Pirmas albumas buvo visai neblogas (turint omeny, kad tada dar popso klausiau), bet kuo tolyn, tuo blogyn... Dabar isvis ju dainu nezinau
Be to, nekelia Stano man simpatiju kaip zmogus, nes teko bendraut pries susikuriant "Delfinams" ir pacioj ju karjeros pradzioj, tada buvo mielas, paprastas vaikinukas, o kai isgarsejo, pasikele, taip sakant, ir senus draugus pamirso (turiu omeny ne save, o ta zmogu, per kuri susipazinau su Stano - jie buvo draugai... Buvo...)...
Va šitiem tai galiu ir paplot! Jei groja dažniausiai gyvai (nors jau stengiasi ), jų dainų žodžiai be galo gražūs, o ir pats Stano toks simpatulka Be to, jis vien nesiremia dainininko veikla, o dar ir studijuoja, galvoja apie ateitį, o ne kaip kiti net nebaigę muzikos studijų, lipa ant Lietuvos scenos...
2005 m. birželio 4 d. 12:04:53
gaidys
sveiki visi! Naujiena!kuriamas naujas oficialus ir vienintelis grupes N.E.O fanclubas VILNIUJE!! visus norincius istoti i fancluba ir visi tie, kuriems bent truputi simpatizuoja N.E.O rasykite man, Laurai, telefonu 868273712. arba mail ; laurucia@delfi.lt..taciau butu maloniau, sulaukti smsu. pazadu, nusivylusiu nebus..! originaliu minciu ir ideju juk niekada nebuna per daug, tiesa?laukiu jusu atsiliepimu. ir nedelskit, juk, ka gali zinoti..galbut kitos tokios progos, nebebus....
p.s galite rasyti ir is kitu miestu ir miesteliu
Nu jo... Žvaigždės šiais laikais išrankios... Nieko nieko, manau, kad sutiks kai pasakysim kad tokia grupės sudėtis turės krūvas nepilnamečių gerbėjų, kurioms Aurimėlis bus tikras dievas
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. rugpjūčio 8 d. 18:38:28
2005 m. liepos 27 d. 20:11:06
2005 m. liepos 27 d. 19:49:31
2005 m. liepos 27 d. 19:34:05
Be to, nekelia Stano man simpatiju kaip zmogus, nes teko bendraut pries susikuriant "Delfinams" ir pacioj ju karjeros pradzioj, tada buvo mielas, paprastas vaikinukas, o kai isgarsejo, pasikele, taip sakant, ir senus draugus pamirso (turiu omeny ne save, o ta zmogu, per kuri susipazinau su Stano - jie buvo draugai... Buvo...)...
2005 m. liepos 26 d. 19:36:11
Negaliu i juos ne paziureti!!!
2005 m. birželio 30 d. 22:14:06
2005 m. birželio 29 d. 13:23:08
2005 m. birželio 29 d. 12:14:12
2005 m. birželio 16 d. 13:02:16
2005 m. birželio 12 d. 14:22:19
2005 m. birželio 12 d. 14:20:56
2005 m. birželio 9 d. 11:18:22
2005 m. birželio 6 d. 08:27:22
2005 m. birželio 4 d. 12:04:53
2005 m. birželio 3 d. 16:31:02