uneaiste (Užblokuotas)
2005 m. lapkričio 14 d. 18:13:23
Man tai labai patinka tai fantastiska man ju humoras pats geriausias o ypac kai ziurejau Suoth parka tai buvo fainas ir labai juokingas filmukas kuri ziuredama labai juokiausi.
enigmatic rašė: o kuo būtent jums patinka beavis ir butthead'as?man amerikietiškas humoras,kuris būna laiku ir vietoje(bet tai būna iš tiesų labai retai),ganėtinai malonus.Bet va šitų dviejų sutvėrimų blevyzgojimų nesuprantu ir tai man nesukelia jokio malonumo.
as, pvz, juokiuosi is ju kvailumo. ir tik is jo. gera zinoti, kadpasaulyje yra kvailesniu padaru uz tave
Please leave it alone - don't throw rocks at the throne - Jay-Z
Hey lil' soldier you ain't ready for war
MDP too strong for y'all
Vžno lol Sometimes malaletka teletabis lol =))))
zjbs toks humoras,kartais norisi pavedint galva nuo rimtu filmu ir tiesiog pasijuokt is kitu kai nesamones daro ir sneka.south park apskritai geras multikas su geru humoru
man patinka, reikia tokiu nesamoniu kartais.. ;]]] nes tos romantines komedijos kartais jau atsibosta, o visokie nesvankus juokeliai labai pralinksmina. man patinka arba filmai su gilia uzslepta mintim arba be jokios minties..;]]]]]
Priklausomai nuo nuotaikos ir kitų aplinkybių,vieni ar kiti stačiai amerikoniški pablevyzgojimai sukelia arba nuoširdų juoką iš kvailumo personažų bei tiesiog vykusios parodijos,arba isterišką juoką dėl to,kas tai per nesąmonė.Negaliu pasakyti,kad nekenčiu šitų kūrinių,kartais tikrai užeina shiza :} ir norisi tokius matyti,tačiau...:} iš esmės laikau tai pramogine,jokios meninės ir kitokios vertės neturinčia kūryba.:} Va,kas dar - iš šių visu visiškai ignoruoju Byvi ir jo draugelį.
na "pats baisiausias filmas" yra nerealus pasityciojimas ish meno ir tai yra paskutinis shlamstas, mano manymu. beje, vargu ar ziuredamas sita filma bent karta juokiausi. siaip tikrai, tie visi amerikieciu filmukai ir komedijos yra adresuotos bukiems zmonems. saves buku nelabai laikau, bet Simpsonus megstu paziureti, nors ir ten nemazai buku bajeriu...
Kwon (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 27 d. 14:13:56
Rimtai, pradesit ant rusu varyt... Nemyliu rusu... Bet jie tokie blogieciai gal ir nera... Man siaubingai "pasiseke" (supraskit kaip norit), kad mano kiemas visas rusu, o as rusiskai moku "babuska" "nipanimajes pa russky nifiga" ir dar kelis keiksmazodzius. Klaipedoj pilna rusu ir rusu kalba reiktu vadint antraja Lietuvos nacionaline kalba. Zinau Hopeless kad didziai nusikaltau tavo didiems istatymais bet pasakyt tai reikejo=norejau.
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2006 m. birželio 7 d. 19:25:49
2006 m. balandžio 28 d. 18:32:38
2006 m. balandžio 28 d. 00:23:57
2006 m. balandžio 2 d. 19:20:23
2005 m. lapkričio 20 d. 09:32:43
2005 m. lapkričio 14 d. 18:13:23
2005 m. lapkričio 14 d. 18:08:57
2005 m. rugsėjo 3 d. 15:01:59
2005 m. rugsėjo 3 d. 15:01:12
o kuo būtent jums patinka beavis ir butthead'as?man amerikietiškas humoras,kuris būna laiku ir vietoje(bet tai būna iš tiesų labai retai),ganėtinai malonus.Bet va šitų dviejų sutvėrimų blevyzgojimų nesuprantu ir tai man nesukelia jokio malonumo.
as, pvz, juokiuosi is ju kvailumo. ir tik is jo. gera zinoti, kadpasaulyje yra kvailesniu padaru uz tave
2005 m. rugsėjo 3 d. 14:59:16
2005 m. rugsėjo 3 d. 11:13:22
http://odb.tinkle.lt Negative Tha Deep a.k.a MDP From Da RnG Squad stop with that childish shit, nigga I'm grown Please leave it alone - don't throw rocks at the throne - Jay-Z Hey lil' soldier you ain't ready for war MDP too strong for y'all Vžno lol Sometimes malaletka teletabis lol =))))
2005 m. rugsėjo 3 d. 10:46:20
2005 m. rugsėjo 2 d. 18:59:16
2005 m. rugpjūčio 29 d. 17:20:55
2005 m. rugpjūčio 29 d. 17:02:30
2005 m. rugpjūčio 29 d. 08:28:24
2005 m. rugpjūčio 29 d. 08:20:50
2005 m. rugpjūčio 27 d. 14:15:32
2005 m. rugpjūčio 27 d. 14:13:56
2005 m. rugpjūčio 27 d. 14:03:55