joo. delfinai tai tokie pakankamai idomus.... nesuprantu tik vieno kodel visos dainos kaip viena bet nieko blogo pasakyt negaliu... lai dainuoja man negaila....
cukrelis. nieko originalaus. nuobodu. neįdomu. banalu. o stano nežinau kuo ten save laiko. parašė kažkokią nesąmonę, o jau žvaigždė. žodžiu, čia Lietuva, čia kažkokiems neaiškiems tikslams kepamos tokios "žvaigždės", kažkas jų muzikoje dar ir prasmę geba įžvelgti (turbūt tam reikia neeilinio proto... ) o aš neklausau delfinų siekdama apsaugoti savo jautrią psichiką.
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
Daug klasikinio roko rotuoju savo Spotify, žiūriu, kad J. Geils Band tik viena rinktinė įkelta, Be Bop Deluxe išvis nėra music'e. Norėtųsi įkelt, bet labai kitais reikalais okupuotos smegenys pastaruoju metu. Gal kada nors.
Nelabai sąžininga pasaulinei rinkai skirtą anglakalbį forumą lyginti su mūsų lietuvišku populiarumo prasme. Jei jis būtų patogesnis, gal ir dar daugiau žmonių naudotų.
Pats nesu pries jei zmogus daug raso - daug zino. Jei reklamuoja - spamas. Blogiau kai ji/s kirsina: nuteikia kitus pries nari. Piktybiniai parazitiniai bei toksiski negatyvizmai nera spamas. Tai daug blogiau. Verta daryti Pranesimas pasleptas mygtuku
Ten tai forumas irgi dar senoviškenis atrodo nei mūsų. Bet atrodo ganėtinai aktyvus, stebėtinai. Tik nesąmoningai padaryta, kad naujausios žinutės ne priekyje rodo, o reikia spausti paskutinį puslapį. Taip nepatogu, o žmonės naudoja...
Steve Hoffman Music Forums nueinu ir skaitau. Bet dar nemoku taip angliskai rasyti, kaip moku skaityti. Buvau only solitaire George Starostin fb forumo narys bet jis uzsidare persikele i substacka
2004 m. lapkričio 17 d. 22:05:31
2004 m. lapkričio 17 d. 22:00:25
per skysti tekstai
o gal tu ju paprasciausiai nesupranti??
2004 m. lapkričio 17 d. 18:16:32
2004 m. lapkričio 16 d. 13:23:56
2004 m. lapkričio 15 d. 18:25:09
2004 m. lapkričio 15 d. 18:15:48
2004 m. lapkričio 15 d. 17:48:31
2004 m. lapkričio 15 d. 17:22:55
2004 m. lapkričio 14 d. 19:25:25
2004 m. lapkričio 14 d. 12:55:30
2004 m. lapkričio 14 d. 12:51:30
2004 m. lapkričio 14 d. 10:59:03
2004 m. lapkričio 14 d. 09:28:27
2004 m. lapkričio 10 d. 08:41:31
[img]http://www.europeanworldgallery.com/images/alpha/d.gif[/img][img]http://www.europeanworldgallery.com/images/alpha/e.gif[/img][img]http://www.europeanworldgallery.com/images/alpha/l.gif[/img][img]http://www.europeanworldgallery.com/images/alpha/f.gif
2004 m. lapkričio 9 d. 16:50:14
2004 m. lapkričio 9 d. 09:13:07
man delfinai negrazi muzika.
kuo tau ji negrazi?
2004 m. lapkričio 8 d. 09:45:41
2004 m. lapkričio 8 d. 06:19:10
man delfinai negrazi muzika.
Biski nesuprantu kuo
2004 m. lapkričio 5 d. 09:29:02
2004 m. lapkričio 5 d. 09:27:06