Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kodėl paaugliai geria?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 56789101112
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
The_Wicked_One
2005 m. rugpjūčio 25 d. 11:52:15
zinot kodel paaugliai geria? nes gali. ne, as negeriu tiek, kad nebeatsimenu aks buvo vakar. as negeriu tiek, kad vienintelis zodis kuri pasakyciau butu "mama".
apgailetina
paaugliai geria nes gali. arba nes duoda tevai. juk sampano taures isgerimas per naujus su seima ar pan irgi gerimas. alaus nugerimas is tevo butelio irgi gerimas. tokie da;ykai pripratyina. aha, patiko duok dar. kai nebeduoda pats nusiperki.a?
apverktina
neseniai buvau sventej, kur ko gero nebuvo ne vaiko, ne paauglio, nei suaugusio, nei pagyvenusio, kuris nebutu isgeres. nebuvau isskirtine. geriau nes.. gaudziau efekta juokingai skamba. juokingai ir yra. zmogus visiskai blaivas nesugeba atleisti saves nuo vadeliu, pasilinksminti, be kompleksu ar gedos jausmo del tam tikru judesiu , zodziu ir t.t. ta padaryt ypac sunku paaugliui. "oi, jei as taip sokinesiu is manes juoksis, o jei soksiu taip laikys debilu." tarara.. alkoholis padeda atsipalaiduoti. daznam paaugliui tai ypac svarbu.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Misantropia
2005 m. rugpjūčio 25 d. 11:15:50
Apskritai nusigėrę žmonės bjaurūs būna... eisiu šįvakar prisigert... man galima

2005 m. rugpjūčio 25 d. 10:44:59
paaugliai geria, nes tajp gyventi smagiau! mano nuomone.

Atsakyti
Tremor_Christ
2005 m. rugpjūčio 25 d. 10:43:46
o darzniausias nusikaltimas - susimuso. bet taigi blin, kuriais laikais, koks vyras uzaugo be to? a? o rimtesni nusikaltimai, kaip vagystes, rimti apiplesimai vyksta ne alkoholio deka, cia jau kiti veiksniai tai itakoja, o tai jau kita tema.

2005 m. rugpjūčio 25 d. 10:42:22
Kvaila didžiuotis tuo, kad prisigėrei ir neprisimeni ką darei.

2005 m. rugpjūčio 25 d. 10:18:58
SweetGirl rašė:
manau, kad saikas ateina su laiku kai tikrai pradedi jausti savo ribas, o noras atrodyti kieciau ir kita diena oi kaip gerrem kiek prisigerem, tera tik pasiputimas is kurio daug kas juokiasi

nu cia tai faktas.

2005 m. rugpjūčio 25 d. 10:08:26
SweetGirl>> sunormuota nera, bet cia savaime aisku, kad vaikai geria maziau.

2005 m. rugpjūčio 25 d. 10:00:26
nori ir geria! niekas jiems neuzdraus kai tokie pavyzdziai pries akis.....

I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Atsakyti
Cocaine_Katie
2005 m. rugpjūčio 25 d. 09:44:54
na as asmeniskai isgeriu karts nuo karto, bet ne iki zemes graybymo...butelis sidro, shotas degtines ar pan nera blogai, mano manymu.zinoma jei neperzengi ribos...dauguma paaugliu geria, nes :
* nori buti kieti
*nori buti panasus y suaugusiuosius
*nori viska isbandyti
*visi geria
hmz..
daugiau priezasciu neprisimenu...nors sy sarasa butu galima test ir test...

o del ribu ,tai mano mama man yra pasakius:"Visada turi zinoti savo ribas kiek gali isgerti.pwz:dar po puses stikliuko krisiu.bet ribu ieskojimas yra ilgas ir varginantis procesas, kuris vyksta visa gyvenima, taigi treniruokis, treniruokis, treniruokis...'D
Mamos Ismintis

