jokiu budu su tevais apie tai nekalbeciau.. zinau juos,aprektu mane ir uzdarytu 9 spynom ir dar issiustu i koki vienuolyna... nors garantuoju patys negeresni buvo,bet is manes tikisi sventosios,iki vestuviu nekaltos... kai tik matau uzvedineja kalba i ta puse, nusimuilinu kaip nors...
tay su daug kuo teko kalbet ir su mama ir su draugais ir su kaimynu ir su drauges mama..nieko cia blogo.. normalu.. su kunigu ne kart kalbejau apie tai,va tada tai idomu buvo..
apie sexa galeciau kalbet kad ir su paciu proseneliu man vistiek dzin...aisku sawo nuomones per daug nereiksciau nes ir tajp aisku kad nuomones issiskirtu ir viskas baigtusi ziauriu konfliktu...bet kzakajp su tewajs dar apie taj nekalbejau...nes jei kalbant apie bachurus-draugus arba pernakvojima pas drauge kaime viskas pasibaige visada konfliktais ir baisiausiom isterijom taj ka jau kalbet apie tokias temas kajp sexas..galeciau tik isklausyt ir pritart jai....wat...
Jei tik kalbu ta tema su tevais (tiksliau motina), tai tik tada kai ji nuojaucia kazka negero ir pradeda moralus skaitinet };|
Nekalbu ir neturiu noro kalbet su jais apie tai.
Ne nu ir tema. Arba aš tokiai temai per sena jau haha. Praktiškai viską apie seksą būdama paauglė susižinojau pati iš knygų bei filmų. Su tėvais niekada nebuvo tokio pokalbio, o ir nereikėjo, mat pirmuosius lytinius santykius turėjau tik 19 sulaukus, o prieš tai buvę pasiišdykavimai nesiskaito. Antra vertus, kadangi pati dabar auginu dukterį, tėvų pareiga būtų įtarus ką nors (bent jau vistiek gi mato, kad dukra ar sūnus ne vienas) apšviest atžalą apie apsisaugojimo priemones, nes moralai - galima negalima čia jau nelabai betinka. Vistiek anksčiau ar vėliau pasimylės, bet nors be pasekmių.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
2007 m. sausio 2 d. 19:35:42
2006 m. gruodžio 23 d. 21:36:24
2006 m. lapkričio 29 d. 10:31:59
2006 m. lapkričio 28 d. 22:22:23
2006 m. lapkričio 26 d. 20:38:41
2006 m. lapkričio 26 d. 20:27:31
2006 m. lapkričio 9 d. 17:21:14
2006 m. rugsėjo 21 d. 13:12:25
2006 m. rugpjūčio 27 d. 17:26:11
2006 m. rugpjūčio 22 d. 19:27:36
2006 m. rugpjūčio 12 d. 23:39:17
2006 m. rugpjūčio 12 d. 19:56:17
2006 m. rugpjūčio 9 d. 14:52:04
2006 m. rugpjūčio 9 d. 14:51:11
2006 m. rugpjūčio 8 d. 23:51:13
2006 m. rugpjūčio 8 d. 23:46:54
bet ir be tewu dbr swietimo priemoniu daug
2006 m. liepos 31 d. 14:30:36
Nekalbu ir neturiu noro kalbet su jais apie tai.
2006 m. birželio 5 d. 16:24:27
2006 m. gegužės 31 d. 18:38:29
2006 m. gegužės 9 d. 20:19:58