SweetGirl (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:46:04
Misantropia rašė: Su kai kuriais žmonėm tiesiog negalima šnekėt visom temom. Negaliu gi aš savo šefui taukštelt pe petį ir paklaust: Nu kaip tavo žmona šiąnakt... ar kažką panašaus.
jo cia tai geras apsisisiosiu is juoko
Oooooo... what does this button do?
mmm.... ash irgi turiu tabu. pritariu pirmam Aneurysm tejginiui, kad lb priklauso su kuo bendrauji.
bet ka ash zhinau, nera taip, kad kazhkokia tema wisishkai negalechiau kalbeti. tiesiog yra tokiu dalyku, apie kuriuos kalbeti nera malonu. ir taj wiskas.
internete bendraudama bewejk neturiu tabu, nes zhmones su kuriais kalbu daugumoj yra "bewejdzhiai" ir zhinodama, kad niekada ju nesutixiu ir niekada netex rausti uzh tam tikrus pasakytus dalykus, kalbu lb laiswai.
zhiuredama zhmogui i akis negaliu pasakyti kai kuriu dalyku. tai ir yra tabu, ane
never say never again.
as zmogus su tabu. ir nekalbesiu visomis temomis su bet kuo.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:47:31
2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:46:04
Su kai kuriais žmonėm tiesiog negalima šnekėt visom temom. Negaliu gi aš savo šefui taukštelt pe petį ir paklaust: Nu kaip tavo žmona šiąnakt... ar kažką panašaus.
2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:43:27
2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:42:55
2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:32:16
bet ka ash zhinau, nera taip, kad kazhkokia tema wisishkai negalechiau kalbeti. tiesiog yra tokiu dalyku, apie kuriuos kalbeti nera malonu. ir taj wiskas.
internete bendraudama bewejk neturiu tabu, nes zhmones su kuriais kalbu daugumoj yra "bewejdzhiai" ir zhinodama, kad niekada ju nesutixiu ir niekada netex rausti uzh tam tikrus pasakytus dalykus, kalbu lb laiswai.
zhiuredama zhmogui i akis negaliu pasakyti kai kuriu dalyku. tai ir yra tabu, ane
2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:05:25
never say never again.
tau niekas ir neliepia
2005 m. rugpjūčio 25 d. 07:59:15
2005 m. rugpjūčio 25 d. 07:53:51
2005 m. rugpjūčio 25 d. 07:51:23
2005 m. rugpjūčio 25 d. 07:30:05