| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2010 m. vasario 28 d. 19:02:01
griztant prie temos..
paminklo neverta statyti niekam, paminklai yra senoves laiku atgyvenes reliktas.
vienintelis ir geriausias paminklas muzikantui yra jo kurybinis palikimas, ir didziausia pagarba kokia jam galima uz tai pareiksti, tai megautis jo kuryba.
kas del intelektualios muzikos... visu pirma neintelektualu skirstyti muzika i elektronine ir neelektronine, nes sitie dalykai siais laikais tapo NEATSKIRIAMI. tiek klasikiniam roke galima rast elektronikos, tiek pas elektronikos atlikejus - tradiciniu instrumentu. Sintezatorius yra toks pat normalus ir intelektualus instrumentas kaip gitara, pianinas, smuikas.
Jei zmogui sitie dalykai nedaeina savaime, tai jau intelekto trukumo zenklas... arba giliai isiedusiu stereotipu pasekme.
Yra skirtumas tarp grynos elektronikos [kur sintezatoriai yra pagrindiniai instrumentai] ir tarp kitos muzikos,kurioje yra elektronikos garsų [pagrindiniai instrumentai ten nėra sintezatoriai]
2010 m. vasario 28 d. 18:59:15
ir tu dar dristi sakyti ,kad turi daugiau uz mane informacijos.Matau ,kad ir vel neturi zalio supratimo apie tai kiek komerciskas yra muzikinis pasaulis. As snekejau su zmonem kurie muzika kuria , ja prodiusuoja ir is to gyvena. Taigi informacija yra patikima ,o ne is pirsto lauzta.
Jau kazkur rasiau ,kad ir viena zymiausiu jo dainu 'svetimi' yra sukurta happy endless nario ,tik egidijus dragunas nusiperka autorines teises ir viskas.Tu manai jis pats visa muzika kuria?nejuokink. Tai yra viesa paslaptis ,kuria zino ne daugelis.O albumas 23 visas basanovo produktas,selas tik ateina ir daugmaz pasako ko nori , ka taisyt, bet visa darba tai atlieka kompozitorius.
Kaip jau minejau ir metal on metal patys jokios muzikos nekuria,o tik nusiperka autorines teises ir pateikia kaip savo ."no front teeth' yra basanovo kurinys.Beabejo ,niekur tu internete tokios informacijos nerasi ,nes tai nera naudinga atlikejams,kurie tas autorines teises perka.
Ir nustok vartoti termina didzejus ,nes jis cia visiskai netinka
Apie intelektualuma su idiotu tai jau as neketinu diskutuoti . Ok , cia paskutinis mano komentaras sioje temoje
Tai nori pasakyti,kad Basanova groja vienoje scenoje su pankais ar metalistais?
2010 m. vasario 28 d. 18:52:49
ir tu dar dristi sakyti ,kad turi daugiau uz mane informacijos.Matau ,kad ir vel neturi zalio supratimo apie tai kiek komerciskas yra muzikinis pasaulis. As snekejau su zmonem kurie muzika kuria , ja prodiusuoja ir is to gyvena. Taigi informacija yra patikima ,o ne is pirsto lauzta.
Jau kazkur rasiau ,kad ir viena zymiausiu jo dainu 'svetimi' yra sukurta happy endless nario ,tik egidijus dragunas nusiperka autorines teises ir viskas.Tu manai jis pats visa muzika kuria?nejuokink. Tai yra viesa paslaptis ,kuria zino ne daugelis.O albumas 23 visas basanovo produktas,selas tik ateina ir daugmaz pasako ko nori , ka taisyt, bet visa darba tai atlieka kompozitorius.
Kaip jau minejau ir metal on metal patys jokios muzikos nekuria,o tik nusiperka autorines teises ir pateikia kaip savo ."no front teeth' yra basanovo kurinys.Beabejo ,niekur tu internete tokios informacijos nerasi ,nes tai nera naudinga atlikejams,kurie tas autorines teises perka.
Apie intelektualuma su idiotu tai jau as neketinu diskutuoti . Ok , cia paskutinis mano komentaras sioje temoje
Visiškas melas apie SEL.O namanau,kad tai yra tavo paskutinis komentaras.Tai rodo,kad pati nesi protigesnė nei tavo vadinamieji ''idiotai''.
