Man tai tokio lygio dainininkai kazkaip nesuprantami kaip zmogus neturintis nei balso nei klausos eiti i scena ir dainuot man is jo juokas ima.Daznai pagalvoju kas ji gali klausyt turbut tie kurie ir patis visiskai neturi muzikines klausos.
mano teviskes nieks nepakeis, mielas man sitas kampelis... palmiu ir kopu cionai nebera, tik osia svyruoklis berzelis... lia lia liaaaa..... ir visi kartu!
pastebejau kad prancuzai ima prancuzishkas dainas, rusai rusishkas, tai kodel lietuviai neima lietuvishkos dainos ir ulira sako galetu paimti kokia Laimucio daina ir palei ja susokti, pvz meiles istorija, arba tevishke vaizduoti Tada nebeliktumem visa laika 3.. o ir Laimutis pagarsetu tarptautinej arenoj
man tai jo klipas patinka, kur dainuoj teviskes kloniu tikrai nepakeis.. kazkaip ten. ir krc visas penkias minuter rodo vien ji grojanti su sintezatorium ir niekur kitur kamera nenukrypsta ir dar discoball sukas, lempyckes trys myrksi, krc pats nerealiausias LT klipas kodel i tango vaizda nepretendavo?
Puslapis yra pramoginis. Kalbinti jo narius galima ir reikia. Gaivinti ir plesti temas galima ir reikia. Apstu vietos saviraiskai ir idomioms mintims, pastebejimams, polemikai. Reikia kurybos fantazijos iniciatyvos entuziazmo idejuaktyvumo drasos.
Kai bus griezta atranka su tokiais tavo isvardintais kriterijais kad patekt i tokia bendruomene kruta, laikysiu egzamona.. o dabar kol kas cia tokios tvarkos nesama.
Jei kam įdomu, ką AI mano skirtingais klausimais, tas žmogus pats to AI pasiklaus. Nebūtina kiekvieną savo diskusiją su AI raportuoti čia, nes TAI NIEKAM NĖRA ĮDOMU. Tamsta gal ir turi žiupsnelį savikritiškumo, bet nesugeba į tai atsižvelgti ir keistis.
2006 m. kovo 15 d. 21:00:10
2006 m. kovo 1 d. 18:40:03
Laimucio wallpaperis
2006 m. vasario 3 d. 23:06:12
2006 m. vasario 3 d. 21:39:54
2006 m. vasario 2 d. 15:26:01
2006 m. vasario 2 d. 14:52:23
2006 m. sausio 23 d. 09:47:49
2006 m. sausio 23 d. 08:27:11
2006 m. sausio 23 d. 06:34:52
pastebejau kad prancuzai ima prancuzishkas dainas, rusai rusishkas, tai kodel lietuviai neima lietuvishkos dainos ir ulira sako galetu paimti kokia Laimucio daina ir palei ja susokti, pvz meiles istorija, arba tevishke vaizduoti
2006 m. sausio 21 d. 17:19:04
Ne nu zn,amziuj zmogus..
svarbu shirdyj amzinas pavasaris
Jam dar "sirdy ne sutema,ne sutema..."
2006 m. sausio 21 d. 17:14:41
Ne nu zn,amziuj zmogus..
svarbu shirdyj amzinas pavasaris
2006 m. sausio 21 d. 17:09:31
2006 m. sausio 21 d. 17:04:57
Nesupranta,kad gali klipas ir prie berzo stovint but
cia ir yra menas, rodo tik atlikeja, jis mintimis telepatiskai bendrauja su klausytoju
Kaspirovskis..kas be ko
2006 m. sausio 21 d. 17:04:07
Nesupranta,kad gali klipas ir prie berzo stovint but
cia ir yra menas, rodo tik atlikeja, jis mintimis telepatiskai bendrauja su klausytoju
2006 m. sausio 21 d. 16:37:06
2006 m. sausio 21 d. 16:21:59
2006 m. sausio 21 d. 12:52:57
2006 m. sausio 21 d. 12:35:06
2006 m. sausio 21 d. 12:10:37
2006 m. sausio 21 d. 12:08:37