zinau,kad neprades...siaip mano tevas prikolnas,apie betka galima su juo paprikolint,tai ka nors uzveliu,kad ir praeita karta,niu blyn man Jis padovanojo tokia dovana,gi reikia kaip nors atsilygint,tai tevas irgi pradejo prikolint,niu zodziu jaunimiskas toks pakankamai,su mocais varineja
mano mama tai prisiziuri tu laidu, ten kai tevus mokina pvz kad reik su vaikais apie viska kalbeti ir paskui ji bando su manim kalbeti nlb sekas, zodziu rimto pokalbio nebuvo, nu nes kaip ir ner reikalo bet seip tai jeigu ir snekam, nera pagrindas Nepastok, priesingai pastebejau kad ji tu anuku baisiai nori vis sneka kaip pades auginti pora metuD seip ji labai atvira, o as lb uzdara, tai mane tie pokalbiai veikia su teciu smagiau, jis nesnek rimtom temom, pajuokaut gali
ką reikės tą sužinosiu
man mama kažkada pasakė... tipo jei ko reikės tais klausymais klausk
tai jei ko reikės knyga pasiimsiu ir niekieno neklausiu
Būna, užplaukia, tai su mama apie daug ką vakarais diskutuojam, tai nėra tokios temos, kuri nebūtų paliesta Ai, viešpatie, juk tai nėra kažkas gėdingo, todėl apie sexa galiu kalbėt lygiai taip pat, kaip reikia genėti medžius...
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
2005 m. rugsėjo 25 d. 09:09:18
2005 m. rugsėjo 22 d. 18:04:47
2005 m. rugsėjo 22 d. 17:52:04
ką reikės tą sužinosiu
man mama kažkada pasakė... tipo jei ko reikės tais klausymais klausk
tai jei ko reikės knyga pasiimsiu ir niekieno neklausiu
2005 m. rugsėjo 22 d. 17:43:55
jei pradėtu kreipčiau tema , kad noriu valgyt
2005 m. rugsėjo 22 d. 17:39:13
2005 m. rugsėjo 20 d. 18:46:59
2005 m. rugsėjo 20 d. 18:30:53
2005 m. rugsėjo 20 d. 18:19:26