2010 m. vasario 28 d. 18:47:34
2010 m. vasario 28 d. 18:44:14
paminklo neverta statyti niekam, paminklai yra senoves laiku atgyvenes reliktas.
vienintelis ir geriausias paminklas muzikantui yra jo kurybinis palikimas, ir didziausia pagarba kokia jam galima uz tai pareiksti, tai megautis jo kuryba.
kas del intelektualios muzikos... visu pirma neintelektualu skirstyti muzika i elektronine ir neelektronine, nes sitie dalykai siais laikais tapo NEATSKIRIAMI. tiek klasikiniam roke galima rast elektronikos, tiek pas elektronikos atlikejus - tradiciniu instrumentu. Sintezatorius yra toks pat normalus ir intelektualus instrumentas kaip gitara, pianinas, smuikas.
Jei zmogui sitie dalykai nedaeina savaime, tai jau intelekto trukumo zenklas... arba giliai isiedusiu stereotipu pasekme.
2010 m. vasario 28 d. 18:37:41
C'mon elektroninė muzika - intelektuali ?
Ar rokas intelektualus ar ne? Žiūrint koks.Taip yra ir su elektronine muzika.Bumčikas,kurį dažniausiai išgirsime diskotekoje,bus nebe intelektuali muzika.
2010 m. vasario 28 d. 18:36:00
C'mon elektroninė muzika - intelektuali ?
Uhm.. Yeah.
Kodėl negali būti - pasižvalgyk ir neįstrik savajam nuostabiajam klasikiniame roke. Žiūrėk į 90tųjų elektroniką, į trip hop'ą.
2010 m. vasario 28 d. 18:33:50
paminejei Sel??jo albuma '23' sukure basanovas.
Ir isvis nezinau kokiu velniu cia kabinejiesi ir desperatiskai bandai pasirodyti intelektualus, nors su skoniu paciam dar gerokai reiketu padirbeti.
Sioje temoje visi isreiske savo nuomones ,as savaja taip pat ir man visai neidomu ka tu manai ar kokius absurdiskus argumentus pazeri.
As matau ,kad neturi jokio supratimo apie elektronine muzika ,nes neskiri jos atsaku ,vadini 'didzeju muzika', 'klubiniais hitais' kas yra ne vietoje ir netinkama, o dar net dristi teigti ,kad ji yra 'neintelektuali'.
Beabejo ,tavo perklausyta Atlanta, Mia ar linas karalius daro tikrai 'intelektualia ir gera 'muzika...o jesus..
Ir neaiskink man kurioj temoj ,ka man rasinet , pats tema tersi rasydamas niekam neidomius komentarus per 4 postus.
Man ant tavo nuomones nusisvilpt.
Su idiotais nediskutuoju.
Nesimato,kad su idiotas nediskutuoji.Į diskusijas,kurios nesusijusios su šita tema leidaisi pirmoji,visiškai neargumentuodama savo pirmojo posto.
2010 m. vasario 28 d. 18:31:52
2010 m. vasario 28 d. 18:31:05
Ir isvis nezinau kokiu velniu cia kabinejiesi ir desperatiskai bandai pasirodyti intelektualus, nors su skoniu paciam dar gerokai reiketu padirbeti.
Sioje temoje visi isreiske savo nuomones ,as savaja taip pat ir man visai neidomu ka tu manai ar kokius absurdiskus argumentus pazeri.
As matau ,kad neturi jokio supratimo apie elektronine muzika ,nes neskiri jos atsaku ,vadini 'didzeju muzika', 'klubiniais hitais' kas yra ne vietoje ir netinkama, o dar net dristi teigti ,kad ji yra 'neintelektuali'.
Beabejo ,tavo perklausyta Atlanta, Mia ar linas karalius daro tikrai 'intelektualia ir gera 'muzika...o jesus..
Ir neaiskink man kurioj temoj ,ka man rasinet , pats tema tersi rasydamas niekam neidomius komentarus per 4 postus.
Čia tu kabinjiesi,be to iškreipei visą temą - savo pirmas post'ui nedavei jokio argumento.Pradėjai krypti į visokias pievas.kas tau patinka ir t..t... Kur pas taves bent vienas argumentas?
