idomu idomu, net mane sudomino.... bet siaip beweik visas sitas dainas turiu tai pirkt neapsimoka
Jėga. Reikės įsigyti šį rinkinį, įdomu ką gero rasiu . .nes nuo apie LT HH turėjau prastą nuomonę, bet pastaruoju metu ji pamažu vis gerėja . . šitas 'ultimatumas' galėtų ją dar labiau pagerinti. Ir įdomu kaip skamba tokių kaip 'Moo', 'Skrip' ar 'Omerta' kūriniai . .nes pirmą kartą tokius reperius girdžiu. O ir dar Ganja Crew daina yra. .;] jėga.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. spalio 23 d. 21:40:56
2005 m. spalio 12 d. 17:26:58
2005 m. spalio 12 d. 15:40:27
o NEPATAISOMA su tavim nesutinku reikia palaikyti ir pirkti kad pagerintum lietuvisko hh'o produkcija nes ir taip hh'pas lietuvoje menkai laikomas...
2005 m. spalio 12 d. 14:35:46
2005 m. spalio 12 d. 13:38:37
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
2005 m. spalio 12 d. 13:15:48
2005 m. spalio 11 d. 19:24:37