'ne', tik ant kiekvieno kampo paaugle,kuri nuo stano nori vaiko.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
cia paprasciausias jusu - lietuviu pavydas, kad kazkas gali gerai varyt, kad kazkas turi gerbeju todel jus esat pries ji ir gaudot prastas nuomones apie ji juk dlefinai nera kaip kokia bavarija, nera labai jau garsi grupe kad ant kiekvieno kampo butu kokia reklama apie koncerta ar kiekviena paaugle verktu del tos grupes....dlefinai patinka netik jaunimui nes ju muzika turi isliekamaja verte
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
maggot_ (Užblokuotas)
2004 m. lapkričio 20 d. 17:10:10
Isvis,kas jie per idiotai...pzpz..
'kai tu saliaaa...,as akimirkai virstu vaikuuu...' ar kazkas tokio...
kaip galim tokio sudo klausyt?
ir isvis,kas per pavadinimas 'delfinai'?Jau vien is jo apie grupe galim sprest.. zodziu,gaidys cia,ne grupe!
maciau irasa kai jie koncertawo amerikoje ir stano dainawo gywai grojant simfoniniam orkestrui, wisiskai nesigirdejo jo silpnucio balselio, tik kazkox cypsejimas...
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. gruodžio 4 d. 12:17:52
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. gruodžio 4 d. 00:23:49
2004 m. lapkričio 24 d. 20:55:25
man patiko kaip ji per "kysky" suvarte True
ja,man irgi pattiko!!!!kazkox loxas acivilkes bando kazka sneket bet ka jis pasako pries ji pati acisuka!!!
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 22 d. 18:54:10
2004 m. lapkričio 22 d. 11:13:46
2004 m. lapkričio 21 d. 12:38:42
2004 m. lapkričio 21 d. 12:25:35
2004 m. lapkričio 21 d. 12:01:24
2004 m. lapkričio 21 d. 11:27:54
2004 m. lapkričio 20 d. 17:18:10
2004 m. lapkričio 20 d. 17:10:10
'kai tu saliaaa...,as akimirkai virstu vaikuuu...' ar kazkas tokio...
kaip galim tokio sudo klausyt?
ir isvis,kas per pavadinimas 'delfinai'?Jau vien is jo apie grupe galim sprest..
2004 m. lapkričio 19 d. 23:24:11
2004 m. lapkričio 19 d. 22:02:44
2004 m. lapkričio 19 d. 21:29:02
2004 m. lapkričio 19 d. 16:31:00
2004 m. lapkričio 18 d. 16:44:46
2004 m. lapkričio 18 d. 14:14:53
2004 m. lapkričio 18 d. 11:38:41
2004 m. lapkričio 17 d. 22:29:52
totti gal tu ieshkai ir gilios prasmes tapetuose? arba parketo liniju ishsidesyme?
na kiekvienas skirtingai muzika supranta bet su tuo kad delfinu muzika beprasme nesutinku...tiesiog nesuprantat ir viskas
2004 m. lapkričio 17 d. 22:15:19