Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
aneurysm
2005 m. rugpjūčio 27 d. 17:00:46
SweetGirl rašė:
aneurysm rašė:
vienakart baikit kalbet sia tema ! SweetGirl, vaidini labai protinga ir kilnia , o ka darytum jei pati uzsitaisytum netyciuka ? tai gali pasitaikyti betkam ir nereik cia keikt kitu

jeigu butu netyciukas gimdyciau esu pakankamai subrendusi kad atsakyciau uz pasekmes, jeigu vaiko tevas atsisakytu atsakomybes visa ja prisimciau pati, uzauginciau ta vaikuti, tikiu, kad jisai viena diena man padekotu uz gimima...

atsakymas labai geras nesitikejau

2005 m. rugpjūčio 27 d. 16:55:20
aneurysm rašė:
vienakart baikit kalbet sia tema ! SweetGirl, vaidini labai protinga ir kilnia , o ka darytum jei pati uzsitaisytum netyciuka ? tai gali pasitaikyti betkam ir nereik cia keikt kitu

jeigu butu netyciukas gimdyciau esu pakankamai subrendusi kad atsakyciau uz pasekmes, jeigu vaiko tevas atsisakytu atsakomybes visa ja prisimciau pati, uzauginciau ta vaikuti, tikiu, kad jisai viena diena man padekotu uz gimima...

2005 m. rugpjūčio 27 d. 15:39:27
Abortas tai leagali zmogzudyste. Taspats kas nepatikus , kad kazkox zmogus yra, ji nuzudyti. Nesuprantu tikrai tu , kurie uztai pasisako. Juk netgi ir 16 - metu mergaite, jeigu ji nera beviltiskas ar durnas zmogus, ji isgyvens, uzsidirbs tu pinigu, kaip nors. Blogiausiu atveju manau , vistiek geriau jau atiduoti vaika i vaiku namus, tada tik gyvenimo pradzia vaikui butu susikta, o aborto atveju , jis mirtu, net nepamates pasaulio. Ir nereikia cia taip sneketi , kad jau man taip niekada nebus, visiem gali pasitaikyti ir nematau cia jokios tragedijos, O siaip tikrai negerbiu zmoniu , kurie pasidaro abortus.

2005 m. rugpjūčio 27 d. 15:27:19
Taip, abortas - žmogžudystė. Beveik niekada nepateisinu. Nebent kai vaisius ligotas, ar ishprievartavimo atveju.
green_moon, dažniausiai tos kurios sako "jau man taip niekad nebus" ir pastoja nelaiku. Visko juk pasitaiko.

2005 m. rugpjūčio 27 d. 15:08:25
ir isvis kam sukurei sia tema ? kokiu tikslu ?

2005 m. rugpjūčio 27 d. 15:07:32

2005 m. rugpjūčio 27 d. 14:50:17
ta tavo nuomone neissivysciusi gyvybe viska jaucia...ar matei kada kaip atrodo vaisius po aborto?

2005 m. rugpjūčio 27 d. 09:46:07
manau neissivysciusi gyvybe nera vaikas...mmmmh as uz abortus...ka padarysi jei zmones nesisaugo,o paskui pasekmes nekokios,jei mergina vaiknas ves kai jie bus jauni tik del vaiko,tai yra pareiga,bet po kiek laiko jie supras kad nera skirti vienas kitam ir vaikas augs be vieno is tevu...o tai yra sunku ir sakudu,manauy vaiko vaikyste turi buti pilnavestiska ir laiminga...kam gadinti sau ir kitiem gyvenima...geraiu jau abortas nei sugadintas gyvenimas sau ir kitiems...jei nera salygu auginti vaiko geriau jo netureti...

2005 m. rugpjūčio 26 d. 23:24:13
Tremor_Christ>>...ash kalbu apie tuos zmones..kurie tikraj gali rinktis ir suvokia pasekmes,bet per velaj...nesneku apie tas merginas/moteris kurios yra nekaltos ir nesavo noru pastoja...

2005 m. rugpjūčio 26 d. 22:31:46
green_moon rašė:
abortas yra slykstus dalykas..sitajp nuzudyt gyvybe?taj tikraj bjauru...bet kita vertus yra zmoniu kurienesugeba mastyt ir tampa nescios dar begalo jaunos ar ne lajku..tajgi tokiu atveju yra daug zmoniskiau pasidaryt aborta nej pasigimdyt kudiki ir palikt ji vajku namuose...

nori pasakyt, kas pastoja anksciau ir nenumatytai, nesugeba mastyt? buna visko! ir tik nesugebantis mastyt to negali suvokt.

2005 m. rugpjūčio 26 d. 22:31:33
I_Hate_You rašė:
kiekvienas sprendziasawaip..jej tewaij isgali augint waijka turi tam pinygu ir gales ji pilnaij aprupint taij aisku turi gimmdyt,..bet jej pastoja kokia 16mete kuriai dar visiskaij ne tas galwoj..manyciau tada abortu ir reijk

sutinku su jumis 100%

2005 m. rugpjūčio 26 d. 22:30:02
kartais kai pasiziuri kokie visi aplink 'humaniski,' net bloga darosi. get a life!

2005 m. rugpjūčio 26 d. 21:04:44
abortas yra slykstus dalykas..sitajp nuzudyt gyvybe?taj tikraj bjauru...bet kita vertus yra zmoniu kurienesugeba mastyt ir tampa nescios dar begalo jaunos ar ne lajku..tajgi tokiu atveju yra daug zmoniskiau pasidaryt aborta nej pasigimdyt kudiki ir palikt ji vajku namuose...

2005 m. rugpjūčio 26 d. 20:48:45
kiekvienas sprendziasawaip..jej tewaij isgali augint waijka turi tam pinygu ir gales ji pilnaij aprupint taij aisku turi gimmdyt,..bet jej pastoja kokia 16mete kuriai dar visiskaij ne tas galwoj..manyciau tada abortu ir reijk

2005 m. rugpjūčio 26 d. 20:45:42
as gal uz..bet pati negaleciau jam ryztis..bet negaleciau ryztis ir gimdyti..kol kas..

Nusivylusiems - meile - tai ne poetu issigalvojimas.... Egoistams - jei tikiesi kazka gauti,visu pirma privalai duoti.... Vejavaikiams - gyvenimas bet kuria sekunde gali apsiversti.... Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
Atsakyti
missixty
2005 m. rugpjūčio 26 d. 19:42:57
as pateisinu abortus! tik netokius,kad gyvenu negalvodama, uzsimezga givybe - zudau!!

I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Atsakyti
SweetGirl (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 26 d. 19:36:03
kad ir kokia teise jinai turetu, tokios teises kaip nuzudyti zmogu, kuris viska jaucia ji neturi...

2005 m. rugpjūčio 26 d. 16:16:43
as uz aborta. manau kad kiekviena moteris turi teise rinkis - gimdyti ar ne, be to, nuo dar pilnesniu vaiku namu niekas laimingesnis nebus

2005 m. rugpjūčio 26 d. 16:09:35
O siaip Sweet Girl sutinku su tavo kometarais ir poziuriu Mano panasus. Na, as jau cia savo poziuri isreiskiau

2005 m. rugpjūčio 26 d. 16:08:16
SweetGirl rašė:
Fantasy rašė:
[susiwarchiau.

Cia tu ka omeny turejai?

cia pas mane klausi?

Nea, cia pas MDP, kazkaip nesuprantu jo nei komentaru, nei minciu

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Natalia Oreiro Natalia Oreiro
6,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1843
  Iš viso užsiregistravę: 73757
  Naujausias narys: Edvis666
  Šiandien apsilankė: 44601