Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kam iš lietuvių atlikėjų reikėtų pastatyti paminklą?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678 ... 14
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Stripped
2010 m. vasario 27 d. 14:24:19
dirge rašė:
uz tokia lt muzika man negeda https://www.youtube.com/watch?v=_2HhYAEhh FM

Nebent tai vadintume fono muzika.Šiaip ji yra tuščia kaip velnias - be jokios minties,emocijos,tuo labiau jausmo.Visiškas,nušlifuotas nulis.

2010 m. vasario 27 d. 12:39:50
james_s
2010 m. vasario 27 d. 11:46:25
Tik trys Muzikantai, Atlikėjai, Kūrėjai nusipelnė paminklo: Maestro Vytautas Kernagis (jau turi Nidoje), Andrius Mamontovas ir Algirdas Kaušpėdas. Dar galima kalbėt apie Hiperbolę. Kolkas daugiau niekas

2010 m. vasario 27 d. 11:22:39
Stripped rašė:
thatsme rašė:
Stripped rašė:
Pats mačiau kaip tokie Basanovai ,,kuria'' tą muziką - prisėda prie kompo,paspaudinėja knopkę,praeina 15 minučių,ir naujas klubo hitas jau iškeptas...

Vaaaaauuu kas cia per programa? Paspaudinesiu migtuka ir po 15 min iskeps man hita. Busiu toks puikus muzikos kurejas kaip Moby! Viskas taip paprasta, o as va maniau jog vyksta ilgas ir sunkus kurybos procesas!

Moby naudoja analoginus sintezatorius.Patikėk,aš pažystu klubinės muzikos kūrimą.Ten daug pastangų nereikia niekam.Dėl to,be bumčiko daugiau nieko ten ir neišgirsi... Pažiūrėkit filmą ''Savaitgalis neišvengiamai'' - Ten parodo kaip tuos hitus vudžiai susuka...

Neklausau basanov tai negaliu gyncytis ar jis kuria gera muzika. Bet zinau viena, sukurti kokybiska isbaigta elektronine muzika nera nei lengva, nei paprasta. Ir jeigu basanov kuria kokybiska muzika, tai tikrai ne per 15 min paspudinejes mygtuka...

Atsakyti
Stripped
2010 m. vasario 27 d. 01:05:56
Xpo rašė:
Gerai pagalvokit apie tuos paminklus, ar tikrai norite matyti juose tuos atlikėjus, nes kaip žinia statulos, paminklai yra ypatingai mėgstami balandžių ir kitų nemandagių gyvūnų

Pvz.girtų škotų sirgalių?

2010 m. vasario 27 d. 00:28:54
Gerai pagalvokit apie tuos paminklus, ar tikrai norite matyti juose tuos atlikėjus, nes kaip žinia statulos, paminklai yra ypatingai mėgstami balandžių ir kitų nemandagių gyvūnų

Atsakyti
Stripped
2010 m. vasario 26 d. 22:58:50
thatsme rašė:
Stripped rašė:
Pats mačiau kaip tokie Basanovai ,,kuria'' tą muziką - prisėda prie kompo,paspaudinėja knopkę,praeina 15 minučių,ir naujas klubo hitas jau iškeptas...

Vaaaaauuu kas cia per programa? Paspaudinesiu migtuka ir po 15 min iskeps man hita. Busiu toks puikus muzikos kurejas kaip Moby! Viskas taip paprasta, o as va maniau jog vyksta ilgas ir sunkus kurybos procesas!

Moby naudoja analoginus sintezatorius.Patikėk,aš pažystu klubinės muzikos kūrimą.Ten daug pastangų nereikia niekam.Dėl to,be bumčiko daugiau nieko ten ir neišgirsi... Pažiūrėkit filmą ''Savaitgalis neišvengiamai'' - Ten parodo kaip tuos hitus vudžiai susuka...

2010 m. vasario 26 d. 22:41:40
Stripped rašė:

Atsakyti
kristis9
2010 m. vasario 26 d. 21:43:23
Stripped rašė:
dirge rašė:
o tau who shot the silence ar i'll be gone yra klubiniai hitai???
gal klube nesi buves?o issireiskimai 'girti paaugliai' ar 'kaimo diskotekos' yra visiskai ne i tema .Jei pats kluba isivaizduoji ,kaip kokio balbieriskio kulturnamio sokius ,tai cia tik tavo beda.

manau ,kad zodi dj netinkamai vartoji, nes dazniausiai dj muzikos nekuria ,o ja kompiliuoja , daro setus,mixus ir pan. Basanov yra pirmiausia kompozitorius, kurejas.

