Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kodėl paaugliai geria?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 6789101112
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
eglermknt
2005 m. rugpjūčio 25 d. 07:38:41
jo sulauksit komentaru. tai ka jus paaugliuus isivaizduojat kaip viskai nemastancias butybes, neturincias savo nuomones ir priklausancias tik nuo kitu? o jus tai jau tipo kietos? paaugliai masto.
jau tikrai labai durnai pasakyta kad paauglai nemasto. rasot apie juios kaip apie kokius debilus

2005 m. rugpjūčio 25 d. 06:49:13
Oi dabar gausim kruva pasipiktinimo komentaru... is paaugliu

2005 m. rugpjūčio 25 d. 05:47:15
ajste rašė:
eglermknt rašė:
ai kvaila cia viskas. nori ir geria. nesuprantu. tipo nori atsigerti buteliuka alaus tai jau tik del to kad butum kietas? o tai jei as viena geriu? tai pries ka tada jau vaidinu? gal man skanu. vieniem skanu, kiti dar niekad negere, kiti jau vapse prasigere tai ir geria ..

tejsingai alus tai skanu.
bet nesakyk, wodka ne del skanumo geria....

tai galima gi ir skania ja padaryt :} biski paskiest :} nu siaip geriu vodka tai ziema kai salta .. brrr .. :}

2005 m. rugpjūčio 25 d. 05:27:13
Paaugliai geria, nes dar nemasto... tik isivaizduoja, kad masto..

2005 m. rugpjūčio 24 d. 18:24:06
jie geria... emmmz kai yra reikalas bet reik saikingai ir po truputi.. o ka gaila? pagers i praeis D

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Rugiliuke
2005 m. rugpjūčio 24 d. 18:19:45
as kartais geriu, bet TIKRAI neprisigeriu ir geriu LAAABAI retai ir nedaug

2005 m. rugpjūčio 24 d. 18:09:41
cool_blondine rašė:
kas per nesąmonė kad geriama dėl kietumo? nesu niekada mačius, kad kai žmogus atsisako išgert, iš jo pizdavotusi.

aha, bet jei gersi, tai pries kitus atrodysi geriau

2005 m. rugpjūčio 24 d. 18:05:49
kas per nesąmonė kad geriama dėl kietumo? nesu niekada mačius, kad kai žmogus atsisako išgert, iš jo pizdavotusi.

2005 m. rugpjūčio 24 d. 18:04:53
kaip sake eglemrkn, jei vienas geri, tai nori pawaidint? Nesamone.Nebenrt esi toks jau girtas, kad waidini pries veidrodi...
Va kodel geria suaugusieji?

2005 m. rugpjūčio 24 d. 17:49:10
eglermknt rašė:
ai kvaila cia viskas. nori ir geria. nesuprantu. tipo nori atsigerti buteliuka alaus tai jau tik del to kad butum kietas? o tai jei as viena geriu? tai pries ka tada jau vaidinu? gal man skanu. vieniem skanu, kiti dar niekad negere, kiti jau vapse prasigere tai ir geria ..

tejsingai alus tai skanu.
bet nesakyk, wodka ne del skanumo geria....

Atsakyti
eglermknt
2005 m. rugpjūčio 24 d. 17:42:49

2005 m. rugpjūčio 24 d. 17:29:11
ish esmes, taj rejktu klaust KODEL ZHMONES WARTOJA ALKOHOLINIUS GERIMUS??
paaugliai geria del tos pat priezhasties kaip ir suauge. kad atsipalaiduotu, linksmaiu pasidaryti. kaip sake mhx >> kad drasos igautu....

Atsakyti
princine
2005 m. rugpjūčio 24 d. 16:30:55
as kazkajp nesu nusitasius niekad buvus ir siaip nesu didele alkoholio megeja.. gal kartais nebent sidro. bet siaip tai ko gero pakliuvau i bloga kompanija, nes mano geriausia drauge ir geria ir ruko, o jos draugai ir dau toliau pazenge.. deja.. kazkajp kai su ja bunu kartais ir as isgeriu.. nu bet tikrai nedaug.

Atsakyti
MoHax
2005 m. rugpjūčio 24 d. 16:11:08
gal del drasos?

seip tai man su alkoholiumi asocijojasi tik nemalonus dalykai. geda net kartais [gert gersiu, bet rukit nemiasiu...]

o seip man vemt norisi, nuo visokiu baikiu kiek kas isgere, kas su kuo miegojo, kas ka ...
matyt toks daugumos jaunu zmoniu gyvenimo budas, tegu uzsi... po galais kiekvienam savo.
nieko.

2005 m. rugpjūčio 24 d. 16:07:14
Mantuliukas16 rašė:
nzn as pradejaw gert nes su bratkio draugais varinejaw o tie viresni 4metais tokia sunki vaikyste

traumuotas vaikas~

2005 m. rugpjūčio 24 d. 16:05:46
nzn as pradejaw gert nes su bratkio draugais varinejaw o tie viresni 4metais tokia sunki vaikyste

2005 m. rugpjūčio 24 d. 16:04:23
Mirtis, belieka pasakyti amen.

2005 m. rugpjūčio 24 d. 15:58:01
Nemalonu, kai žmogus esi bendraamžių įvertinamas tik tuo metu, kai esi "savas", t.y. geri su visais. Manau, toks požiūris yra kiek paviršutiniškas.
Paauglystė yra sudėtingas laikotarpis, kada slegia įvairūs dalykai, todėl daug kas, kad lengviau nuo visko pabėgtų, renkasi "tūsovkes". Liūdna, o gal ir juokinga, jei tai tampa vieninteliu atsipalaidavimo bei pasilinksminimo būdu. Tuo labiau, kai riba neretai yra peržengiama.
Aš negeriu stiprių alkoholinių gėrimų vien jau todėl, kad man neskanu. Be to, visiškai nejaučiu poreikio. O smerkti kitus nėra čia ko... kiekvienas renkasi savo. Anksčiau ar vėliau su branda ateis ir kitokių idėjų, kaip paįvairinti gyvenimą.

2005 m. rugpjūčio 24 d. 15:54:21
as negeriu ir nesu prisigeres...man slykstu...o geria nes tipo eina atsipalaiduo bent jau jie taip sako bet man ir taip gerai

2005 m. rugpjūčio 24 d. 15:54:14
Aš kartais geriu. .nežinau, paaugliai kaip ir suagusieji geria todėl, kad tada atsipalaiduoja, sugeba pamiršti kamuojančias problemas. Aišku yra dalis jaunimo, kurie geria tik tam kad atrodytų kieti. čia faktas

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 6789101112
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1528
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274500