nu ka naujo ash apie da vinchi suzhinojau, taj kad jis buwo gejus zhinoma, taj rejkshmes neturi, bet wisgi.... del bendro ishsilawinimo geraj tokius dalykus zhinot.
beveik viskas kas ten parasyta yra paprasciausiai autoriaus fantazija. siono vienuolynas ir tamplieriai tikri. norite suzinori daugiau - perskaitykite 'Issifruojant da vinci" .
lacunacoil rašė: jo as ir internete susiradau ten tikrai moteris prie kristaus
liux!!!
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
desperation>>>ranku nerskaiciawau, bet ten ta ranka rimtai sv.petro (ar kaip ten toaciprasau, nes senokai ta knyga skaiciau ir nebeacimenu visko) ir salia diewo sedi moteris...
perskaiciau ta knyga per 3 dienas ir lb buwau ja susidomejus, nes visos musu zinomos ir tikimos tiesos(biskis keistai skamba) toje knygoje parodomos is kitos puses, atskleidziama "tiesa"...seip po to paziurejau pora laidu apie ta da vincio koda ir paty dvd , tai kaip supratau tiesos toje knygoje tik keli sakiniai..ir pats autorius sake, kad nebutina viskuo tiketi, tai tik knyga...
as kai perskaiciau irgi susimasciau, kiek tiesos yra toje knygoje? a, ir dar labai uzsinorejau pamatyti ta paveiksla "paskutine vakariene". Noriu tik suskaiciuoti kiek ten ranku nupiesta ir ar tikrai salia jezaus sedi moteris
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
tai paskutiniam beweik lape laukia staigmena::
o manau kad izeidineji nes:klausyk zhiuriu bishki apsiskaites(nuskambejo taip tarsi manei kad isvis esu kazkox) nu bet gal klystu
o taves visai ne nemegstu tik per daug musu poziurei daugeliu aspektu skirias
ash dar nebajgiau knygos. bet man patiko su
PHI skaichiumi ir shiaip.... idomiu dalyku ten yra knyga gera, tik wertimas prastas. wien ka duoda "nusvirdinėjo" pachiam pirmam sakini. meshlas
lacunacoil rašė: o biblijos nepavadinciau meslu ten visai neblogu minciu yra...kiekvieno zmogaus tikejimas yra jo asmeninins suvokimas pasaulio...be tikejimonesvabu kuo butu tikrai sunku...
neskaityk Biblijos del jos prozos (mohax parasas). Labai gera teze...
kodel manai, kad ash izhejdinesiu Tawe?? chia Tu kur netingi, mini kad manes nemegsti. ash asmenishkai Tau tokia bejinga, kad nenoriu izhejdinet. gal ash pasirenku netinkamaus zhodzhius, norejau paklaust ar tiki tuo, kas rashoma biblijoje, ar, kaip dauguma mano pazhistamu, kad kazhkas wirshuje yra ir tas kazhkas yra nepaprastai galingas, zhinantis wiska ir kad tai ir yra diewas. tox buwo mano klausimas. nematau nieko izhejdzhianchio
tikiu i tai kad yra aukstesne jega uz mus ,(angelose...labai puikiai viskas apibudinama) o biblijos nepavadinciau meslu ten visai neblogu minciu yra...kiekvieno zmogaus tikejimas yra jo asmeninins suvokimas pasaulio...be tikejimonesvabu kuo butu tikrai sunku...
Hmz... ten daug kas pagrazinta, bet as ir taip netikiu Biblija... Kaip galima rasyti apie zmogaus gyvenima po kazkiek metu po jo mirties. Ir kaip galima ta rasliawa tiketi, turint omeny, kad ji per simtus metu ziauriai issigime ir yra pagrazinta bei mnodifikuota. Manau, akd Jezus turejo zmona. Tiesiog Baznyciai tai pasidare nenaudinga, nes vienuoliai turejo sekti Jezaus pavyzdziu (t.y netureti seimos o visa turta perleisti Baznyciai). Beje, viduramziais vienuoliais tapdawo tik turtingi zmones... tad...