Aš žinau kas yra didžėjus,aš turiu draugų,kurie jais dirba,ir aš turiu daugiau informacijos apie muziką,nei jūs.

O pvz is kur tu zn kad kiti neturi tokiu pazistamu?
naglas esi

2010 m. vasario 26 d. 21:21:40
Stripped rašė:

Aš žinau kas yra didžėjus,aš turiu draugų,kurie jais dirba,ir aš turiu daugiau informacijos apie muziką,nei jūs.

Idomu is ko sprendi ,kad informacijos 'turi' daugiau uz mane?is pastaruju pasisakymu atrodo ,kad tau dar sviestis ir sviestis

Atsakyti
Stripped
2010 m. vasario 26 d. 16:04:30
dirge rašė:
gal klube nesi buves?o issireiskimai 'girti paaugliai' ar 'kaimo diskotekos' yra visiskai ne i tema .Jei pats kluba isivaizduoji ,kaip kokio balbieriskio kulturnamio sokius ,tai cia tik tavo beda.

manau ,kad zodi dj netinkamai vartoji, nes dazniausiai dj muzikos nekuria ,o ja kompiliuoja , daro setus,mixus ir pan. Basanov yra pirmiausia kompozitorius, kurejas.

2010 m. vasario 26 d. 11:29:46

Atsakyti
Stripped
2010 m. vasario 26 d. 02:50:23
dirge rašė:
ka?jei ka jis ne dj , o muzikos prodiuseris ir kompozitorius. Ir prie ok cia 10 minuciu,matau kad zalio supratimo neturi apie elektronines muzikos kurima. Siaura sritis??elektronika apskritai vienas is placiausiu zanru

O didžėjus nebūtinai turi leisti muziką,klubuose.Jis turi sugalvoti kokia muzika bus leidžiama tuose klubuose,turės pasisekimą tarp girtų paauglių,kaimo diskotekuose.Ir už tai gauti algą.Nesakau,kad tai yra lengvas darbas,nes ir jį reikia išmokti daryti.O visokie vidžiai ir vudžiai tai sėkmingai ir daro.Ir pelnosi iš to.

2010 m. vasario 26 d. 02:43:06
dirge rašė:
kristis9 rašė:
dirge rašė:
mario basanov..nes kaip paaiskejo visa koybiska lt muzika laikosi ant jo peciu..jis sukure ir no front teeths metal on metal ir begale kitos geros muzikos kitiems

pl pl. Kas? Kokybiska muzika? O ten muzika? :O

ne ,ten ,matyt, ne muzika.idiotams nesuprast

Visa ''kokybiška'' Lt muzika tikrai nėra vien tik didžėjų propaguojami klubiniai hitai.

2010 m. vasario 26 d. 02:40:07
dirge rašė:
ka?jei ka jis ne dj , o muzikos prodiuseris ir kompozitorius. Ir prie ok cia 10 minuciu,matau kad zalio supratimo neturi apie elektronines muzikos kurima. Siaura sritis??elektronika apskritai vienas is placiausiu zanru

Tai aš ir nesakiau,kad visokie basanovos ir vidžiai nėra kompozitoriai/prodiuseriai.Kalbėjau,tik kokiais būdais jie tai daro,ir kas iš to gaunasi.NIEKADA nesakiau kad elektroninė muzika yra siaura sritis.Turėjau omenyje,didžėjų kuriamus standartinus klubinus hitus.

2010 m. vasario 26 d. 02:36:06

Atsakyti
Stripped
2010 m. vasario 26 d. 02:29:35
dirge rašė:
kristis9 rašė:
dirge rašė:
mario basanov..nes kaip paaiskejo visa koybiska lt muzika laikosi ant jo peciu..jis sukure ir no front teeths metal on metal ir begale kitos geros muzikos kitiems

Didžėjų muzika yra labai siauras ratas,kuriuo domisi tik dalis žmonių.Pats mačiau kaip tokie Basanovai ,,kuria'' tą muziką - prisėda prie kompo,paspaudinėja knopkę,praeina 15 minučių,ir naujas klubo hitas jau iškeptas... Mėgstu elektroninę muziką,tačiau didžėjaus kūrybų nepripažystu - Esu iš tų žmonių,kurie vertina kurybą,nesugalvotą per 10 minučių.Mėgstu išbaigtą muziką.Klubuose dar negirdėjau nė vienos emocingos dainos...

