sep neviskas ten gerai su tais suomiais, kaip ir kazkas sake, jie turbut nlb didziuojasi Rasmusais.. HIM. nu nzn.. man jie nipriot...
Nightwish.. irgi nlb patinka bet geriau nei pirmi du ligtai dar kazkokie Kilers yra.. pora dainu klausiau tai tox popsovas pasirode...
O va Apocaliptica, 69 eyes jau kitas reikalas... ciuju kazka dar pamirsau is tu garsesniu nu bet... (ci tik man asmenine nuomone)
Nu jau tokios muzikos kaip HIM, Negative ar Uniklubi iš Suomijos geriau nereikia...ačiū ne. The 69 eyes būtų gal kažkas panašaus, bet jie kitokie Nightwish- ? nežinau. Ar Suomiai gerai varo black'ą- ne man spręst, o metalistams, apskritai skandinavija pasikausčiusi metalo sferoje Labiausiai vertinu turbūt Apocalyptica. Patinka man jų idėjos, ramybė, bet kartu ir sunkumas kompozicijose/dainose
Suomiai šaunūs. Jie metalo profesionalai ir vien už tai jie man yra oho. Nors kiekvienam savo.
Suomiukų muzika kokybiška, kad ir kokia ji bebūtų rūšies. Štai kur lygis.
2005 m. rugsėjo 23 d. 20:51:38
nors gal pagailėt vargšelio reiktų...kelias iš suomijos gan ilgas...uždus dar dėžėj vargšelis...
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 23 d. 20:42:47
parveš parvešiškart...nors ne, jis ten ilgai bus...tegul paštu parsiunčia
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 23 d. 20:20:49
vieno užtektųjo, paprašysiubus jėga
F. Dostojevskis
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 23 d. 19:54:34
įsimylėjau HIMsuomija jėgamano tėtis šiąnakt ten išvaro
F. Dostojevskis
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. kovo 25 d. 13:20:10
Jeigu jau rasot kazka, tai vertetu apie savo rasoma nuomone daugiau pasidometi - bendram isprusimui.
2006 m. kovo 25 d. 13:14:01
tie kas istikruju domisi tas ir ir zino..
o tokie kaip "mes"
2006 m. kovo 25 d. 12:16:46
2006 m. kovo 25 d. 12:14:39
Nightwish.. irgi nlb patinka bet geriau nei pirmi du
O va Apocaliptica, 69 eyes jau kitas reikalas... ciuju kazka dar pamirsau is tu garsesniu nu bet...
2006 m. kovo 25 d. 11:56:56
2006 m. kovo 25 d. 11:49:46
HIM suomiai
mmm, pro kuria vieta?
manau, kad suomiai nesididziuoja tuo, kad si transfestitu grupe susikure butent ju saly.
2006 m. kovo 25 d. 11:48:10
Suomiu nzn
Apie sia visos suomiu tautos geda verta ir patyleti.
2006 m. kovo 24 d. 17:53:26
2006 m. kovo 23 d. 20:20:06
O dėl pasikaustymo tu absoliučiai teisi.
2006 m. kovo 23 d. 20:07:33
Nu jau tokios muzikos kaip HIM, Negative ar Uniklubi iš Suomijos geriau nereikia...ačiū ne. The 69 eyes būtų gal kažkas panašaus, bet jie kitokie Nightwish- ? nežinau. Ar Suomiai gerai varo black'ą- ne man spręst, o metalistams, apskritai skandinavija pasikausčiusi metalo sferoje Labiausiai vertinu turbūt Apocalyptica. Patinka man jų idėjos, ramybė, bet kartu ir sunkumas kompozicijose/dainose
2006 m. kovo 21 d. 23:04:33
Suomiukų muzika kokybiška, kad ir kokia ji bebūtų rūšies. Štai kur lygis.
2006 m. kovo 21 d. 22:22:03
jo.., skandinavijoj gerai. Geras ten muzons. Gaila kad pas mus ir scena ir liaudis tokia zhiopla muzikos atzvilgiu.. nu, aisku ne visi zmones, bet per didele dalis ;]
Jo sutinku 100%
2005 m. rugsėjo 24 d. 10:12:34
2005 m. rugsėjo 23 d. 20:51:38
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugsėjo 23 d. 20:50:12
2005 m. rugsėjo 23 d. 20:42:47
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugsėjo 23 d. 20:41:23
2005 m. rugsėjo 23 d. 20:20:49
2005 m. rugsėjo 23 d. 20:19:27
2005 m. rugsėjo 23 d. 19:54:34