jei nori pradet izeidinejimus tai galiu pradet...betnenoriu...
angelai ir demonai apie tai kaip po vatikanu padeta bomba apie tai kaip iesko seno baznycios prieso illuminatu sleptuves pagal paliktus zenklus,apie baznycios ir mokslo kova...nu neimanoma perteikt nereali knyga ten man daug labiau tikroviskaiu viskas
tu tiki i diewa, kad ta prasme ten wirshuj kazhkas yra, ar tiki i diewa, kad jis sukure roju ir patalpino ten adoma su iewa, po to ishware ir tra lia lia. wisu bibliniu shlamshtu, turiu galwoj...?
del tikejimo as tikiu bet as tikiu i dieva o kad baznycia senai kazka daro tai jau nepasalaptis...baznycia man maldos namai bet daugiau nelabai kas nes nuo senu laiku ten nesvarus dalykeliai vyksta...
cool blond >> ne wiskas ishgalwota gi. bent jau taip kazhkokiam laikrashty skaichiau
lacuna >> apie ka angelai ir demonai? klausyk zhiuriu bishki apsiskaites
perskaiciau pries 3 dienas aisku gali pasirodyt kadlabai jau realus irodymai bet manau da vincis kazkanorejo pasakyt bet ne tai...per daug netikiu nesir pats autoriu pripazino kad daug kas isgalvota
nzn kaip jums bet angelai ir demonai man labiau patiko
Negaliu nepasiskųsti, kiek daug AI slop'o YouTube pastaruoju metu. Taip įtikinamai užmaskuoja, kad gali tikrai atrodyti, kad oficiali nauja daina, ir Vevo ženklą uždeda, ir kanalo pavadinimas atrodo legit. Tiesiog sugaišina laiką ieškant naujos muzikos.
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:05:06
2005 m. rugpjūčio 25 d. 07:47:39
2005 m. rugpjūčio 25 d. 07:27:05
jo as ir internete susiradau ten tikrai moteris prie kristaus
liux!!!
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugpjūčio 25 d. 07:25:11
2005 m. rugpjūčio 25 d. 07:16:56
2005 m. rugpjūčio 25 d. 07:14:08
2005 m. rugpjūčio 25 d. 07:08:04
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugpjūčio 24 d. 18:34:29
o manau kad izeidineji nes:klausyk zhiuriu bishki apsiskaites(nuskambejo taip tarsi manei kad isvis esu kazkox) nu bet gal klystu
o taves visai ne nemegstu tik per daug musu poziurei daugeliu aspektu skirias
2005 m. rugpjūčio 24 d. 18:24:39
2005 m. rugpjūčio 24 d. 18:07:03
PHI skaichiumi ir shiaip.... idomiu dalyku ten yra
2005 m. rugpjūčio 24 d. 18:00:35
o biblijos nepavadinciau meslu ten visai neblogu minciu yra...kiekvieno zmogaus tikejimas yra jo asmeninins suvokimas pasaulio...be tikejimonesvabu kuo butu tikrai sunku...
neskaityk Biblijos del jos prozos (mohax parasas). Labai gera teze...
2005 m. rugpjūčio 24 d. 17:57:39
2005 m. rugpjūčio 24 d. 17:56:45
2005 m. rugpjūčio 24 d. 17:54:05
2005 m. rugpjūčio 24 d. 17:54:03
angelai ir demonai apie tai kaip po vatikanu padeta bomba apie tai kaip iesko seno baznycios prieso illuminatu sleptuves pagal paliktus zenklus,apie baznycios ir mokslo kova...nu neimanoma perteikt nereali knyga ten man daug labiau tikroviskaiu viskas
2005 m. rugpjūčio 24 d. 17:53:46
2005 m. rugpjūčio 24 d. 17:51:46
2005 m. rugpjūčio 24 d. 17:51:37
lacuna >> apie ka angelai ir demonai? klausyk zhiuriu bishki apsiskaites
2005 m. rugpjūčio 24 d. 17:50:18
2005 m. rugpjūčio 24 d. 17:49:51
nzn kaip jums bet angelai ir demonai man labiau patiko