isgirstu zodi neformalas ir man pries akis klounes pankes.
mazdaug. ten sedi prisidaziusios, sportbaciai skirtingu spalvu geleti, kojines skirtingu spalvu kontrastai slykstus ir tra lia lia. ir man pries akis iskyla vat jos biologinis pavadinimas - Neformale didzioji.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
as manau kad neformalai yra tie kurie turi GERA stiliu... tai reiskia kad ne fyfos ir ne forsai (iskarto atsiprasau, neisizeiskit ) neformalai yra visi tie pankai, metalistai, banglai, ir pan... as tik taip manau, o kaip istikruju tai tiksliai nzn..
shadyjolka> labai idomiai cia paaiskinai..
kaip suprasti 'zmoniu netelpanciu i remus' kaip pastebejau visi tokie 'netelpantys' jau turi pavadinimus , gotai, pankai, metalistai, kad ir neformatai , taigi jei jie turi konkretu pavadinima vadinasi juos galima italpinti i remus. taip kad zodis neformalas ar neformatas yra nesamone, nesubrendeliu isgalvota...
shadyjolka rašė: heh, bent jaw man taj labaj dazhnai pasitaiko, kad zhmones tiesiog labai labai painioja zhodzhius "neformalas" ir "neformatas". Neformalais wadinu tiesiog paprastus zhmogelius, jaunima, kurie neturi savo ishskirtinio aprangos stiliaus, rengiasi paprastai, be jokiu ishsishokimu ar kejstokos atributikos. Neformatajs, wisishkas prieshingybes neformalams, zhmones, netelpamchius i "remus", kurie dazhniausiai yra nelabai priimtini wisuomenei, pwz. gotai, hoperiai, metalistai, pankai ir tt.
O as net nezinojau, kad neformalas ir neformatas turi skirtinga reiksme Aciu kad apsvietei
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
shadyjolka rašė: heh, bent jaw man taj labaj dazhnai pasitaiko, kad zhmones tiesiog labai labai painioja zhodzhius "neformalas" ir "neformatas". Neformalais wadinu tiesiog paprastus zhmogelius, jaunima, kurie neturi savo ishskirtinio aprangos stiliaus, rengiasi paprastai, be jokiu ishsishokimu ar kejstokos atributikos. Neformatajs, wisishkas prieshingybes neformalams, zhmones, netelpamchius i "remus", kurie dazhniausiai yra nelabai priimtini wisuomenei, pwz. gotai, hoperiai, metalistai, pankai ir tt.
O as net nezinojau, kad neformalas ir neformatas turi skirtinga reiksme Aciu kad apsvietei?
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Kiekvienas neformalus isivaizduoja kitaip... Neformalai pagal mane yra zmones su kitokiu mastymu, o veliau jau apsirengimas kitoks... Yra tokiu tipo "neformalu" kurie rengiasi tipo "as cool" o elgiasi kaip ir visi kiti... Nu galima ir kitaip issireikst, bet nenoriu... Tai tiek...
MoHax rašė: apie neformatus - jie kvepia avangardu... juokauju..
Mirtis rašė: nevok mano kūrybos posakių
nieko sau stai kur pasirodo suo pakastas, as ieskojau ieskojau ir radau, Mirtis tu rimtai ar nerimtai?
nevok! tas zodis man nepatinka as nieko nevogiu...
shadyjolka, neblogai paaiskinai, o as tai to net ir nezinojau man neformatas, neformalas buvo tas pat, seip gyvenime neteko susidurti su kokiu zmogumi kas butu naudojes si zodi, tik cia ji ir pamaciau...
apie neformatus - jie kvepia avangardu... juokauju..
heh, bent jaw man taj labaj dazhnai pasitaiko, kad zhmones tiesiog labai labai painioja zhodzhius "neformalas" ir "neformatas". Neformalais wadinu tiesiog paprastus zhmogelius, jaunima, kurie neturi savo ishskirtinio aprangos stiliaus, rengiasi paprastai, be jokiu ishsishokimu ar kejstokos atributikos. Neformatajs, wisishkas prieshingybes neformalams, zhmones, netelpamchius i "remus", kurie dazhniausiai yra nelabai priimtini wisuomenei, pwz. gotai, hoperiai, metalistai, pankai ir tt.
