Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Suomiška muzika

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Tuuli
2005 m. rugpjūčio 17 d. 15:57:17
Bet kazkaip keista klausytis dainu, kai nieko nesupranti. Zodziai tau nori kazka iteigti, o tu tiesiog ju nesupranti. Kazkaip tushcia... =/ Nebent tada daina turi pavergti savo melodija. Bet kas tamelodija, jei nesupranti pacios minties? Man patinka isijausti i daina, meginti perprasti, ka ja norima pasakyt. Juk taip atsiskleidzia ir pats dainos kurejas.

2005 m. rugpjūčio 16 d. 20:05:55
Someone_Else rašė:
Ir as cia ;]
Tikrai kad nelengva. As db jau nebedegu noru, kaip seniau, bet vis tiek neblogai butu... Turiu net tokia knygute, atseit pagrindiniai suomiu k. zodziai ir posakiai

2 dienas nuo ryto iki vakaro prisiklausiau zmoniu snekanciu ir dainuojanciu suomiskai, tai laaaabai patiko kalbos ...man rodos toje knyguteje, buvo palygintas suomiu kalbos skmbumas su italu kalba ir 150% pritariu(net grazesne nei it)...bet tokia palaima buvo isgirsti lr, en, ru kalba bet seip gramatika suomiu kalbos yra truputi artimesne lietuviu kalbai negu lietuviu ir anglu..

2005 m. rugpjūčio 16 d. 18:33:23
Tuuli, patariu parsisiųst rinkinį "Suomirokkia". Geras rinkinys, beveik kiekviena daina suomiška,

2005 m. rugpjūčio 16 d. 18:30:23
Mane irgi labai Apulanta-Viivakoodit veža.

2005 m. rugpjūčio 16 d. 18:29:51
nu vokiečių k. iš vokiečių muzikos išmokau. Ai dar VIVA prisidėjo. Reiktų suomiškos televizijos

2005 m. rugpjūčio 16 d. 18:22:07
Ai! Dar Private Line LAAABAI patiko "1-800 Out Of Nowhere"

2005 m. rugpjūčio 16 d. 18:14:08
Na, ash sakyciau apsesta suomiais... :"D
Pirmiausia The Rasmus. Tada Apocalyptica, Negative, Smak, Apulanta.
Ish Smak (kuri pagrinde ir dainuoja suomishkai) patinka "Hallanvaara", "Huone", "Nousen". Shiaip jie labai jauni, man atrodo ne visiem dar 16.
Ish Apulantos suomishku dainu tai labai patinka "Pahempi Toistaan", "Viivakoodit" arba jos anglishka versija "Circles".
Shiaip dar ish suomiu esu klausiusi My Chemical Romance, HIM, Nightwish, Sonata Arctica, Uniklubi (suomishkai dainuoja), Technicolour, Winyls, Bleak,... hm... lygtais daugiau nieko...

2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:14:15
Man patinka is suomiu Apocalyptica, HIM, Rasmus. Siek tiek domiuosi. Man patinka ju muzika. kiek esu girdejus.

2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:10:12
Ir as cia ;]
Tikrai kad nelengva. As db jau nebedegu noru, kaip seniau, bet vis tiek neblogai butu... Turiu net tokia knygute, atseit pagrindiniai suomiu k. zodziai ir posakiai

2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:00:59
O, ir tu čia Sunki ta suomių kalba. Norėčiau išmokt.

2005 m. rugpjūčio 16 d. 16:33:48
Neklausau tu, kurios dainuoja TIK suomiskai. Nors turiu siek tiek dainu. Visai nieko Klamydia - Vittu, Oot Ruma.
O suomiu grupiu klausiau seniau, kazkada net suomiu kalba labai norejau ismokt

2005 m. rugpjūčio 16 d. 12:17:56
Na turėjau omeny grupes, kurios dainuoja suomių kalba, ar žinot tokių?

2005 m. rugpjūčio 16 d. 12:12:47
hmmm..vienu metu klausiau beveik vien tik suomiskos...dabar nebe bet manau ten yra neblogu grupiu...tokiu kaip Nightwish(my number one) the 69eyes ir apocalyptica ,zinoma

2005 m. rugpjūčio 16 d. 12:09:07
Ar domitės? Kaip vertinate suomišką muziką, ypač rock?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Black Veil Brides Black Veil Brides
8,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

22:07 - 4Blackberry
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
22:06 - 4Blackberry
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
21:58 - einaras13
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
21:48 - 4Blackberry
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
21:46 - 4Blackberry
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
21:19 - einaras13
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
20:08 - 4Blackberry
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
20:01 - einaras13
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
19:12 - 4Blackberry
Pavyksta ten patekti tik jei iš dainos tame albume profilio spaudžiama ant albumo nuorodos.
19:10 - 4Blackberry
Ok, dar vienas juokingas dalykas ištiko. Negali įeiti į The Beatles albumo Help puslapį, nes paspaudus nukreipia į svetainės pagalbos puslapį!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 6590
  Iš viso užsiregistravę: 73774
  Naujausias narys: Estella222
  Šiandien apsilankė: 293589