Kažkada tabletės gal ir buvo nelabai sveika. Dabar, tereikia teisingai pasirinkti sau tinkančias. Pagrindinis jų trūkumas sakyčiau yra kasdieninis vartojimas. Mat reikia gert kasdien tuo pat metu...
Tabletės, jei jos parinktos su gydytojo konsultacija ir yra tinkamai vartojamos, yra gerai. Tai netgi būdas sureguliuoti nereguliarų ciklą. Kenksmingos tik tos tabelės, kurios yra skirtos tam atvejui, kai nesaugus seksas yra jau post factum. Tose tai būna labai didelis hormonų užtaisas, kas gali kažkiek atsiliepti sveikatai.
Misantropia: na, kaip pvz: turejau panele vyresne, kuri buvo studente, studijavo vln. O as Panevezyje mokyklos suola tryniau... Tad matydavomes tik savaitgaliais ir tai ne kiekviena. Tad dienu skaiciavimas buvo labai geras dalykas. Juk, kaip pati minejai, tabletes nera gerai. O siuo atveju tableciu gert neverta. O prezervatyvai sux, pati tai pripazisti... Man irgi. ;-)
r2, tie domėjimaisi čia nebent su atsitiktinėm. Kai yra pastovus partneris, galima atsikratyt to galvos skausmo tabletėm, pleisriukiais, spiralėm etc. Šiais laikais asortimentas gana platus. Blogiausiu atveju yra prezervatyvai. Nors man asmeniškai jie nepatinka.
upst: taip, pradeda anksciau. as kalbedamas apie dienu skaiciavima gal daugiau kalbejau apie save. pamirsau kitus... ;-) bet pritariu issakytai nuomonei, kad dienu skaiciavimas jaunoms panelems netinka.
r2>>> bet ne paslaptis, kad dabar dauguma lytinius santykius pradeda anksciau nei 20 metu. o ciklas daznai gali buti nereguliarus del velniai zino ko, todel rizika labai didele. idealus ciklas ganetinai retai pas kuria buna.
As kalbu apie vyresnes panas. Kuriom 20+. Zinoma, visada apsisaugojimui atskaiciuoji keleta dienu atgal / pirmyn. Juk vaisinga diena yra tik viena. Sutinku, kad gali sutrikti, bet pries mylintis reikia panele ir pasidomet, ar ji neturi / neturejo problemu su stresu. Ar nebus veiksniu, kurie jam pakenks. Jei yra abejone - reikalingos ir kitos apsisaugojimo priemones.
O susislaikymas.. Cia jau kazkieno ismislas virtes vos ne tikrove. Juk spermos ten buna ir pries pabaiga.
ryti tabletes nera gerai. ypac jei tau maziau 18. jos kaip ir kiekvieni vaistai turi shalutini poveiki, o tai atsiliepia tik panai. gal truputi nesazininga viska sitaip jos saskaita??? na, jei santykiai nera labai dazni tai yra visokiu kremu ir pan, kurie turi ganetinai dideli patikimuma.
r2>>> dienu skaiciavimas gal ir gerai. bet tai nera labai patikima. nes paprasciau bet kokiu kad ir nuo pershalimo vaistu vartojimas ji gerokai iskreipia arba stresas, ir siaip dabar retai kuriai panai neturinciai 18 ciklas reguliarus buna.
Tačiau statisika rodo, kad nemažai jaunų žmonių 15-25, būtent taip ir saugosi neužbaigdami. Pati kažkada taip dariau, laimei be pasekmių.
O dienų skaičiavimas gana slidus reikalas. Reguliarus ciklas bet kada gali sutrikti. tai įtakoti gali daugybė veiksnių: stresas, netaisyklinga mityba, infekcija etc.
Jei jau pradėjai tokią temą, pirmiausia siūlyčiau išmokt teisingai parašyti patį žodį. O antra, manau, kad čia kiek ne tas saitas, kur teikiama kvalifikuota informacija apie apsisaugojimo priemones. Nenustebčiau, jei dauguma čia esančių mano, kad lytinio akto nutraukimas - taip pat apsisaugojimo priemonė.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugsėjo 25 d. 15:03:19
2005 m. rugsėjo 18 d. 12:14:27
2005 m. rugsėjo 4 d. 06:34:53
2005 m. rugsėjo 2 d. 05:28:07
2005 m. rugpjūčio 31 d. 10:55:34
2005 m. rugpjūčio 29 d. 08:33:04
2005 m. rugpjūčio 29 d. 08:23:03
2005 m. rugpjūčio 29 d. 08:13:31
2005 m. rugpjūčio 29 d. 08:11:01
2005 m. rugpjūčio 29 d. 08:05:39
2005 m. rugpjūčio 29 d. 08:02:37
O susislaikymas.. Cia jau kazkieno ismislas virtes vos ne tikrove. Juk spermos ten buna ir pries pabaiga.
2005 m. rugpjūčio 29 d. 07:59:44
todel, sakau, geriausia yra tabletes
ryti tabletes nera gerai. ypac jei tau maziau 18. jos kaip ir kiekvieni vaistai turi shalutini poveiki, o tai atsiliepia tik panai. gal truputi nesazininga viska sitaip jos saskaita??? na, jei santykiai nera labai dazni tai yra visokiu kremu ir pan, kurie turi ganetinai dideli patikimuma.
2005 m. rugpjūčio 29 d. 07:57:35
2005 m. rugpjūčio 29 d. 07:47:48
2005 m. rugpjūčio 29 d. 07:46:26
O dienų skaičiavimas gana slidus reikalas. Reguliarus ciklas bet kada gali sutrikti. tai įtakoti gali daugybė veiksnių: stresas, netaisyklinga mityba, infekcija etc.
2005 m. rugpjūčio 29 d. 07:40:48
O del mano minetu dienu skaiciavimo, tai cia saugu, Isbandyta. Na, nebent moters ciklas netvarkingas, tada negalima to daryt.
2005 m. rugpjūčio 29 d. 06:06:03
2005 m. rugpjūčio 29 d. 05:49:18
2005 m. rugpjūčio 29 d. 05:48:38
2005 m. rugpjūčio 28 d. 21:47:19