Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567 ...
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
T_y_L_a
2006 m. balandžio 10 d. 12:57:46
Tik patvirtinai tai ką sakiau.
(Į šitą komentarą atsakyti tikrai neprivalai.)

Atsakyti
princine
2006 m. balandžio 10 d. 12:51:44
T_y_L_a rašė:
Tau terminas "gumulas" švelniau skamba? C'mon nužudysim tik gumulą. Ar ne?

gumulas - ne vaikas. is ten tik isaugs gyvybe, jos dar ten nera.

Atsakyti
Mitochondrija666
2006 m. balandžio 10 d. 10:18:20
Cia moters asmeninis reikalas...manau,jog geriau pasidaryti aborta,negu dar vienu vaikeliu papildyti vaiku namus....

2006 m. balandžio 10 d. 07:52:34
princine rašė:
T_y_L_a>> nenusisnekek...

Ak, aš nusišneku? Kurioje vietoje, gal teigsies pasakyti?

Atsakyti
[rockgirl]
2006 m. balandžio 9 d. 23:25:55
Nezinau.. Mano nuomones visvien nieks nepakeis..

Atsakyti
[rockgirl]
2006 m. balandžio 9 d. 22:00:43
Pries vaiko valia nieko negalima daryt..!
O beto tevai patys privalo pravest instruktaza apie saugu seksa.
Juk reik saugotis.
Bet jei nenori vaiko, pasakyk, kodel negali pasidaryt aborto, tai visvien dar ne zmogus ir jo taip vadinti negalima(turiu omenu pirmuju savaiciu embriona).

Atsakyti
princine
2006 m. balandžio 9 d. 20:04:18
SweetGirl rašė:
[rockgirl rašė:
]
SweetGirl rašė:
siek tiek statistikos...siandien visai netycia mano akys uzkliuvo uz tokio reklaminio stendo: 2003 metais buvo atlikti 11513 abortai!!!!!!!! tai ar kas nors pagalvojo, kiek netekome mazyciu zmoguciu, kurie uzauge galbut butu buve genijais, zinomais visame pasaulyje muzikantais, pilni meiles ir dziaugsmingais veidais dziaugtusi gyvenimu.

Arba kiek zmoguciu butu palikti vaiku namuose..? Zodziu, ko jus rupinates kitais, tai kitu reikalas, ar jie nori aborto ar ne.

visu pirma nebutinai vaiku namuose, nes kartais jaunos merginos nezinodamos ka daugiau daryti darosi abortus, o pilnai galetu auginti ir islaikyti ta vaikuti.
visu antra tai ne kitu problemos o visos visuomenes, nes koki poziuri i abortus formuoja visuomene, dazniausiai taip mes ir elgemes. ir tk nebutina sakyti, kad mes nesivadovaujam kitu nuostatomis

arba kiek vaiku susalusiu bus ismesta i konteinerius.

Atsakyti
[rockgirl]
2006 m. balandžio 9 d. 18:55:16
Ne neskaiciau, bet apie panasius dalykus zinau.
Tai negerai isties negerai.
Bet tai ju paciu reikalas. Motina(siuo atveju ja paimkim)turetu zinot, kad po to jos dukra gali nepastot, taciau jei jau jos protas tiek nesa, ka galiu pasakyt? Dukra ir jau nekvaila, pati gali apsisprest ko nori.
O ir priklauso, kokiom aplinlybem uzsimesge vaisius.

Atsakyti
SweetGirl (Užblokuotas)
2006 m. balandžio 9 d. 18:33:13
[rockgirl] >>> labait tikiuosi, kad pries rasydama savo komenta skaitei visa foruma nuo pradzios
tai vat tie zmones, kurie galetu padeti apsispresti yra, tik tokia viena mazyte problemyte, niekas i juos nesikreipia!!!!!!
jeigu yra sakoma, kad motina pati turi spresti ka daryti su savo vaikuciu, tai tada mielieji man paaiskinkit kiek yra padaryta tokiu abortu pries motinos nora!!
paimkime mazyti pavyzdi: sakykime kad laukiasi na kokiu 16m. mergina, jinai troksta to vaikucio, bet atsitinka taip, kad pries jos valia, jei yra padaromas abortas!!!sakykim pas daktarus nuvede jos motina, kuri jauciasi labai jau atsakinga uz savo dukra. kas tokioje situacijoje gali isgelbeti vaika?

