Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ruko_muzika
2005 m. rugpjūčio 22 d. 20:31:32
o siawbe, cia tuoj zygio fanklubas isikurs! gelbekites kas galit! ir te ispejimu dalinimo swente tesiasi!

2005 m. rugpjūčio 22 d. 19:58:35
Zygis is tiesu tai tikrai visai nieko fyfukas

2005 m. rugpjūčio 22 d. 19:20:27
nju i shaunuolis zygis tep i toleu DD~

Atsakyti
meu
2005 m. rugpjūčio 22 d. 15:38:27
nejuokinkit zmones.atsirado mat aukletojai.o kiek daug zinot apie visus:jojo mes visi kompleksuoti, traumuoti, ir dar visokie kitokie.
kas jus kad cia grasintumet?lietuva-laisva salis, ka norim ta darom!jei man zygis yra ***** tai as ir isreiksiu savo nuomone ir NIEKAS, nei vienas is jusu man uz tai nekvarsins galvos.esu tiesmukiska ir sakau tai ka galvoju.nepatinka neskaitykit ir neraudokit kaip kokie pensininkai kad lietuviai blogiausi ir tt.pasikartosiu, nepatinka-neskaitykit!aciu uz demesi

2005 m. rugpjūčio 22 d. 15:33:39
Gabyte rašė:
To eiva2

Jei esat tokie buki, kad tikit, ka raso geltonoji spauda, tai vadinas jusu naivumui galima parasyti 10+ desimtbalej sistemoj.

Juk laikrasciuose, zurnaluose, telike ir t,t, daugiau nei puse informacijos yra iskreiptos...
na zinoma ir cia turejo buti tik išsigalvojimas.....kurgi ne....

Atsakyti
lina_a
2005 m. rugpjūčio 22 d. 15:30:44
Jeigu zmogus sugeba sitaip naglai rasyti cia,tai parodo,koks jis yra realiame gyvenime.Neverta net sakyti,kad pasilaikytu sau,jie tuomet dar labiau uzsiveda.Tiesiog reikia nekreipti demesio.Tegu raso,jei tai jiems suteikia daugiau energijos.
Tokie komentarai nei kiek nepakeistu nuomenes apie zygi tiem,kurie ji pazista ir gerbia.
Yra kaip yra.Ir neabejoju,kad po kiek laiko atsiras dar duagiau tokiu "sudmaliu".Vien paziurejus,kur krypsta visuomene..Demokratija-ne visada atrodo tokia reikalinga.

Atsakyti
Gabyte
2005 m. rugpjūčio 22 d. 15:24:44
respect Keroll!
Aciu uz protingas mintis.. Nes tikrai nepraustaburniai cia susede..
Na jei jau taip nepatinka, tai nesuprantu, ko jus cia savo brangu laika eikvojat rasydami nesamones ir smeizta... Niekaip nesuprantu..

2005 m. rugpjūčio 22 d. 15:19:26
Gaila ir siaubingai geda uz music.lt lankytojus.Prasiplaukite burnas,jus nejauciate,kokio zemo lygio esate?Nejaugi taip sunku geriau nieko nesakyti???fui,kokie,mes lietuviai esame....jauciu,nei vienoje salyje tokiu nesamoniu nera kaip cia.Vertetu susirupinti,o jei kas nors to nesupranta,galbut supras,kai subres.
Jei nezinot(o net nenustebciau,nes tokie niekuo isvis nesidomi),uzsienio atlikejai dar ne tokiu madu griebiasi,bet visi suvokia ir nesistengia apkartinti ju gyvenimo.
O prie ko cia paneles ivaizdis?Kad plaukai ne kaip forso(aciu dievui)?Tai ka kalbeti apie metalistus,kurie nekerpa plauku puse savo gyvenimo?
Nejuokinkit ir nedarykit sau gedos.
p.s.jei imanoma,tokius komentatorius,po vieno issisokimo reikia sunaikinti,kaip bakterijas.
Arba supraskit pagaliau,arba tiesiog nutylekit!

Atsakyti
Gabyte
2005 m. rugpjūčio 22 d. 15:10:31
To eiva2

Jei esat tokie buki, kad tikit, ka raso geltonoji spauda, tai vadinas jusu naivumui galima parasyti 10+ desimtbalej sistemoj.

Juk laikrasciuose, zurnaluose, telike ir t,t, daugiau nei puse informacijos yra iskreiptos...

2005 m. rugpjūčio 22 d. 14:32:12
fe..giriasi cia jisuzknisa mane jis...man gimtadieniai nepatinkatai ko cia jo gimtadieni kisa lyg idomu kam?????

2005 m. rugpjūčio 22 d. 14:30:27
Gabyte rašė:
Ka jus cia visi kliedite??
Pirmas dalykas: esate tokie uzsidare savo mazame pasaulelyje, kuriame matote tik tamsa, o jusu megstamiausia spalva- juoda. Cia daugumai is jusu taikoma.
Kiekvienas turime savo rengimosi stiliu.. Juk jei vieniems patinka juodi drabuziai, grandines ir tt, tai cia dar nereiskia, kad jie vaiksciojancios mirtys ar lavonai (nors cia gal kazkam ir komplimentas butu).

