Na žinoma, gali būti, kad tokia šauni tema jau buvo. Ir taip, Jūs visiškai teisūs, ši diskusija apie knygą. Bet... Man neįdomu skaitėt ją ar ne ir ar ji Jums patiko, ar ne (iš esmės, jei neskaitėt, tai nieko doro čia irgi nepaveiksit ). Klausimas yra toksai:
- KĄ MANOT APIE TAI, KAS TEN RAŠOMA?? Apie tai, kad Jėzus turėjo žmoną, kas išties, knygos autoriaus teigimu, yra Šv. Gralis ir taip toliau ir panašiai. Apie Siono vienuolyną ir Tamplierių Ordiną...
Man paprasčiausiai smalsu, nes viena mano bičiulė (pasirodo - tikinti į Dievą!) perskaičiusi šią knygą pasakė: "Perskaitai ir imi galvoti, kad tai, kuo tiki yra nesąmonė.". Ar tikrai?
Šito aš klausiu Jūsų
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
Sistema vis tiek yra pasenusi, ir tie AI agentai negalėtų praeiti, jei nebūtų skylių. Kol sistema nebuvo pasenusi nebuvo tokių problemų. AI patobulėjo tai ne vakar. Na bet vartotojams nesvarbu, kame problema, vartotojams svarbu, kad veiktų.
2005 m. rugpjūčio 24 d. 17:44:51
- KĄ MANOT APIE TAI, KAS TEN RAŠOMA?? Apie tai, kad Jėzus turėjo žmoną, kas išties, knygos autoriaus teigimu, yra Šv. Gralis ir taip toliau ir panašiai. Apie Siono vienuolyną ir Tamplierių Ordiną...
Man paprasčiausiai smalsu, nes viena mano bičiulė (pasirodo - tikinti į Dievą!) perskaičiusi šią knygą pasakė: "Perskaitai ir imi galvoti, kad tai, kuo tiki yra nesąmonė.". Ar tikrai?
Šito aš klausiu Jūsų