Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kodėl paaugliai geria?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789 ... 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
IstillmissU
2006 m. birželio 14 d. 22:04:10
manau esme yra IESKOJIME. noras viska isbandyti, paliesti, paragauti. O dar kai prasideda paauglystes depresijos, alkoholis tampa kaip "uzsimirsimas". na dazniausiai si laiko atkarpa pereinama ir laikina, kitaip tariant, isaugama.. ;>

2006 m. birželio 12 d. 16:51:00
kodel? atsipalaiduoti nuo rutinos kad pamatyt gyvenima girtom akim taip pat klaip ir su rukymu nerukant neiseina kurt na nebent kartais...

2006 m. birželio 11 d. 18:50:30
Hmmm.nezinau ko kiti geria,bet as geriu kad uzsimirsciau ir atsipalaiduociau.taciau nebutina gerti.Galima rukyti zole.zole jiega!

Atsakyti
nemesk_akmens
2006 m. birželio 10 d. 21:51:21
kurie, geria, kad butu linksmiau, atsipalaiduotu, issilaisvintu nuo visko, galetu 'kitaip' elgtis,- visi yra beverciai, kaip asmenybes.

2006 m. birželio 10 d. 15:44:01
viva-ice rašė:
nezinau kodel buvo sukurta tema, bet jei as buciau ja sukurusi, tai vien del rupescio jaunaja karta, o seip 18metu skaitosi pilnametis zmogus kuris jau gali daryti ka nori ir tik jis pats atsako uz savo veiksmus.....be topalyginkime kokia kontrole alkoholio prekyboje yra lietuvoje ir kokia kitose salyse (kur alkoholi parduoda nuo 21m). lietuva niekaip neprisivyja labiau issivysciusiu krastu daugumoje srityse, tad ir gaunasi....seip po suomijos festivalio nemaciau nei vieno girto paauglio, kur ju paslaptis ?!

nu taip taip-palyginkime. Graikijoje ir Italijoj tai tikrai,o ir Ispanijoj bei kituose pietų Europos kraštuose alkoholis pardavinėjamas išvis be jokių amžiaus limitų.

esmė labiau ne suvaržymuose ir įstatymuose, o kultūroje ir požiūryje.

Atsakyti
viva-ice
2006 m. kovo 11 d. 21:41:12
visos tos problemos ir prasideda nuo suaugusiuju, juk suaugusieji priima istatymus, suaugusieji pardavineja, artimiausieji suaugusieji rodo blogus pavyzdzius ir pan..dar tie lietuviski paprociai...pvz lietuviskos vestuves: paedam pageriam, palinguojam, pageriam, pasokam, paedam, pageriam......

2006 m. kovo 11 d. 21:36:44
viva-ice,suprantu,tik alkoholis Lietuvoj toli grazu ne vien paaugliu problema.O tai ,kad nematei nei vieno girto paauglio tai atrodo tiesiog.....fantastiska.

2006 m. kovo 11 d. 21:33:59
VoteForPedro rašė:
O tai kodel klaust "paaugliai"?Kodel neklausiame kodel siaip zmones geria?Pasieki kazkoki amziu,ir jau ok,jau subrendes ir pasiruoses....keista.

nezinau kodel buvo sukurta tema, bet jei as buciau ja sukurusi, tai vien del rupescio jaunaja karta, o seip 18metu skaitosi pilnametis zmogus kuris jau gali daryti ka nori ir tik jis pats atsako uz savo veiksmus.....be topalyginkime kokia kontrole alkoholio prekyboje yra lietuvoje ir kokia kitose salyse (kur alkoholi parduoda nuo 21m). lietuva niekaip neprisivyja labiau issivysciusiu krastu daugumoje srityse, tad ir gaunasi....seip po suomijos festivalio nemaciau nei vieno girto paauglio, kur ju paslaptis ?!

2006 m. kovo 11 d. 21:33:22
Bartas_cool rašė:
ne vientik paugliai geria pavyzdziui as man 8 metai bet as geriu alu

Radai kuo pasygyrt...manau jog dauguma geria nes eina i shokius ir klubus, atsipalaiduot, ir tipio kad istruktu is suwarzymu tia ir islenkia.. Arba kad pamirstu... Nu nzn..man ti lewai gert... Ash nenoriu gert... yeah...

2006 m. kovo 11 d. 21:30:22
nes juk gi krūta... ir šiaip gera kai pageri, ane?

o kas yra gyvenimas?

Atsakyti
viva-ice
2006 m. kovo 11 d. 21:26:39
be to apie ta skanuma.....skanius gerimus ragauja o negeria kibirais, jais megaujamasi nedideliais kiekiais. nereikia painioti eilinio gerimo nuo megavimosi, seip paaugliams bile prisigerti kibirais rupi, bo nemoka linksmintis be alkoholio (ta butu galima priskirti ir daugeliui suaugusiuju)..yra tikras menas linksmintis be alkoholio

2006 m. kovo 11 d. 21:26:34
O tai kodel klaust "paaugliai"?Kodel neklausiame kodel siaip zmones geria?Pasieki kazkoki amziu,ir jau ok,jau subrendes ir pasiruoses....keista.

2006 m. kovo 11 d. 21:19:30
na istikruju kad ir koks butu geras vaikas, bet draugai daro savo ir jei tas vaikelis yra silpnas ir neturi stipraus autoriteto, tai ir geria....visur egsiztuoja bandos principas.. be to paauglyste daugeliui sunkus laikotarpis, be visu problemu nori daug ka isbandyti, nori pavaidinti labai kietu ir suaugusiu, nors jei toki snargli ismestum i gatve savarankiskai gyventi, tai tik nedaugelis normalei susitvarkytu.... isgerus juk toks svaigulys apima ir neapsakoma drasa iki tol kol susivemi

2006 m. kovo 11 d. 20:38:44
Tremor_Christ rašė:
rocky rašė:
nes yra durni ir isivaizduoja kad tame yra "kietumas"

o tu laikai save protingesne?

o taip, laikau!!!

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
rocky
2006 m. kovo 11 d. 20:35:34
nes yra mazvaikiai, uztai ir geria... nes masto ne SAVO, o bandos protu...

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
blink41
2006 m. kovo 11 d. 20:33:21
as negeriu

2006 m. kovo 11 d. 20:32:39
tox metas yra...kaij reijkia gerti...

Atsakyti
metaly
2006 m. vasario 22 d. 12:36:31
Skanu. Uztat ir geria.

Atsakyti
myliu_visus
2006 m. vasario 13 d. 22:46:55
jei skanus gerimas, gera chebra, geras muzonas ko dar reikia, jug reikia pasitusinti....

2006 m. vasario 11 d. 21:11:18
Besishypsanti rašė:
Kas per klausimas.
Kodėl visi geria?
1) skanu
2)negali kitaip atsipalaiduot
3) skanu

pas vaikina i svecius ateina besisipsanti mergina
vaikinas klausia, ka gersi, samagona (pilstuka), degtine?
besisipsanti mergina atsako, oj net nezinau viskas taip skanu ir taip gerai atpalaidoja

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1537
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 264752