Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Amerikietiškas humoras: "South Park", "Scary Movie", "Beavis and Butt-Head" ir kiti

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti

2005 m. rugpjūčio 27 d. 13:56:55
Ej, baikit čia apie tuos rusus, čia ne ta tema.. . IevaBch>> žinau kad tai panašu į rasizmą, tiesa kad aš nepažystu nei vieno ruso tad negaliu taip jų šmeižti, bet man jie tiesiog nepatinka, turiu prieš juos nusistatymą ir viskas. Čia tas pats kaip nemėgti Mokinukių, nors jų gyvai ir nepažįstam . .

Apie rusus tema baigta

Atsakyti
biankas
2005 m. rugpjūčio 27 d. 13:41:35
ievaBch rašė:
Hmm, kartais patinka paziureti, tii man reikia tam tikros nuotaikos..nusiteikti, kad dab isgirsiu daug daug nesamoniu, siaip byvis ir teslagalvis man nejuokingi.

p.s. nemegstu zmoniu, kurie varo ant rusu. tiesiog kraujas kyla. jetau, jus bent viena rusa pazistat, kad taip sakot? kvaila ir rasisitiska ir apskritai diskutuokit apie tai kitur. hrrr
pazystu ir ne viena rusa ir visi mane ziaurei erzina galetu visi isvaziuoti i savo ta rusija ne dar gyvena lietuvoje

Atsakyti
biankas
2005 m. rugpjūčio 27 d. 13:40:10
Hopeless rašė:
Ną man nepatinka rusai, ir viskas kas su juo susiję. Tai nepaaiškinama. Man rusai asocijuoasi su tais senais laikais kada Lietuva juos užgrobė, taippat mane nervuoja kad visi Lietuvos ekonomika yra aplink Rusiją, vyresni žmonės irgi jaučia kažkokią nostalgiją tiem rusma. .nežinau man visaa tai nepatinka, geraiu žiūrėtų į vakarų pasaulio šalis kaip JAV ar kad ir kokia Prancūzija ar Italija.. .na abejoju ar suprasi ką aš čia sakau bet esmė kad rūsų aš žiauriai nemėgstu
as irgi rusu nemegstu netgi labai

Atsakyti
ievaBch
2005 m. rugpjūčio 27 d. 13:37:05
Hmm, kartais patinka paziureti, tii man reikia tam tikros nuotaikos..nusiteikti, kad dab isgirsiu daug daug nesamoniu, siaip byvis ir teslagalvis man nejuokingi.

p.s. nemegstu zmoniu, kurie varo ant rusu. tiesiog kraujas kyla. jetau, jus bent viena rusa pazistat, kad taip sakot? kvaila ir rasisitiska ir apskritai diskutuokit apie tai kitur. hrrr

2005 m. rugpjūčio 27 d. 13:25:32
Hopeless rašė:
Ną man nepatinka rusai, ir viskas kas su juo susiję. Tai nepaaiškinama. Man rusai asocijuoasi su tais senais laikais kada Lietuva juos užgrobė, taippat mane nervuoja kad visi Lietuvos ekonomika yra aplink Rusiją, vyresni žmonės irgi jaučia kažkokią nostalgiją tiem rusma. .nežinau man visaa tai nepatinka, geraiu žiūrėtų į vakarų pasaulio šalis kaip JAV ar kad ir kokia Prancūzija ar Italija.. .na abejoju ar suprasi ką aš čia sakau bet esmė kad rūsų aš žiauriai nemėgstu

galeciau pasakyt ta pati!

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
debesiena
2005 m. rugpjūčio 27 d. 12:41:05
Nesamone, ypac pats baisiausias filmas. Man bent jau tokie bajeriai nejuokingi. Nu aisku, mano trylikmetis broliukas is ju luzta, bet...

Atsakyti
Madam
2005 m. rugpjūčio 27 d. 08:22:58
* Byvi

2005 m. rugpjūčio 27 d. 08:22:45
na, BYiir Teslagalvi as labai myliu, o kiti man nepatinka!

