hare_bo> kas cia per rusu laikai? zmones gere visada.
yprotis.. nieko nepakeisi, o jei rimtai, tai manau, kad visa tai del visomeneje nusistovejusiu normu, kurios atpedino is rusu laiku ir kuriu niekas nesiroshia keist, nes visiems gerai, Tevai geria, tai kodel vaikams neishlenkus taureles? ...
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. gruodžio 13 d. 19:18:51
neatsimenu ar rashiau shitoj temoj, taciau klausima reiktu formuluot kitap. pvz kodel aplamai zmones geria? arba kodel zmones valgo? kodel mylisi? kodel kvepuoja? kodel miega?
manau jog taj yra naturalus procesai daugeliui zmoniu. neishimtis ir paaugliams. ir tiesa sakant tame neizvelgiu jokios problemos ar keistenybes...
nu nemanau kad tai yra gerai...bet pati megstu vyna,ti ji ne kibirais gerti,o tik truputi pagurksnoti......kazkaip alkoholis nelabai sutariu su mano organizmu..
alkoholis geraj yra ir viskas! tik kaj su saiku naudojams
viva-ice rašė: visos tos problemos ir prasideda nuo suaugusiuju, juk suaugusieji priima istatymus, suaugusieji pardavineja, artimiausieji suaugusieji rodo blogus pavyzdzius ir pan..dar tie lietuviski paprociai...pvz lietuviskos vestuves: paedam pageriam, palinguojam, pageriam, pasokam, paedam, pageriam......
gal biski kitaip : palinguojam pageriam pageriam uzkandam pasokam pasokampageriam pageriampageriam ir dar pageriam
o verta asmenybe turi nieko nedaryti, buti sventuoju... keisti supratimai...
gyvenu formule daryk tai kas tau patinka ir teikia malonuma... gerimas - kartais teikia, nori geri, nori ne, koks skirtumas ka galvoja kiti... Jei jau negeriat galvojat esat kuom nors geresni, tipo zmones su valia, tada atleiskit..
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. balandžio 15 d. 17:54:27
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2007 m. balandžio 15 d. 17:08:18
2007 m. balandžio 15 d. 17:05:26
Kad pasirodytų prieš draugus , kad yra kieti. Kad taip atkeršytų tėvams. Dėl psihologinių problemų.
kiekvienas mano ishgertas alaus bokalas tebunie kershtas tevams!! mwuhahahaha
2007 m. balandžio 15 d. 16:54:46
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2007 m. balandžio 15 d. 16:10:50
2007 m. balandžio 15 d. 16:07:14
2006 m. gruodžio 13 d. 19:18:51
manau jog taj yra naturalus procesai daugeliui zmoniu. neishimtis ir paaugliams. ir tiesa sakant tame neizvelgiu jokios problemos ar keistenybes...
2006 m. gruodžio 13 d. 07:28:01
2006 m. gruodžio 13 d. 03:15:21
Skanu. Uztat ir geria.
2006 m. rugsėjo 14 d. 21:47:05
2006 m. rugsėjo 14 d. 19:35:44
2006 m. liepos 16 d. 16:45:57
2006 m. birželio 20 d. 08:08:51
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2006 m. birželio 20 d. 01:27:10
2006 m. birželio 16 d. 17:33:12
visos tos problemos ir prasideda nuo suaugusiuju, juk suaugusieji priima istatymus, suaugusieji pardavineja, artimiausieji suaugusieji rodo blogus pavyzdzius ir pan..dar tie lietuviski paprociai...pvz lietuviskos vestuves: paedam pageriam, palinguojam, pageriam, pasokam, paedam, pageriam......
2006 m. birželio 16 d. 16:42:39
kurie, geria, kad butu linksmiau, atsipalaiduotu, issilaisvintu nuo visko, galetu 'kitaip' elgtis,- visi yra beverciai, kaip asmenybes.
o verta asmenybe turi nieko nedaryti, buti sventuoju... keisti supratimai...
gyvenu formule daryk tai kas tau patinka ir teikia malonuma... gerimas - kartais teikia, nori geri, nori ne, koks skirtumas ka galvoja kiti... Jei jau negeriat galvojat esat kuom nors geresni, tipo zmones su valia, tada atleiskit..
2006 m. birželio 16 d. 15:49:43
2006 m. birželio 16 d. 15:42:49
2006 m. birželio 14 d. 22:07:27
2006 m. birželio 14 d. 22:06:48