| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2018 m. spalio 3 d. 19:23:20
O aš visai iš kito kampo suprantu šią jūsų apkalbėtą frazę. Lengviausia suprasti taip tiesmukai, ypač kai dainos pavadinimas "Egoist Hedonist", bet mano supratimu, autorius jaučia kito, svarbaus, artimo žmogaus skausmą, ir jam tai trukdo gyventi arba tiesiog kelia diskomfortą, tad jis nori atsikratyti to jausmo ir dėl to jaučia kaltę, kad yra egoistas. O apie egoizmą atskirai turiu savo kitą nuomonę dar, bet čia ne vieta ją reikšti.
O šiaip pati daina yra nerealios struktūros, todėl visą laiką yra tokia vežanti techniškai. Man, kaip sunkiosios muzikos entuziastei, labai patinka sunkios gitaros pirmoje dalyje. O toliau, kaip alternatyvistei, įdomu išgirsti net kažkokių funk stiliaus sąskambių, ištraukti Korn nu metal atlikimo stilių, ir dar aiškiai girdėti Dream Theater techniškumą. Tekstas dar prideda labai stiprų savo atskirą efektą. Taigi daina 10/10 - jokių priekaištų nerasta.
2013 m. rugpjūčio 11 d. 18:49:17
Mano įsitikinimu - visi daugiau ar mažiau egoistai. O šita frazė jau apibūdina stiprų ir nepataisomą egoistą.
2013 m. rugpjūčio 11 d. 18:47:40
Just let me live without your pain - ši frazė tiktų egoistui kaip devizas. Mąstau, ji ir man patinka - išvada: esu egoistas.