Is tikruju tai jie dainuoja gyvai. Kazkas cia priekaistauja jam del jo tautybes tai ka jam nusisaut,kad gime ne lietuvoj.Koms skirtumas kur nors ir kinijoj jei dainuot moka tai gerai. O jis dainuot tikrai moka
niu zmones jie kaip zmones...definai(sorry)...bet siaip kai pradeda dainuot apie wisokius debesis ir jas...kazkaip bloga darosi...jau...niu lietuwiai tokia patikli tauta...wiskas gerai jiems_mokinukes,purwiniai,delfinai...kaz kajp atsibodo...help
nila rašė: Ne nujo....Gyvai jie dainuoja....Gyvi kaip lavonai is senu kapinaiciu....Ta mergina is bekingo gi vargsa Stanisloveli perrekia.O tas kad stengias,kad stengias....Ai,ne delfinai jie o karpiai is maximos...help
su gal bl gaidy patylek apie delfinus jei neturi ka normalaus pasakyt
Totti,gaidys tai vyriskos gimines,o nila tai mkoteriskos.Verciau sakytum vista,karve,ozka ar pan.
matos kad pac kuria.. dar deramai lietuviu kalbos nemokedamas.. rusikis spaperstas.. pz.. vaiku ce darzhelis. ir fatality.. ish klausomos muzikos tikrai daug galima ka spresti apie zhmogu.. netgi labai daug
nuostabi grupe, nuostabus zmones... stano gerbiu nes jis zodzius ir muzika kuria pats...ne taip kaip daugelis kitu lietuvos atlikeju!!!!!!be to jis labai draugiskas ir geras zmogus
Bet cie niekada nelyja.
nila rašė: Ne nujo....Gyvai jie dainuoja....Gyvi kaip lavonai is senu kapinaiciu....Ta mergina is bekingo gi vargsa Stanisloveli perrekia.O tas kad stengias,kad stengias....Ai,ne delfinai jie o karpiai is maximos...help
Ne nujo....Gyvai jie dainuoja....Gyvi kaip lavonai is senu kapinaiciu....Ta mergina is bekingo gi vargsa Stanisloveli perrekia.O tas kad stengias,kad stengias....Ai,ne delfinai jie o karpiai is maximos...help
HyD rašė: ir labai drasiai galiu teigti kad pozhiuris ir muzikos samprata labai priklauso nuo amzhiaus. jej galvele teishnesha 2x2=4 tai delfinus ir teklausyti.
tu ce sita man adresuoji??? seip yra toks dalykas kaip tolerancija, ir nederetu apie zmogu sprest is jo klausomos muzikos. eilini syki MANO nuomone...
HYD: taip tai komercine muzika, bet jie GROJA gyvai... anksciau jis tik trypciodavo pagal fonograma, o dabar pasistate muzikantus kurie GROJA, o pats DAINUOJA(nors nelabai nuostabus balsas) gyvai. galbut nevisada, bet kiek man pastaruoju metu teko buti koncertuose jie dainavo ir grojo gyvai...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. lapkričio 5 d. 06:23:07
2004 m. lapkričio 3 d. 13:28:48
sukasi smegebys
~
2004 m. lapkričio 3 d. 11:12:35
2004 m. lapkričio 2 d. 22:09:02
2004 m. lapkričio 2 d. 21:08:08
Ne nujo....Gyvai jie dainuoja....Gyvi kaip lavonai is senu kapinaiciu....Ta mergina is bekingo gi vargsa Stanisloveli perrekia.O tas kad stengias,kad stengias....Ai,ne delfinai jie o karpiai is maximos...
Totti,gaidys tai vyriskos gimines,o nila tai mkoteriskos.Verciau sakytum vista,karve,ozka ar pan.
2004 m. lapkričio 2 d. 19:06:56
2004 m. lapkričio 2 d. 15:42:45
2004 m. lapkričio 2 d. 15:36:02
2004 m. lapkričio 2 d. 14:40:33
Delfinas- gaidys, jo mama- vyras, tai isvis kaip jis atsirado? Visagalis Bybis zino
biski liezuvui prasiplauk o tada kalbek
2004 m. lapkričio 2 d. 14:39:29
Ne nujo....Gyvai jie dainuoja....Gyvi kaip lavonai is senu kapinaiciu....Ta mergina is bekingo gi vargsa Stanisloveli perrekia.O tas kad stengias,kad stengias....Ai,ne delfinai jie o karpiai is maximos...
2004 m. lapkričio 2 d. 12:49:57
2004 m. lapkričio 2 d. 12:48:11
2004 m. lapkričio 2 d. 12:46:39
2004 m. lapkričio 2 d. 12:41:33
ir labai drasiai galiu teigti kad pozhiuris ir muzikos samprata labai priklauso nuo amzhiaus. jej galvele teishnesha 2x2=4 tai delfinus ir teklausyti.
tu ce sita man adresuoji??? seip yra toks dalykas kaip tolerancija, ir nederetu apie zmogu sprest is jo klausomos muzikos. eilini syki MANO nuomone...
2004 m. lapkričio 2 d. 12:38:03
2004 m. lapkričio 2 d. 12:30:49
2004 m. lapkričio 2 d. 12:25:33
2004 m. lapkričio 2 d. 12:22:37
2004 m. lapkričio 2 d. 12:11:26
2004 m. lapkričio 2 d. 12:07:18