2010 m. vasario 26 d. 02:16:36
kristis9 rašė:
dirge rašė:

Atsakyti
Xpo
2010 m. vasario 26 d. 00:28:30
Prophet rašė:
Stripped rašė:
Prophet rašė:
Stripped rašė:
kristis9 rašė:
Stripped rašė:
Prophet rašė:
Stripped rašė:
Prophet rašė:
Grupėms : Gravel, Antis.
Atlikėjams : Mamontavui, Mikutavičiui.
Kernagiau jau Nidoje yra

Tik jau ne Gravel - ten tai buvo trumpalaikė panko parodija.Ir labai nevykusi.Sinickis jau dabar nežinomas...Iš vis to surogato negalima laikyti grupe,tik projektas.

Geresnės brit - pop/indie roko grupės šiuolaikinėje Lietuvoje nebuvo.

Visų pirma tai net nebuvo grupė,antra - mažai žinai apie lietuvišką muziką.

Na o kas tada buvo? Projektas yra tik tada kai susiburia zmones zinodami kad issiskyrstys. O jie tokios minteis tais 2003 neturejo. As zinau. Patikek. O tada kas buvo geriausi britpop'eriai?

Visų pirma 2003 metais grupė viešumoje dar neegzistavo,ją žinojo gal 50 žmonių.Jie norėjo kad apie juos išgirstų - norėjo užlipti ant pjedestalo ir paskanduoti,kad visi apie juos sužinotų.Realiai,jokių didesnių vilčių nebuvo teikiama.Taip ir atsitiko - Gavo progą,parekė,pakritikavo kad visi aplinkui yra neteisūs [aišku,išskyrus juos pačius] ir pabėgo.Kaip prišikę į kelnes.Tik kelis metus apie juos kalbėjo.Šiandien apie juos nebekalba,nes jie jau atsibodo.Aplamai,jie muzikos nekūrė - Britpopas kaip produktas buvo išrastas prieš 15-20 metų.Pirmieji muzikantai jį kūrė,o dabartinės grupės ją tik pergroja,nes nebėra ką kurti.O Lietuvoje dar ne viena grupė britpopo nekūrė.Nes mes esam atsilikę,pagal pasualio muzikos tendencijas.Gravel to visiškai nenorėjo.O kai dabar šaukiama kad Gravel buvo geriausia grupė,tai tie žmonės visiškai nežino ir nesidomi alternatyvios muzikos scena po sąjūdžio - dar iki 97 metų mūsų scena laikėsi neblogai.Tai tiems žmonėms užtenka žinoti kas vyksta dabar,jiems gal taip ir atrodo.O Gravel niekada nebuvo tikra,rimta grupė ir to visiškai nesiekė...Vertingos muzikos muzikantai už dyką,internete nedalina.Tai tiek ir matosi tos vertės...O kad Sinickis visiškai neturėjo dainavimo galimybių,tai puikiai matosi.Net video klipas buvo nukopijuotas nuo užsienio rinkos...Baisu

Matai visos jų ( tiksliau Sinickio) užklasine veikla nesidomėjau. Kai 2006m. išėjo pradžioje išėjo Pockets Full of Fun, tai IMHO buvo geriausias metų albumas, by far. Taip Sinickio vokalas prastas, jeigu ne tragiškas kol iki jo nepripranti, vėliau tiesiog jis tiesiog netrugdo.

Tas albumas buvo geriausias nebent,labai siauros muzikos rate.Į geriausią metų albumą jis nepretendavo.Juolab,kad 2006 metais išėjo tikrai neblogų albumų - Lemon 1210,Katedra - 3,SBS - Gimęs laimėti,SEL - Muzika ir t.t. Iš vis - Gravel buvo baisiausias muzikos įvykis Lietuvoje.Tie kurie daro popsą,tai bent to neslepia.O Gravel pasityčiojo iš roko/alternatyvinės/punk muzikos.Jau geriau geras popsas,nei blogas rokas.Plius tie visi išsidirbinėjimai,siekiant dėmesio...brrr....

Buh beviltiška ginčytis. Matau jog dėl kažkokių priežasčių jų nemėgsti, todėl nematau prasmės toliau tęsti diskusiją. Peace I'm out.