2005 m. rugpjūčio 25 d. 09:35:00
asmenishkaj ash negeriu. tik alu. nes man SKANU.
be to, manau, kad gerti per wisokius baliukus ir tt nera blogai. taj jau sawotishka tradicija ir nieko chia nepakeisi. todel ir jaunimelis tusuose geria. a, dar, matyt ir del to, kad kadangi tewai namie neleidzhia, taj tai sawotishkas protestas ar tai kas. tipo: wa nera ju chia, taj gersiu!.
bet ka norejau pasakyti yra tai, kad wisishkai nera blogai, kad jaunimelis retkarchiais isgeria. blogai yra gerti tol, kol nesupranti, kam tai darai. kol siaubingai pergyweni, kad kas nors uzhtix ar tewai suzhinos.... manau, kad zhmogus psichologishkai pribresta iki tos ribos, nuo kurios gali gerti ir rukyti ir kitaip swaigintis (aj sexas irgi prie to pachio), kai supranta, kad aplinkiniams tai wisishkai nieko nekeichia ir jiems turetu but nei shilta nei shalta nuo to, kiek tu ishgerei, kiek ko surukei ir tt. swarbiausia suprasti, kad tai darai sau ir kodel nori tai daryti.
shtai ir wiskas.

Atsakyti
green-eyes
2005 m. rugpjūčio 25 d. 09:27:21
paaugliai nori isbandyt viska kas nauja ir nepazistama.

2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:49:04
nes mano esą ''kieti''

2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:33:54
SweetGirl rašė:
jo jo as ir visa ta perejau, kai dabar pagalvoji, chm...istikruju tai ai geriau neprisiminti

Sveikas požiūris. Bet turėtum suprast, kad ir ką mes dabar su taim šnekėtume būsim palaikytos durnėmis, vaizduojančiomis suaugusias.

2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:30:47
SweetGirl rašė:
Tremor_Christ rašė:
o ka daugiau veikt?
o tas kietumas cia ne prie ko, aisku buna ir tokiu, bet cia nebent trylikameciai vaidina kietas pries tokias pat tupas savo mergas, taciau tokiu mazuma.

o ka daugiau veikt? niu cia tai man ziauriai nuskambejo...eik knygas skaityti, mokytis, pasivaikscioti, susitikti su draugais...negi neliko nieko daugiau tik gerti? viskam turi buti ribos ir saikas, va tep

blin a tu durna, tu man parodyk paaugli kuris gertu kasdien ir be saiko, atrasti butu sunku. as asmeniskai pagal savo amziu geriu ir geriau gal net per daug, bet nemanau, kad maziau uz tave tu knygu perskaites. o pasivaiksciojimai su draugais tai dazniausiai aisku kuom baigiasi pys.

2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:25:29
cool_blondine rašė:
kas per nesąmonė kad geriama dėl kietumo? nesu niekada mačius, kad kai žmogus atsisako išgert, iš jo pizdavotusi.

as esu mates ir is pacio pasipyzdavoja tipo mamytes vaikelis arba gerutis ir panasiai kad negeriau bet man tai nerupi

2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:22:39
Paaugliai linkę įsivaizduoti, kad jie jau pakankamai suaugę ir apie gyvanimą žino jei ne viską, tai beveik.. Sakau, nes pati tai perėjau. Dabar tik juokas ima is savo "visažiniškumo". Reik tikėtis, kad ir dauguma čia rašančių juoksis.

2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:19:20
o ka daugiau veikt?
o tas kietumas cia ne prie ko, aisku buna ir tokiu, bet cia nebent trylikameciai vaidina kietas pries tokias pat tupas savo mergas, taciau tokiu mazuma.

2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:16:32
Nu arba is durnumo, arba is neturejimo kur babkiu ar laiko det

2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:12:07
O kodel butent del kietumo ? Geria, kad butu linksmiau, o jei ten per daug, tada, kad butu kieti, po to tie kietuoliai daug vemia...

2005 m. rugpjūčio 25 d. 07:41:17
I_Hate_You rašė:
dead soul>deja..;P kai pradeda taij ir nesibaijgia.tiesa sakant manau:zole geriau neij alkocholis

baigias baigias patikrek ) o zole yra sudas

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 56789101112
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1528
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274500