preis mane parasytas komentaras labai pilko zmogaus..jis neturi savo nuomones apie mada..net neturi savos stiliaus..ar nors tai, ka megsta..matyt rengiasi ka mama nuperka. o as..hm..truputi neformaliai rengiuosi, nes nenesioju visiems iprastu rubu ansambliu.. stengiuosi issiskirti is minios..ir man ne visvien kaip as atrodau. patinka neiprastai besirengoiantys zmones, ness jie dazniausiai yra idomus netik savo apranga, bet ir charakteriu..tai yra nera poilkos visuomenes dalis..nebijo issukiu..nera nuobodus.. va ka as manau.. )
idiotishkas zhodis naudojamas mazhvaikiu kurie nori pabrezhti savo ten tai kazhkokius stiliaus bruozhus.. juokas ima.. ash tai jy ta zhody naudoju pasitychiojimui ish tokiu zhmoniu...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. lapkričio 1 d. 19:38:17
mazdaug. ten sedi prisidaziusios, sportbaciai skirtingu spalvu geleti, kojines skirtingu spalvu kontrastai slykstus ir tra lia lia. ir man pries akis iskyla vat jos biologinis pavadinimas - Neformale didzioji.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. lapkričio 1 d. 15:12:14
2005 m. rugpjūčio 23 d. 19:35:20
kaip suprasti 'zmoniu netelpanciu i remus' kaip pastebejau visi tokie 'netelpantys' jau turi pavadinimus , gotai, pankai, metalistai, kad ir neformatai , taigi jei jie turi konkretu pavadinima vadinasi juos galima italpinti i remus. taip kad zodis neformalas ar neformatas yra nesamone, nesubrendeliu isgalvota...
2005 m. rugpjūčio 23 d. 17:41:18
heh, bent jaw man taj labaj dazhnai pasitaiko, kad zhmones tiesiog labai labai painioja zhodzhius "neformalas" ir "neformatas". Neformalais wadinu tiesiog paprastus zhmogelius, jaunima, kurie neturi savo ishskirtinio aprangos stiliaus, rengiasi paprastai, be jokiu ishsishokimu ar kejstokos atributikos. Neformatajs, wisishkas prieshingybes neformalams, zhmones, netelpamchius i "remus", kurie dazhniausiai yra nelabai priimtini wisuomenei, pwz. gotai, hoperiai, metalistai, pankai ir tt.
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugpjūčio 23 d. 17:40:20
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugpjūčio 23 d. 17:11:50
2005 m. rugpjūčio 23 d. 16:55:02
2005 m. rugpjūčio 23 d. 15:40:57
apie neformatus - jie kvepia avangardu...
nevok mano kūrybos posakių
nieko sau stai kur pasirodo suo pakastas, as ieskojau ieskojau ir radau, Mirtis tu rimtai
nevok! tas zodis man nepatinka
2005 m. rugpjūčio 23 d. 15:14:12
nevok mano kūrybos posakių
2005 m. rugpjūčio 23 d. 14:57:26
2005 m. rugpjūčio 23 d. 14:45:52
2005 m. rugpjūčio 23 d. 14:39:45
Hmm..jo kazkas sake kad neformalas asocijuojasi su pistpankiais,pistgotciais..pritariu.
kazkur giredejau kad tikras pankas niekada nepawadintu sawes panku..tiesa?
ka tu manai apie panku teva atsuktuva? jis pvz sake, kad jis pankas..taip ir buvo..o panku dabar nera..nu gal yra, bet as tikru panku nzn..
2005 m. rugpjūčio 23 d. 14:25:36
2005 m. rugpjūčio 23 d. 14:12:44
2005 m. rugpjūčio 23 d. 14:04:47
2005 m. rugpjūčio 23 d. 14:01:48
Mano leksikone tokio žodžio nėra. Jis tiesiog kvailai skamba, lygiai kaip koks "neformatas" ir t.t.
šiaip pritarčiau HyD
2005 m. rugpjūčio 23 d. 13:41:30
2005 m. rugpjūčio 23 d. 12:28:42
2005 m. rugpjūčio 18 d. 09:56:32
2005 m. rugpjūčio 18 d. 09:52:35