Bet kazkaip keista klausytis dainu, kai nieko nesupranti. Zodziai tau nori kazka iteigti, o tu tiesiog ju nesupranti. Kazkaip tushcia... =/ Nebent tada daina turi pavergti savo melodija. Bet kas tamelodija, jei nesupranti pacios minties? Man patinka isijausti i daina, meginti perprasti, ka ja norima pasakyt. Juk taip atsiskleidzia ir pats dainos kurejas.
Tikrai kad nelengva. As db jau nebedegu noru, kaip seniau, bet vis tiek neblogai butu... Turiu net tokia knygute, atseit pagrindiniai suomiu k. zodziai ir posakiai
2 dienas nuo ryto iki vakaro prisiklausiau zmoniu snekanciu ir dainuojanciu suomiskai, tai laaaabai patiko kalbos ...man rodos toje knyguteje, buvo palygintas suomiu kalbos skmbumas su italu kalba ir 150% pritariu(net grazesne nei it)...bet tokia palaima buvo isgirsti lr, en, ru kalba bet seip gramatika suomiu kalbos yra truputi artimesne lietuviu kalbai negu lietuviu ir anglu..
Na, ash sakyciau apsesta suomiais... :"D
Pirmiausia The Rasmus. Tada Apocalyptica, Negative, Smak, Apulanta.
Ish Smak (kuri pagrinde ir dainuoja suomishkai) patinka "Hallanvaara", "Huone", "Nousen". Shiaip jie labai jauni, man atrodo ne visiem dar 16.
Ish Apulantos suomishku dainu tai labai patinka "Pahempi Toistaan", "Viivakoodit" arba jos anglishka versija "Circles".
Shiaip dar ish suomiu esu klausiusi My Chemical Romance, HIM, Nightwish, Sonata Arctica, Uniklubi (suomishkai dainuoja), Technicolour, Winyls, Bleak,... hm... lygtais daugiau nieko...
Tikrai kad nelengva. As db jau nebedegu noru, kaip seniau, bet vis tiek neblogai butu... Turiu net tokia knygute, atseit pagrindiniai suomiu k. zodziai ir posakiai
Neklausau tu, kurios dainuoja TIK suomiskai. Nors turiu siek tiek dainu. Visai nieko Klamydia - Vittu, Oot Ruma.
O suomiu grupiu klausiau seniau, kazkada net suomiu kalba labai norejau ismokt
hmmm..vienu metu klausiau beveik vien tik suomiskos...dabar nebe bet manau ten yra neblogu grupiu...tokiu kaip Nightwish(my number one) the 69eyes ir apocalyptica ,zinoma
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 17 d. 15:57:17
2005 m. rugpjūčio 16 d. 20:05:55
Ir as cia ;]
2 dienas nuo ryto iki vakaro prisiklausiau zmoniu snekanciu ir dainuojanciu suomiskai, tai laaaabai patiko kalbos ...man rodos toje knyguteje, buvo palygintas suomiu kalbos skmbumas su italu kalba ir 150% pritariu(net grazesne nei it)...bet tokia palaima buvo isgirsti lr, en, ru kalba
2005 m. rugpjūčio 16 d. 18:33:23
2005 m. rugpjūčio 16 d. 18:30:23
2005 m. rugpjūčio 16 d. 18:29:51
2005 m. rugpjūčio 16 d. 18:22:07
2005 m. rugpjūčio 16 d. 18:14:08
Pirmiausia The Rasmus. Tada Apocalyptica, Negative, Smak, Apulanta.
Ish Smak (kuri pagrinde ir dainuoja suomishkai) patinka "Hallanvaara", "Huone", "Nousen". Shiaip jie labai jauni, man atrodo ne visiem dar 16.
Ish Apulantos suomishku dainu tai labai patinka "Pahempi Toistaan", "Viivakoodit" arba jos anglishka versija "Circles".
Shiaip dar ish suomiu esu klausiusi My Chemical Romance, HIM, Nightwish, Sonata Arctica, Uniklubi (suomishkai dainuoja), Technicolour, Winyls, Bleak,... hm... lygtais daugiau nieko...
2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:14:15
2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:10:12
2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:00:59
2005 m. rugpjūčio 16 d. 16:33:48
O suomiu grupiu klausiau seniau, kazkada net suomiu kalba labai norejau ismokt
2005 m. rugpjūčio 16 d. 12:17:56
2005 m. rugpjūčio 16 d. 12:12:47
2005 m. rugpjūčio 16 d. 12:09:07