2005 m. rugpjūčio 27 d. 08:16:58
man patinka south parkas ten geras...ir simpsonai dar...bet seip byvio nemegstu.../
o komedijos tai gal patylesiu scary movie nelabai na gal 1 dalis

2005 m. rugpjūčio 27 d. 07:59:09
nepatinka man fui kazkaip viskas ten leksta. neeeeeee

2005 m. rugpjūčio 27 d. 07:52:57
as juokiuosi kas be ko man toks humoras prie sirdies bet Byvis ir Teslagalvis biski nelabai..uztat South Park jega man))

Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
Atsakyti
punk811
2005 m. rugpjūčio 22 d. 21:27:14
Hopeless rašė:

suprantu apie ka tu... pazhystu dar kelis zhmones su tokiu pozhiuriu... ash tarp kitko tajp pat y ta puse lixtu... tajp kad...

2005 m. rugpjūčio 22 d. 21:17:06
Dar keli Amerikietiško Humoro pavyzdžiai

Not Another Teen movie

https://images-eu.amazon.com/images/P/B00005S8MG.03.LZZZZZZZ.jpg

Dude, Where Is My car?

https://www.d8a.co.uk/vcd/Dude-wheres-my-car.jpg

Team America World Police
Šitą filmą siūlyčiau pamatyti vien dėlto kad jame vaidina lėlės-marionetės

https://images-eu.amazon.com/images/P/B00031TXTU.03.LZZZZZZZ.jpg

Atsakyti
javana
2005 m. rugpjūčio 21 d. 20:31:55
jiega jiega jiegaa!! South park'as :>>>
jiega multikas! :>

Atsakyti

2005 m. rugpjūčio 21 d. 20:21:22

Atsakyti
insane (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 21 d. 20:17:37
Kwon rašė:
Suriko nuotykiai vs. Beavis & Butthead...
Šūriko nuotykių nežiūrėjęs ir jeis nesidomiu, nes mano išankstiniu nusistatymu Rusija=blogis. Hate Them. Beavis and Butt-Head nugalėtų

nesupratau cia tavo pasakymo Rusija=blogis?????

2005 m. rugpjūčio 21 d. 19:51:50
hole rašė:

jei kasdien ziuretum tokius filmus-nubuketum visiskai.
čia tiesa, bet jei jų išvis nežiūrėtume turbūt per daug niūrūs būtume.

enigmatic rašė:
o kuo būtent jums patinka beavis ir butthead'as?
nežinau. .tuo pačiu kuo ir scary movie ir kiti panašūs filmai. Iš tikro aš matęs tik tą filmą 'Beavis and Butt-Head Do America', atskirų serijų nežiūrėjęs. Galiu tik pasakyti kad tame filme tiesiog nerealiai gali pažvengti iš jųdviejų kvailumo ir idijotiško mąstymo . štai turbūt tuo jie man patinka

Kwon rašė:
Suriko nuotykiai vs. Beavis & Butthead...
Šūriko nuotykių nežiūrėjęs ir jeis nesidomiu, nes mano išankstiniu nusistatymu Rusija=blogis. Hate Them. Beavis and Butt-Head nugalėtų

Atsakyti
hip-hop_daughter
2005 m. rugpjūčio 21 d. 15:47:45
enigmatic rašė:
o kuo būtent jums patinka beavis ir butthead'as?man amerikietiškas humoras,kuris būna laiku ir vietoje(bet tai būna iš tiesų labai retai),ganėtinai malonus.Bet va šitų dviejų sutvėrimų blevyzgojimų nesuprantu ir tai man nesukelia jokio malonumo.

matai ziurint beavi ir teslagalvi nereikia tokio milzinisko proto kaip tava joke

2005 m. rugpjūčio 21 d. 15:27:39
o kuo būtent jums patinka beavis ir butthead'as?man amerikietiškas humoras,kuris būna laiku ir vietoje(bet tai būna iš tiesų labai retai),ganėtinai malonus.Bet va šitų dviejų sutvėrimų blevyzgojimų nesuprantu ir tai man nesukelia jokio malonumo.

2005 m. rugpjūčio 21 d. 15:25:45
death rock? DD joa byvis ir teslasnukis pavaro D

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
4Blackberry Paradise Lost No Forgiveness
 Paradise Lost
 Atradinėju iš naujo Shades of God albumą
Very_crazy_enough Sarah Brightman  Harem
 Sarah Brightman

Konditerijus Septicflesh The Virtues of the Beast
 Septicflesh

Sahja Bad Boys Blue Fly Away
 Bad Boys Blue

Šiuo metu vertiname

The Pogues The Pogues
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
07:37 - Very_crazy_enough
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
07:23 - Very_crazy_enough
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
07:18 - Very_crazy_enough
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 758
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: TamPeltier
  Šiandien apsilankė: 26257