Jei per TV rodo kokią socialinę reklamą tai visai įdomu, bet tos kitos kuriose rodo vakarėlį ir moterį kuri su savimi nešiojasi skalbimo miltelius tai patyliu
Siaip ... internetine reklama jobina, kaikur Mozila padeda, bet daugumoj vistiek turi ja matyti. Big fuckin market ... . O TV ziuriu tik per komendanto valandas, taip kad kazkokiu emociju nekelia.
reklamos yra gerai - ypac kai vakarais nieko gero nerodo - tai bent reklamose galima akis paganyt "pastaruoju metu suka gera reklama ten kur su cilit bengu "skambutis i duris, moteris atidaro duris, o vyras nespejes netarti ne zodelio jau pastebi moters dukros purvinas kojines" - zodziu smagi reklama
Nekenčiu reklamų. Jau taip nekenčiu, kad nors trenk.
Ypač, dabar music.lt kažkokį š padarė, kad kaskart kai užvedi pelę ant reklamos, jinai išdidėja ir tampa gigantišku monstru, grasinančiu suvalgyti mano žmogiškumą.
Na negaliu sakyti kad jos man visiskai nereikalingos tarkim per filmo pertrauka i tula nuvaryt ar traskuciu arba velnias zino ko... Kartais per reklamas suzinau kokia naudinga iformacija: pvz. pamatai apie idomu rengini, apie naujo filmo premjera ir t.t. Na bet isa tiesu jos daznai tikrai knisa
Uzknisa kaj filmo vidury pradeda rodyt ir tesiasi taj po 10 min... Dar jejgu taj yra naktis norisi miego ir lawki kad grejciaw tas filmas pasibaigtu taj... dar nervina kaj visokius shudinus dirzus siulo ar koki raumenim stiprint vibratoriu zmogus susidomejas ismeta litus i bala nes netikiu kad taj gali buti veiksminga
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. sausio 30 d. 14:43:19
2008 m. gruodžio 21 d. 19:43:35
Musico reklamos užknisa, bet jų reikia...
tau ju reikia? abejoju....
Ne man, durneli, o musicui.
2008 m. gruodžio 21 d. 19:08:57
2008 m. gruodžio 21 d. 19:05:04
Musico reklamos užknisa, bet jų reikia...
tau ju reikia? abejoju....
2008 m. gruodžio 6 d. 11:44:00
2008 m. gruodžio 5 d. 18:35:21
Šiaip tai jei jos netruktų tiek pat kiek visas filmas, tai būtų visai pakenčiamos.
2008 m. gruodžio 4 d. 22:25:20
2008 m. gruodžio 4 d. 19:25:59
2008 m. gruodžio 4 d. 18:53:14
2008 m. gruodžio 3 d. 23:51:50
2008 m. gruodžio 3 d. 18:57:44
2008 m. gruodžio 2 d. 18:19:21
2008 m. gruodžio 2 d. 17:51:20
2007 m. spalio 21 d. 12:06:23
2007 m. spalio 19 d. 23:02:44
Ypač, dabar music.lt kažkokį š padarė, kad kaskart kai užvedi pelę ant reklamos, jinai išdidėja ir tampa gigantišku monstru, grasinančiu suvalgyti mano žmogiškumą.
2006 m. birželio 30 d. 11:16:03
2006 m. birželio 27 d. 18:30:49
2006 m. birželio 27 d. 12:38:00
2006 m. gegužės 27 d. 10:00:28
2006 m. gegužės 26 d. 20:49:45