2010 m. vasario 28 d. 18:29:01
Meluoji - kur parašyta kad Basanova pasivadino Sel'u? Didžėjų muzika yra primityvi,ji nesusijusi su intelektualine muzika [turiu omenyje,daugumos didžėjų,nes išimčių kartais pasitaiko].Na,kad primityvus bumčikas neturi jokių emocijų,tai manau,ne vienas aš taip galvoju.
2010 m. vasario 28 d. 17:23:22
2010 m. vasario 28 d. 16:33:19
2010 m. vasario 28 d. 16:26:58
uz tokia lt muzika man negeda https://www.youtube.com/watch?v=_2HhYAEhh FM
Nebent tai vadintume fono muzika.Šiaip ji yra tuščia kaip velnias - be jokios minties,emocijos,tuo labiau jausmo.Visiškas,nušlifuotas nulis.
Sakai nera jausmo minties emocijos?Mastai primityviai.
Na,o jei vis dėl to įrodytum kad gerai pažysti kiekvieną mano klausomą grupę,tai su mielu noru išbučiuočiau tavo skylutę
2010 m. vasario 28 d. 16:25:35
Nebent tai vadintume fono muzika.Šiaip ji yra tuščia kaip velnias - be jokios minties,emocijos,tuo labiau jausmo.Visiškas,nušlifuotas nulis.
2010 m. vasario 28 d. 16:22:48
Jei tikrai visos mano grupės tau nusibodusios,tai aš esu didelis Basanovos fanas.Jaučiu,apie pirmas elektroninės muzikos grupes lietuvoje,žinai kur kas mažiau nei aš.Net nepapasakotum kaip tokia muzika pas mus atsirado,nepaminėjus vudžio ir jo draugų.Vienintelė šiuo metu gyvuojanti grupė grojanti intelektualią elektroniką,yra Exem ir SEL.O savo muzikos skonio aš dar niekada negyriau,tokius ,,argumentus'' sugalvojai,nes kažkas parašė nuomonę apie tavo basanovus,o tu visus rimtus argumentus išsvaistei jau ankščiau.Apie muziką be žodžių,aš nekalbėjau,nežinau iš kurios balos ištraukei tokį argumentą.Na,savo komentaruose kitus išvadindama kvailiais,parodai kad turi ne ką daugiau kompetencijos nei aš.Dėl tavo basanovų muzikos,tai čia kiekvieno skonis ją suprast.Ir aš kalbėjau ne ape tai,o kalbėjau į temą.Tu į temą,nieko neatsakei.Pasakei,kad man patinka basanova,tas pats būtų jei aš paminklą siūlyčiau statyti Nijolei Pereigytei,nes jos dainos man patinka.Nedavei jokių rimtų argumentų.Apie lietuvišką elektroninę muziką sprendi iš keletos vardų,kurie žinomi tik kokius 5 metus.Apie ankstesnę muzikinę raidą,matosi ničnieko nežinai.
2010 m. vasario 28 d. 12:11:43
2010 m. vasario 27 d. 14:42:00
Tik trys Muzikantai, Atlikėjai, Kūrėjai nusipelnė paminklo: Maestro Vytautas Kernagis (jau turi Nidoje), Andrius Mamontovas ir Algirdas Kaušpėdas. Dar galima kalbėt apie Hiperbolę. Kolkas daugiau niekas
Aš dar Samą iš Bix'ų pridėčiau.Vien dėlto kad Bix buvo nemažesnė legenda nei Antis,bet tai dar buvo vienintelė grupė iš Lietuvos sulukusi tokio pripažinimo užsienyje.Trūko labai nedaug,kad tai taptų pasaulinio lygio grupė,panašiai kaip Gogol Bordello...
2010 m. vasario 27 d. 14:38:52
Na.bent vieną privalumą šita dainuška turi
2010 m. vasario 27 d. 14:36:49
Puikiai įsivaizduoju,kiek išprakaituoti reikėjo kad parašyti natas.Paskui priversti robotą ,,įdainuoti'' šitokį šedevrą...Žmogus 10 naktų nemiegojo.Kaip dar nenumirė...
great to hear'',tai čia net užsieniečiams aišku,kad tokią ,,muziką'' tik didžėjai ir kepa....]