manau esme yra IESKOJIME. noras viska isbandyti, paliesti, paragauti. O dar kai prasideda paauglystes depresijos, alkoholis tampa kaip "uzsimirsimas". na dazniausiai si laiko atkarpa pereinama ir laikina, kitaip tariant, isaugama.. ;>
viva-ice rašė: nezinau kodel buvo sukurta tema, bet jei as buciau ja sukurusi, tai vien del rupescio jaunaja karta, o seip 18metu skaitosi pilnametis zmogus kuris jau gali daryti ka nori ir tik jis pats atsako uz savo veiksmus.....be topalyginkime kokia kontrole alkoholio prekyboje yra lietuvoje ir kokia kitose salyse (kur alkoholi parduoda nuo 21m). lietuva niekaip neprisivyja labiau issivysciusiu krastu daugumoje srityse, tad ir gaunasi....seip po suomijos festivalio nemaciau nei vieno girto paauglio, kur ju paslaptis ?!
nu taip taip-palyginkime. Graikijoje ir Italijoj tai tikrai,o ir Ispanijoj bei kituose pietų Europos kraštuose alkoholis pardavinėjamas išvis be jokių amžiaus limitų.
esmė labiau ne suvaržymuose ir įstatymuose, o kultūroje ir požiūryje.
visos tos problemos ir prasideda nuo suaugusiuju, juk suaugusieji priima istatymus, suaugusieji pardavineja, artimiausieji suaugusieji rodo blogus pavyzdzius ir pan..dar tie lietuviski paprociai...pvz lietuviskos vestuves: paedam pageriam, palinguojam, pageriam, pasokam, paedam, pageriam......
viva-ice,suprantu,tik alkoholis Lietuvoj toli grazu ne vien paaugliu problema.O tai ,kad nematei nei vieno girto paauglio tai atrodo tiesiog.....fantastiska.
nezinau kodel buvo sukurta tema, bet jei as buciau ja sukurusi, tai vien del rupescio jaunaja karta, o seip 18metu skaitosi pilnametis zmogus kuris jau gali daryti ka nori ir tik jis pats atsako uz savo veiksmus.....be topalyginkime kokia kontrole alkoholio prekyboje yra lietuvoje ir kokia kitose salyse (kur alkoholi parduoda nuo 21m). lietuva niekaip neprisivyja labiau issivysciusiu krastu daugumoje srityse, tad ir gaunasi....seip po suomijos festivalio nemaciau nei vieno girto paauglio, kur ju paslaptis ?!
Bartas_cool rašė: ne vientik paugliai geria pavyzdziui as man 8 metai bet as geriu alu
Radai kuo pasygyrt...manau jog dauguma geria nes eina i shokius ir klubus, atsipalaiduot, ir tipio kad istruktu is suwarzymu tia ir islenkia.. Arba kad pamirstu... Nu nzn..man ti lewai gert... Ash nenoriu gert... yeah...
be to apie ta skanuma.....skanius gerimus ragauja o negeria kibirais, jais megaujamasi nedideliais kiekiais. nereikia painioti eilinio gerimo nuo megavimosi, seip paaugliams bile prisigerti kibirais rupi, bo nemoka linksmintis be alkoholio (ta butu galima priskirti ir daugeliui suaugusiuju)..yra tikras menas linksmintis be alkoholio
na istikruju kad ir koks butu geras vaikas, bet draugai daro savo ir jei tas vaikelis yra silpnas ir neturi stipraus autoriteto, tai ir geria....visur egsiztuoja bandos principas.. be to paauglyste daugeliui sunkus laikotarpis, be visu problemu nori daug ka isbandyti, nori pavaidinti labai kietu ir suaugusiu, nors jei toki snargli ismestum i gatve savarankiskai gyventi, tai tik nedaugelis normalei susitvarkytu.... isgerus juk toks svaigulys apima ir neapsakoma drasa iki tol kol susivemi
rocky rašė: nes yra durni ir isivaizduoja kad tame yra "kietumas"
o tu laikai save protingesne?
o taip, laikau!!!
gyvenu kaip moku gyvent...
nezinau uz ka mane tu galetum teist
gal uz akla nora gyvent
nezinau kodel tureciau kazka pakeist
gyvenu kaip moku gyvent...
1) skanu
2)negali kitaip atsipalaiduot
3) skanu
pas vaikina i svecius ateina besisipsanti mergina
vaikinas klausia, ka gersi, samagona (pilstuka), degtine?
besisipsanti mergina atsako, oj net nezinau viskas taip skanu ir taip gerai atpalaidoja
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 14 d. 22:04:10
2006 m. birželio 12 d. 16:51:00
2006 m. birželio 11 d. 18:50:30
2006 m. birželio 10 d. 21:51:21
2006 m. birželio 10 d. 15:44:01
nezinau kodel buvo sukurta tema, bet jei as buciau ja sukurusi, tai vien del rupescio jaunaja karta, o seip 18metu skaitosi pilnametis zmogus kuris jau gali daryti ka nori ir tik jis pats atsako uz savo veiksmus.....be topalyginkime kokia kontrole alkoholio prekyboje yra lietuvoje ir kokia kitose salyse (kur alkoholi parduoda nuo 21m). lietuva niekaip neprisivyja labiau issivysciusiu krastu daugumoje srityse, tad ir gaunasi....seip po suomijos festivalio nemaciau nei vieno girto paauglio, kur ju paslaptis ?!
nu taip taip-palyginkime. Graikijoje ir Italijoj tai tikrai,o ir Ispanijoj bei kituose pietų Europos kraštuose alkoholis pardavinėjamas išvis be jokių amžiaus limitų.
esmė labiau ne suvaržymuose ir įstatymuose, o kultūroje ir požiūryje.
2006 m. kovo 11 d. 21:41:12
2006 m. kovo 11 d. 21:36:44
2006 m. kovo 11 d. 21:33:59
O tai kodel klaust "paaugliai"?Kodel neklausiame kodel siaip zmones geria?Pasieki kazkoki amziu,ir jau ok,jau subrendes ir pasiruoses....keista.
2006 m. kovo 11 d. 21:33:22
ne vientik paugliai geria pavyzdziui as man 8 metai bet as geriu alu
Radai kuo pasygyrt...manau jog dauguma geria nes eina i shokius ir klubus, atsipalaiduot, ir tipio kad istruktu is suwarzymu tia ir islenkia.. Arba kad pamirstu... Nu nzn..man ti lewai gert... Ash nenoriu gert... yeah...
2006 m. kovo 11 d. 21:30:22
o kas yra gyvenimas?
2006 m. kovo 11 d. 21:26:39
2006 m. kovo 11 d. 21:26:34
2006 m. kovo 11 d. 21:19:30
2006 m. kovo 11 d. 20:38:44
nes yra durni ir isivaizduoja kad tame yra "kietumas"
o tu laikai save protingesne?
o taip, laikau!!!
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. kovo 11 d. 20:35:34
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. kovo 11 d. 20:33:21
2006 m. kovo 11 d. 20:32:39
2006 m. vasario 22 d. 12:36:31
2006 m. vasario 13 d. 22:46:55
2006 m. vasario 11 d. 21:11:18
Kas per klausimas.
Kodėl visi geria?
1) skanu
2)negali kitaip atsipalaiduot
3) skanu
pas vaikina i svecius ateina besisipsanti mergina
vaikinas klausia, ka gersi, samagona (pilstuka), degtine?
besisipsanti mergina atsako, oj net nezinau viskas taip skanu ir taip gerai atpalaidoja