Tai diskutuojat?

Atsakyti
Prophet
2010 m. vasario 25 d. 21:52:45
Stripped rašė:
Prophet rašė:
Stripped rašė:
kristis9 rašė:
Stripped rašė:
Prophet rašė:
Stripped rašė:
Prophet rašė:
Grupėms : Gravel, Antis.
Atlikėjams : Mamontavui, Mikutavičiui.
Kernagiau jau Nidoje yra

Tik jau ne Gravel - ten tai buvo trumpalaikė panko parodija.Ir labai nevykusi.Sinickis jau dabar nežinomas...Iš vis to surogato negalima laikyti grupe,tik projektas.

Geresnės brit - pop/indie roko grupės šiuolaikinėje Lietuvoje nebuvo.

Visų pirma tai net nebuvo grupė,antra - mažai žinai apie lietuvišką muziką.

Na o kas tada buvo? Projektas yra tik tada kai susiburia zmones zinodami kad issiskyrstys. O jie tokios minteis tais 2003 neturejo. As zinau. Patikek. O tada kas buvo geriausi britpop'eriai?

Visų pirma 2003 metais grupė viešumoje dar neegzistavo,ją žinojo gal 50 žmonių.Jie norėjo kad apie juos išgirstų - norėjo užlipti ant pjedestalo ir paskanduoti,kad visi apie juos sužinotų.Realiai,jokių didesnių vilčių nebuvo teikiama.Taip ir atsitiko - Gavo progą,parekė,pakritikavo kad visi aplinkui yra neteisūs [aišku,išskyrus juos pačius] ir pabėgo.Kaip prišikę į kelnes.Tik kelis metus apie juos kalbėjo.Šiandien apie juos nebekalba,nes jie jau atsibodo.Aplamai,jie muzikos nekūrė - Britpopas kaip produktas buvo išrastas prieš 15-20 metų.Pirmieji muzikantai jį kūrė,o dabartinės grupės ją tik pergroja,nes nebėra ką kurti.O Lietuvoje dar ne viena grupė britpopo nekūrė.Nes mes esam atsilikę,pagal pasualio muzikos tendencijas.Gravel to visiškai nenorėjo.O kai dabar šaukiama kad Gravel buvo geriausia grupė,tai tie žmonės visiškai nežino ir nesidomi alternatyvios muzikos scena po sąjūdžio - dar iki 97 metų mūsų scena laikėsi neblogai.Tai tiems žmonėms užtenka žinoti kas vyksta dabar,jiems gal taip ir atrodo.O Gravel niekada nebuvo tikra,rimta grupė ir to visiškai nesiekė...Vertingos muzikos muzikantai už dyką,internete nedalina.Tai tiek ir matosi tos vertės...O kad Sinickis visiškai neturėjo dainavimo galimybių,tai puikiai matosi.Net video klipas buvo nukopijuotas nuo užsienio rinkos...Baisu

Matai visos jų ( tiksliau Sinickio) užklasine veikla nesidomėjau. Kai 2006m. išėjo pradžioje išėjo Pockets Full of Fun, tai IMHO buvo geriausias metų albumas, by far. Taip Sinickio vokalas prastas, jeigu ne tragiškas kol iki jo nepripranti, vėliau tiesiog jis tiesiog netrugdo.

Tas albumas buvo geriausias nebent,labai siauros muzikos rate.Į geriausią metų albumą jis nepretendavo.Juolab,kad 2006 metais išėjo tikrai neblogų albumų - Lemon 1210,Katedra - 3,SBS - Gimęs laimėti,SEL - Muzika ir t.t. Iš vis - Gravel buvo baisiausias muzikos įvykis Lietuvoje.Tie kurie daro popsą,tai bent to neslepia.O Gravel pasityčiojo iš roko/alternatyvinės/punk muzikos.Jau geriau geras popsas,nei blogas rokas.Plius tie visi išsidirbinėjimai,siekiant dėmesio...brrr....

Buh beviltiška ginčytis. Matau jog dėl kažkokių priežasčių jų nemėgsti, todėl nematau prasmės toliau tęsti diskusiją. Peace I'm out.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

The Melvins The Melvins
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2639
  Iš viso užsiregistravę: 73757
  Naujausias narys: Edvis666
  Šiandien apsilankė: 230524