ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 23 d. 19:51:16
HIM suomiaimmmjėga jie
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Suomiska muzika man patinka pagrindai grupes kuriu klausau yra is Suomijos turiu keleta dainu ir suomiskai, graziai skamba, na bent jau man, tai graziai...
ir Suomiai pagaliau turi savo MTV Finland muzikini kanala, kureme planuojama leisti sunkesne muzika (rokas, metalas...), pirmieji klipai buvo HIM - wings of a butterfly ir The Rasmus - no fear, Nightwish....
Woohoo! Apulanta ant scenos pamatyt tikrai verta! Dainavimo stlius shiek tiek keiciasi, bet tikrai nuo to ne blogiau, gitarom varo uztikrintai ir koncertukas tikrai neblogas gaunasi! Tik gaila, kad ne pilna ju programa. Mikrofonas labai cool papuostas. O jau "Pahempi Toistaan" intro kaip gerai skamba...
Tuuli rašė: Bet kazkaip keista klausytis dainu, kai nieko nesupranti. Zodziai tau nori kazka iteigti, o tu tiesiog ju nesupranti. Kazkaip tushcia... =/ Nebent tada daina turi pavergti savo melodija. Bet kas tamelodija, jei nesupranti pacios minties? Man patinka isijausti i daina, meginti perprasti, ka ja norima pasakyt. Juk taip atsiskleidzia ir pats dainos kurejas.
Melodija ir gražus skambesys, o žodžius būtų gerai išmokti.
Apie pasirodančius albumus nieko nežinau. Jeigu sakai, kad rugsėjo 27 d., tai gal ten bus ir normalus albumas.
O tas bestų rinkinys jau išleistas. Kaip dabar pasižiūrėjau, rugpjūčio 3 d.
Ir vėl... Esu labiau linkusi domėtis muzika vieno ar kito stiliaus, o ne vienos ar kitos šalies.
Suomiškai dainuojančių nežinau. Bet šiaip iš suomių labai mėgstu Shape Of Despair (funeral doom). Taip pat retkarčiais sueina Apocalyptica ir Nightwish.
Butent Tuuli, ir kai per festivali klausiausi Apulanta ir Maija Vilkuma, tai stengiausi butent i muzika isijausti, bo visos dainos suomiskai......ir tiesiog beliko tik ploti ir strypcioti, bo negalejau dainuoti ir tai buvo sh...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugsėjo 23 d. 19:52:49
2005 m. rugsėjo 23 d. 19:51:16
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugsėjo 23 d. 19:49:48
2005 m. rugsėjo 23 d. 19:36:13
2005 m. rugsėjo 23 d. 11:21:52
2005 m. rugsėjo 22 d. 11:09:42
2005 m. rugsėjo 20 d. 19:42:07
2005 m. rugsėjo 19 d. 20:38:28
2005 m. rugpjūčio 29 d. 14:32:42
2005 m. rugpjūčio 28 d. 13:13:57
2005 m. rugpjūčio 26 d. 18:44:16
2005 m. rugpjūčio 22 d. 20:22:00
Bet kazkaip keista klausytis dainu, kai nieko nesupranti. Zodziai tau nori kazka iteigti, o tu tiesiog ju nesupranti. Kazkaip tushcia... =/ Nebent tada daina turi pavergti savo melodija. Bet kas tamelodija, jei nesupranti pacios minties? Man patinka isijausti i daina, meginti perprasti, ka ja norima pasakyt. Juk taip atsiskleidzia ir pats dainos kurejas.
Melodija ir gražus skambesys, o žodžius būtų gerai išmokti.
2005 m. rugpjūčio 19 d. 09:27:44
O tas bestų rinkinys jau išleistas. Kaip dabar pasižiūrėjau, rugpjūčio 3 d.
2005 m. rugpjūčio 19 d. 07:49:44
2005 m. rugpjūčio 19 d. 07:48:49
2005 m. rugpjūčio 19 d. 07:20:30
2005 m. rugpjūčio 18 d. 16:26:27
Suomiškai dainuojančių nežinau. Bet šiaip iš suomių labai mėgstu Shape Of Despair (funeral doom). Taip pat retkarčiais sueina Apocalyptica ir Nightwish.
2005 m. rugpjūčio 18 d. 10:40:32
2005 m. rugpjūčio 17 d. 16:58:20
2005 m. rugpjūčio 17 d. 16:53:54