2006 m. balandžio 9 d. 18:06:55
SweetGirl rašė:
[rockgirl rašė:
]
SweetGirl rašė:
siek tiek statistikos...siandien visai netycia mano akys uzkliuvo uz tokio reklaminio stendo: 2003 metais buvo atlikti 11513 abortai!!!!!!!! tai ar kas nors pagalvojo, kiek netekome mazyciu zmoguciu, kurie uzauge galbut butu buve genijais, zinomais visame pasaulyje muzikantais, pilni meiles ir dziaugsmingais veidais dziaugtusi gyvenimu.

Arba kiek zmoguciu butu palikti vaiku namuose..? Zodziu, ko jus rupinates kitais, tai kitu reikalas, ar jie nori aborto ar ne.

visu pirma nebutinai vaiku namuose, nes kartais jaunos merginos nezinodamos ka daugiau daryti darosi abortus, o pilnai galetu auginti ir islaikyti ta vaikuti.
visu antra tai ne kitu problemos o visos visuomenes, nes koki poziuri i abortus formuoja visuomene, dazniausiai taip mes ir elgemes. ir tk nebutina sakyti, kad mes nesivadovaujam kitu nuostatomis

Kitu nuostatos apie abortus cia neturi iatkos, nes kaip matom abortu nemazeja.
O tai kur tie zmones kurie turetu padet apsisperast ;tinkamai', man labai idomu.
Kiekvienas galim pasneket ir pasirodyt protingais.
Ir su paciom situacijom reik pilnai susipazinti.

Atsakyti
SweetGirl (Užblokuotas)
2006 m. balandžio 9 d. 17:40:06
[rockgirl rašė:
]
SweetGirl rašė:

2006 m. balandžio 9 d. 17:18:49
SweetGirl rašė:

Atsakyti
SweetGirl (Užblokuotas)
2006 m. balandžio 9 d. 16:25:34

2006 m. balandžio 9 d. 15:58:10
T_y_L_a>> nenusisnekek...

Atsakyti
T_y_L_a
2006 m. balandžio 9 d. 14:30:20
princine rašė:
T_y_L_a>> koky dar vaika? aboto metu ten dar jokio normalaus vaiko nera. is jo tik isaugtu vaikas. moteris iki 3 menesiu turi teise apsisprest.

Abortai daromi ir po trijų mėn. termino. Taip - jie neteisėti, bet vistiek daromi.
O kad ir per tuos tris mėnesius - iš tos gyvybės vaikas išauga. Tau terminas "gumulas" švelniau skamba? C'mon nužudysim tik gumulą. Ar ne?
Daugiau nematau apie ką su tavimi diskutuoti.

Atsakyti
princine
2006 m. balandžio 9 d. 14:19:36
T_y_L_a>> koky dar vaika? aboto metu ten dar jokio normalaus vaiko nera. is jo tik isaugtu vaikas. moteris iki 3 menesiu turi teise apsisprest.

Atsakyti
[rockgirl]
2006 m. balandžio 9 d. 11:51:31
Esu uz, bet tada, kada jis isties reikalnigas..

Atsakyti
LeTa_
2006 m. balandžio 9 d. 11:38:29
Unrestraint rašė:
manau neissivysciusi gyvybe nera vaikas...mmmmh as uz abortus...ka padarysi jei zmones nesisaugo,o paskui pasekmes nekokios,jei mergina vaiknas ves kai jie bus jauni tik del vaiko,tai yra pareiga,bet po kiek laiko jie supras kad nera skirti vienas kitam ir vaikas augs be vieno is tevu...o tai yra sunku ir sakudu,manauy vaiko vaikyste turi buti pilnavestiska ir laiminga...kam gadinti sau ir kitiem gyvenima...geraiu jau abortas nei sugadintas gyvenimas sau ir kitiems...jei nera salygu auginti vaiko geriau jo netureti...
na tai taip bet..
maciau maketa ir video, kaip daro abortus. tai va vaikiukas jau turi galva, kojas ir rankutes. Ji susiurbia su tokia slangute, o kadangi slangutes skersmuo mazesnis uz vaikucio galvyte, tai ikisa znyples, sutraisko galva ir toliau siurbia

2006 m. balandžio 8 d. 20:53:00
O kai jos visuomenė sužino apie abortą, tada jos nepasmerkia?
Vargšė moteris šitoj temoj mažiausią vaidmenį vaidina. Kalbam apie vaiką, ir apie vaiko gyvybę.

Atsakyti
princine
2006 m. balandžio 8 d. 20:22:21
T_y_L_a>>> tsss... moteris tokiu atveju dazniausiai buna pasmerkiama visuomenes. abortas nuo to apsaugo

Atsakyti
Puslapiai: 1234567 ...
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Natalia Oreiro Natalia Oreiro
6,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1843
  Iš viso užsiregistravę: 73757
  Naujausias narys: Edvis666
  Šiandien apsilankė: 44601