Pagal pavyzdį daugiausia,paskui iš neturėjimo savo šeimos artimo bendravimo,ir tada veikia ir draugai ir noras pasikelti....Jei turėtų pilna laisvalaikį ir turiningą,tai retas kuris pradėtų....
hare_bo rašė: na taip, gere visada, bet su saiku, o rusai tokio dalyko neturi.(mano subjektyvi nuomone)
Pakankamai debiliška ir visiškai nepagrįsta nuomonė.
Kokie mes vargšiukai, jaunieji alkoholikai - dėl visko kalti rusai, nes tada, kai mes buvom motinos isčiuose, tai vietojs skysčio plaukiojom degtinės ekstrakte.
nenori - negeri, nevartoji ir t.t.
O jei nesugebi pats su savimi susitvarkyti, tai jau tavo problemos, bet juk lengviausia ieškoti kaltų.
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų -
Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla.
[Myra Cohn Livingston]
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. birželio 7 d. 23:00:18
2010 m. birželio 7 d. 15:33:41
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. birželio 7 d. 15:03:24
Durnas klausimas.
2010 m. birželio 7 d. 14:58:19
2010 m. birželio 7 d. 14:36:27
2010 m. birželio 7 d. 13:56:57
2010 m. birželio 7 d. 13:51:20
2010 m. birželio 7 d. 12:35:40
2010 m. birželio 7 d. 12:29:33
2007 m. balandžio 17 d. 00:31:09
2007 m. balandžio 17 d. 00:04:29
2007 m. balandžio 17 d. 00:03:05
2007 m. balandžio 16 d. 22:22:00
arba tu mane padarei..
??????????????????????????
2007 m. balandžio 16 d. 22:17:18
2007 m. balandžio 15 d. 18:43:25
2007 m. balandžio 15 d. 18:40:36
2007 m. balandžio 15 d. 18:25:16
na taip, gere visada, bet su saiku, o rusai tokio dalyko neturi.(mano subjektyvi nuomone)
Pakankamai debiliška ir visiškai nepagrįsta nuomonė.
Kokie mes vargšiukai, jaunieji alkoholikai - dėl visko kalti rusai, nes tada, kai mes buvom motinos isčiuose, tai vietojs skysčio plaukiojom degtinės ekstrakte.
nenori - negeri, nevartoji ir t.t.
O jei nesugebi pats su savimi susitvarkyti, tai jau tavo problemos, bet juk lengviausia ieškoti kaltų.
2007 m. balandžio 15 d. 18:16:35
2007 m. balandžio 15 d. 17:58:37
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2007 m. balandžio 15 d. 17:56:58
(aciu jiems