Antras dalykas: Zygis turi pana. Kiek pavyko suzinoti is fan klube esanciu merginu, tai ta panele irgi dainuoja ir berods, jos pseudonimas yra Anesca.

Trecias dalykas: Dauguma is Jusu raso cia tokius piktus ir smeizikiskus komentarus tik todel, kad esate traumuoti ir turite begales kompleksu, o juos kompensuojate tokiu budu.

Jo- fa-nai-ki, jei jums tas Zygis nepatinka, kokiu velniu jus cia einat ir komentuojat? Jau visi zino jusu nuomone, beje nepagrista. Kol nemiegojot su juo, negalite teigti, kad jis vienoks ar kitoks.

Daugiau tolerancijos, daugiau meiles vieni kitiems.

Taskas.

niekas cia nekliedi.....jis pats prisiprašo kad visi ant jo varytu....nejaugi paneigsi kad jis panašus į merga?ir svarbiausia kad pats stengiasi taip atrodyt.....kai pirma karta pamaciau ji koncertuojant is pradziu pamaniau kad kazkokia merga strikineja ant scenos.....jis net į mergu tulikus vaiksto(,kazkokiam zurnale buvo parasyta) o pasiteisinimas buvo kad atseit sumaise per skubejima....

Atsakyti
Gabyte
2005 m. rugpjūčio 22 d. 14:10:09
Ka jus cia visi kliedite??
Pirmas dalykas: esate tokie uzsidare savo mazame pasaulelyje, kuriame matote tik tamsa, o jusu megstamiausia spalva- juoda. Cia daugumai is jusu taikoma.
Kiekvienas turime savo rengimosi stiliu.. Juk jei vieniems patinka juodi drabuziai, grandines ir tt, tai cia dar nereiskia, kad jie vaiksciojancios mirtys ar lavonai (nors cia gal kazkam ir komplimentas butu).

Antras dalykas: Zygis turi pana. Kiek pavyko suzinoti is fan klube esanciu merginu, tai ta panele irgi dainuoja ir berods, jos pseudonimas yra Anesca.

Trecias dalykas: Dauguma is Jusu raso cia tokius piktus ir smeizikiskus komentarus tik todel, kad esate traumuoti ir turite begales kompleksu, o juos kompensuojate tokiu budu.

Jo- fa-nai-ki, jei jums tas Zygis nepatinka, kokiu velniu jus cia einat ir komentuojat? Jau visi zino jusu nuomone, beje nepagrista. Kol nemiegojot su juo, negalite teigti, kad jis vienoks ar kitoks.

Daugiau tolerancijos, daugiau meiles vieni kitiems.

Taskas.

2005 m. rugpjūčio 22 d. 14:03:33
faina panike zhygis...

2005 m. rugpjūčio 22 d. 13:59:21
bliamba biski netaip pirstelk ir gausi ispejima

2005 m. rugpjūčio 22 d. 13:36:39
ei ei, kas čia taip įsijautė įspėjimus dalindamas?
atseit teiginys, kad žygis yra nenormalios orientacijos, neargumentuotas?? taigi Vilniaus gatves mina moteriškai apsirengęs. Tik dar aukštakulnių neįsigijo... O kad šio daininyko apatiniai yra žydros spalvos, įsitikino visi vieno leidinio skaitytojai. Žygio žodžiais, "jie padeda išsiskirti iš minios". Pažvelkite dar kartą į nuotrauką. Jei nebūtų parašyta, kas čia, manyčiau kad moteris.
Parašykite ir apie kitus atlikėjus, kurie neketina švęsti gimtadienio.

2005 m. rugpjūčio 22 d. 11:02:00
kman taj jis kaip boba atrodo..neackirsi ce merga ar bernas

2005 m. rugpjūčio 22 d. 11:01:16
D Kodel...niekas nesireiksmina nei vieno mano gimtadienio?! Kuo as skiriuosi nuo zygio, na nebent, kad esu panele, sudainuot taip kaip jis tikrai galiu.. ir noreciau, kad apie mano gimtadieni pranestu per visas televizijas radijus ir pan.

2005 m. rugpjūčio 22 d. 10:03:16
ir už ka gi man tas įspejimas.....kiek pastebejau visi pasake tiesa apie žygi juos gavo....

Atsakyti
Samarrra
2005 m. rugpjūčio 22 d. 09:11:01
"Bet prižadu, kad su visais švęsiu savo širdyje"...sitas tai mane sujuokino..tas Zygis jauciasi toks populiarus..net juokinga..jis juk lopu lopas...brrrr...ir dzin, kad gausiu ispejima..tik pasakiau tikra tiesa!

Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
Atsakyti
eiva2 (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 22 d. 09:01:05
mirtise rašė:
jis man atrodo nenormalios orentacijos
jo...man irgi taip atrodo....nenustebčiau jai tai butu tiesa...

Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
Atsakyti
Puslapiai: 123
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

LaFee LaFee
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2823
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 120333