nes patinka. retkarciais mastant gerti nera lb blogai. ziurint kaip geri aisku. jei mauki balta neziuredamas i kieki, nu tai aisq blogai, bet jei tik atsipalaidavimui ar siaip tai prasom, isveikata!
Kodėl? Nes kitaip sunku atsipalaiduoti ir atsiplėšti nuo viso to kas laiko mus ant žemės. Mus lygiai taipat sunku kaip ir kitiems suaugusiems tik problemos skiriasi. Kaikuriems jų prisikrauna tiek, kad net alkoholis nepadeda. Vieni nueina savižudybės keliu, kiti narkotikų. beto kodėl paugliai? niekas nenustatė tokios ribos kad jei jau 18 jau galima svaigintis. Amžius ne protas.
Crawling rašė: Tai padeda augimui ir protiniam vystymuisi....
aciu... prajuokinai
Na tai kad tema kvailo turinio...
manau, kad labai didele dalis itakos yra tame, kad jiems NEGALIMA... o zino ir kiekvienas kvailys, kad uzsdraustas vaisius vaje vaje koks saldus o siaip tai manymas, kad tai pades isspresti ju problemas, ar bent uzsimirsti, taip, uzsimirsti tai padeda, bet labai trumpam (bent jau man), nes jei prisigeri, ir ner ka veikti, tai tik dar niuresnes mintys galvon lenda. labai priklauso nuo to, su kuo ir kada geri... bet kokiu atveju, taip problemas "spresti" geriau, nei narkotikais...
hip hop daughter >> tai jei viskas pries akis atsistoja tai priklauso nuo to ka ir su kuo geri.
Nu šeip aišku ir nuo problemos svarbumo ir nuo tavęs pačios..
ai px
čia kaip kam...aš kai nusigeriu, tai man viskas dar labiau prieš akis, a jei dar daina kokia nors pasitaiko, tai šakės;<
jie ima pavyzdi irs tevu as ciur noriu but kaip mano tetukas
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. vasario 11 d. 17:47:05
2006 m. vasario 11 d. 17:31:44
2006 m. vasario 6 d. 19:49:07
2006 m. vasario 5 d. 21:13:23
Kodėl visi geria?
1) skanu
2)negali kitaip atsipalaiduot
3) skanu
2006 m. vasario 3 d. 21:22:43
2006 m. vasario 3 d. 06:50:04
2006 m. vasario 2 d. 21:40:42
2006 m. vasario 2 d. 20:57:34
tai tiesiog pasilinksminimo budas, tapes iprastu tiek suaugusiems tiek paaugliams...
panasiai. sakyciau, pasilinksinimo budo sudedamoji dalis
2006 m. vasario 2 d. 17:20:56
2006 m. vasario 2 d. 15:59:23
Tai padeda augimui ir protiniam vystymuisi....
Na tai kad tema kvailo turinio...
2006 m. vasario 1 d. 20:12:30
Neturi savo nuomones ir plaukia pasroviui... o dar juk reikia ir pries kitus "pasirodyti"
bla bla bla... ar zmones tokie durni ar cia ash vienintelis gyvenime del tavo nurodytos priezasties geriau? beje, tai buvo ir pirmas isgerimas
2006 m. vasario 1 d. 20:04:44
2006 m. vasario 1 d. 19:30:39
2006 m. vasario 1 d. 19:30:29
2006 m. vasario 1 d. 19:25:37
Tai padeda augimui ir protiniam vystymuisi....
2006 m. vasario 1 d. 19:23:52
2. Prie chebros
3. Nori kazka sau irodyti
2006 m. sausio 23 d. 08:17:05
2006 m. sausio 23 d. 06:41:40
Nu šeip aišku ir nuo problemos svarbumo ir nuo tavęs pačios..
ai px
2006 m. sausio 23 d. 00:48:56
+++ daugeliui kažkaip kvailai atroda, kad prisigėrus pamirštamos visos bėdos, skausmai, rūpesčiai ir tram pam pam...Ot ir nė velnio taip nėra...Kartais būna net blogiau!
nu tai aisku pasigerus pasimirsta viskas ... tik velia viska vel tenka prisiminti. ir galiausiai tas nesugebejimas issprest problemu ir baigiasi gerimu be galo ir be krasto. (ir aiksu be saiko)
čia kaip kam...aš kai nusigeriu, tai man viskas dar labiau prieš akis, a jei dar daina kokia nors pasitaiko, tai šakės;<
2006 m. sausio 20 d. 10:53:04
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!