| Puslapiai: 1234 |
|
2005 m. rugpjūčio 21 d. 19:51:50 |
. štai turbūt tuo jie man patinka|
2005 m. rugpjūčio 21 d. 15:47:45 |
joke
|
2005 m. rugpjūčio 21 d. 15:27:39 |
|
2005 m. rugpjūčio 21 d. 15:25:45 |
DD joa byvis ir teslasnukis pavaro
D
| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| 4Blackberry | No ForgivenessParadise Lost Atradinėju iš naujo Shades of God albumą |
||||
| Very_crazy_enough | HaremSarah Brightman |
||||
| Konditerijus | The Virtues of the BeastSepticflesh |
||||
| Sahja | Fly AwayBad Boys Blue |

2005 m. rugpjūčio 27 d. 13:56:55
Apie rusus tema baigta
2005 m. rugpjūčio 27 d. 13:41:35
Hmm, kartais patinka paziureti, tii man reikia tam tikros nuotaikos..nusiteikti, kad dab isgirsiu daug daug nesamoniu, siaip byvis ir teslagalvis man nejuokingi.
p.s. nemegstu zmoniu, kurie varo ant rusu. tiesiog kraujas kyla. jetau, jus bent viena rusa pazistat, kad taip sakot? kvaila ir rasisitiska ir apskritai diskutuokit apie tai kitur. hrrr
2005 m. rugpjūčio 27 d. 13:40:10
Ną man nepatinka rusai, ir viskas kas su juo susiję. Tai nepaaiškinama. Man rusai asocijuoasi su tais senais laikais kada Lietuva juos užgrobė, taippat mane nervuoja kad visi Lietuvos ekonomika yra aplink Rusiją, vyresni žmonės irgi jaučia kažkokią nostalgiją tiem rusma. .nežinau man visaa tai nepatinka, geraiu žiūrėtų į vakarų pasaulio šalis kaip JAV ar kad ir kokia Prancūzija ar Italija.. .na abejoju ar suprasi ką aš čia sakau bet esmė kad rūsų aš žiauriai nemėgstu
2005 m. rugpjūčio 27 d. 13:37:05
p.s. nemegstu zmoniu, kurie varo ant rusu. tiesiog kraujas kyla. jetau, jus bent viena rusa pazistat, kad taip sakot? kvaila ir rasisitiska ir apskritai diskutuokit apie tai kitur. hrrr
2005 m. rugpjūčio 27 d. 13:25:32
Ną man nepatinka rusai, ir viskas kas su juo susiję. Tai nepaaiškinama. Man rusai asocijuoasi su tais senais laikais kada Lietuva juos užgrobė, taippat mane nervuoja kad visi Lietuvos ekonomika yra aplink Rusiją, vyresni žmonės irgi jaučia kažkokią nostalgiją tiem rusma. .nežinau man visaa tai nepatinka, geraiu žiūrėtų į vakarų pasaulio šalis kaip JAV ar kad ir kokia Prancūzija ar Italija.. .na abejoju ar suprasi ką aš čia sakau bet esmė kad rūsų aš žiauriai nemėgstu
galeciau pasakyt ta pati!
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugpjūčio 27 d. 12:41:05
2005 m. rugpjūčio 27 d. 08:22:58
2005 m. rugpjūčio 27 d. 08:22:45
2005 m. rugpjūčio 27 d. 08:16:58
o komedijos tai gal patylesiu scary movie nelabai na gal 1 dalis
2005 m. rugpjūčio 27 d. 07:59:09
2005 m. rugpjūčio 27 d. 07:52:57
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
2005 m. rugpjūčio 22 d. 21:27:14
suprantu apie ka tu... pazhystu dar kelis zhmones su tokiu pozhiuriu... ash tarp kitko tajp pat y ta puse lixtu... tajp kad...
2005 m. rugpjūčio 22 d. 21:17:06
Not Another Teen movie
Dude, Where Is My car?
Team America World Police
Šitą filmą siūlyčiau pamatyti vien dėlto kad jame vaidina lėlės-marionetės
2005 m. rugpjūčio 21 d. 20:31:55
jiega multikas! :>
2005 m. rugpjūčio 21 d. 20:21:22
2005 m. rugpjūčio 21 d. 20:17:37
Suriko nuotykiai vs. Beavis & Butthead...
nesupratau cia tavo pasakymo Rusija=blogis?????