nu tai aisku pasigerus pasimirsta viskas ... tik velia viska vel tenka prisiminti. ir galiausiai tas nesugebejimas issprest problemu ir baigiasi gerimu be galo ir be krasto. (ir aiksu be saiko)
Jap, vieni stengiasi atrodyt kietesni(nors nei velnio taip nėra), kiti nenori išsiskirt iš draugų... Šiaip mano nuomonė tokia, kaip ir suagusieji, taip ir vaikai, išgėrę nejaučia baimės jausmo(kažkur skaičiau)...O argi negerai kai nieko nebijai? Taip, vat todėl ir svaiginasi žmogai... O kai kuriems paprasčiausiai patynk būt girtiems... Tuo metu yra gęra, bet ryte... However, geriau, nes patys to nori, niekas jų neverčia ir nespaudžia ir šiaip gyvenimą tvarkomės patys todėl patiems ir geriau žinot kas yra negerai, o kas blogai... Gerti alkoholį galimą, tik reikia turėt saiką ir žinot savo ribą...
[Mano nuomonė]
Jaunimas geria, todel, kad tai atpalaiduoja... Alkoholis susilpnina savitvarda savimone ir dar kazka... Todel jie pradeda elgtis taip kaip blaibus nesugebetu, nuo alkoholio pakyla nuotaika ir t.t.
Alkoholi geria ne tik jaunimas, bet ir suaugusieji, manot priezastys kitokios ?
Jaunimui dabar alkoholio nusipirkt nera sudetingo ir jie tuo naudojasi, juk tai kas uzdrausta daryt idomiau nei tai kas leidziama...
O, pasirodyt kietiems alkoholis nelabai tinka, gal labiau tinka rukymas, nes rukant automatiskai reikia bendraut, taip labiau atstumti jaunuoliai labiau pritampa prie kitu... Taigi alkoholio prie kietumo per daug nekiskit...
Kodėl paaugliai geria?
Kodėl paaugliai rūko?
Kodėl paaugliai žudosi?
Kodėl paaugliai neperka autobuso bilieto?
Kodėl paagliai vengia mokyklos?
Kodėl paaugliai bėga iš namų?
Todėl, kad paaugliai daugiau ar mažiau, neturi atsakomybės jausmo.
Ir todėl, kad tai daryti jiems uždrausta.
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. sausio 20 d. 10:41:16
2006 m. sausio 14 d. 15:53:12
2006 m. sausio 14 d. 14:46:07
2006 m. sausio 14 d. 14:42:41
2006 m. sausio 14 d. 14:26:53
2006 m. sausio 14 d. 13:30:55
o man skanu ir as geriu.viskas
2005 m. gruodžio 29 d. 17:38:43
+++ daugeliui kažkaip kvailai atroda, kad prisigėrus pamirštamos visos bėdos, skausmai, rūpesčiai ir tram pam pam...Ot ir nė velnio taip nėra...Kartais būna net blogiau!
nu tai aisku pasigerus pasimirsta viskas ... tik velia viska vel tenka prisiminti. ir galiausiai tas nesugebejimas issprest problemu ir baigiasi gerimu be galo ir be krasto. (ir aiksu be saiko)
2005 m. gruodžio 29 d. 17:35:21
Xe xe
Prajuokinai.
2005 m. gruodžio 29 d. 16:56:48
2005 m. gruodžio 29 d. 16:43:16
2005 m. gruodžio 29 d. 16:41:35
[Mano nuomonė]
2005 m. gruodžio 29 d. 15:33:32
2005 m. gruodžio 29 d. 09:50:26
2005 m. gruodžio 29 d. 09:34:03
Alkoholi geria ne tik jaunimas, bet ir suaugusieji, manot priezastys kitokios ?
Jaunimui dabar alkoholio nusipirkt nera sudetingo ir jie tuo naudojasi, juk tai kas uzdrausta daryt idomiau nei tai kas leidziama...
O, pasirodyt kietiems alkoholis nelabai tinka, gal labiau tinka rukymas, nes rukant automatiskai reikia bendraut, taip labiau atstumti jaunuoliai labiau pritampa prie kitu... Taigi alkoholio prie kietumo per daug nekiskit...
2005 m. gruodžio 29 d. 09:20:33
Kodėl paaugliai rūko?
Kodėl paaugliai žudosi?
Kodėl paaugliai neperka autobuso bilieto?
Kodėl paagliai vengia mokyklos?
Kodėl paaugliai bėga iš namų?
Todėl, kad paaugliai daugiau ar mažiau, neturi atsakomybės jausmo.
Ir todėl, kad tai daryti jiems uždrausta.
2005 m. gruodžio 29 d. 09:04:21
2005 m. lapkričio 14 d. 18:44:59
isvada kad geriau gerti negu rukyti,negi netiesa?
geriau tai kas su saiku
2005 m. lapkričio 14 d. 18:38:56
6 vasara kad atsigaivint
2005 m. lapkričio 14 d. 18:21:58
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2005 m. lapkričio 14 d. 18:20:10
1 malonus skonis
2 malonus poveikis
3 nera kas veikt
4 nera kur pinigu det