Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
SUSTRAS
2005 m. rugsėjo 25 d. 15:03:19
ka as zinau kokias mergos renkas.. zinau kad kazka vartoja, bet kada ir kaip neisivaizduoju.

2005 m. rugsėjo 18 d. 12:14:27
nu o kokias tabletes rekomenduotum eilinei merginai kuri nenori eit pas ginekaloga?

2005 m. rugsėjo 4 d. 06:34:53
nuo kontraceptiniu tableciu yra pastorejama...

2005 m. rugsėjo 2 d. 05:28:07
Kažkada tabletės gal ir buvo nelabai sveika. Dabar, tereikia teisingai pasirinkti sau tinkančias. Pagrindinis jų trūkumas sakyčiau yra kasdieninis vartojimas. Mat reikia gert kasdien tuo pat metu...

2005 m. rugpjūčio 31 d. 10:55:34
kuom blogi prezikai?tabletes gi blem vistiek yra tabletes ir jos vienaip ar kitaip sekina kuna.

2005 m. rugpjūčio 29 d. 08:33:04
Tabletės, jei jos parinktos su gydytojo konsultacija ir yra tinkamai vartojamos, yra gerai. Tai netgi būdas sureguliuoti nereguliarų ciklą. Kenksmingos tik tos tabelės, kurios yra skirtos tam atvejui, kai nesaugus seksas yra jau post factum. Tose tai būna labai didelis hormonų užtaisas, kas gali kažkiek atsiliepti sveikatai.

2005 m. rugpjūčio 29 d. 08:23:03
Misantropia: na, kaip pvz: turejau panele vyresne, kuri buvo studente, studijavo vln. O as Panevezyje mokyklos suola tryniau... Tad matydavomes tik savaitgaliais ir tai ne kiekviena. Tad dienu skaiciavimas buvo labai geras dalykas. Juk, kaip pati minejai, tabletes nera gerai. O siuo atveju tableciu gert neverta. O prezervatyvai sux, pati tai pripazisti... Man irgi. ;-)

2005 m. rugpjūčio 29 d. 08:13:31
r2, tie domėjimaisi čia nebent su atsitiktinėm. Kai yra pastovus partneris, galima atsikratyt to galvos skausmo tabletėm, pleisriukiais, spiralėm etc. Šiais laikais asortimentas gana platus. Blogiausiu atveju yra prezervatyvai. Nors man asmeniškai jie nepatinka.

2005 m. rugpjūčio 29 d. 08:11:01
upst: taip, pradeda anksciau. as kalbedamas apie dienu skaiciavima gal daugiau kalbejau apie save. pamirsau kitus... ;-) bet pritariu issakytai nuomonei, kad dienu skaiciavimas jaunoms panelems netinka.

2005 m. rugpjūčio 29 d. 08:05:39
r2>>> bet ne paslaptis, kad dabar dauguma lytinius santykius pradeda anksciau nei 20 metu. o ciklas daznai gali buti nereguliarus del velniai zino ko, todel rizika labai didele. idealus ciklas ganetinai retai pas kuria buna.

Atsakyti
r2
2005 m. rugpjūčio 29 d. 08:02:37
As kalbu apie vyresnes panas. Kuriom 20+. Zinoma, visada apsisaugojimui atskaiciuoji keleta dienu atgal / pirmyn. Juk vaisinga diena yra tik viena. Sutinku, kad gali sutrikti, bet pries mylintis reikia panele ir pasidomet, ar ji neturi / neturejo problemu su stresu. Ar nebus veiksniu, kurie jam pakenks. Jei yra abejone - reikalingos ir kitos apsisaugojimo priemones.

O susislaikymas.. Cia jau kazkieno ismislas virtes vos ne tikrove. Juk spermos ten buna ir pries pabaiga.

2005 m. rugpjūčio 29 d. 07:59:44
Tremor_Christ rašė:
todel, sakau, geriausia yra tabletes

ryti tabletes nera gerai. ypac jei tau maziau 18. jos kaip ir kiekvieni vaistai turi shalutini poveiki, o tai atsiliepia tik panai. gal truputi nesazininga viska sitaip jos saskaita??? na, jei santykiai nera labai dazni tai yra visokiu kremu ir pan, kurie turi ganetinai dideli patikimuma.

Atsakyti
Tremor_Christ
2005 m. rugpjūčio 29 d. 07:57:35
todel, sakau, geriausia yra tabletes

2005 m. rugpjūčio 29 d. 07:47:48
r2>>> dienu skaiciavimas gal ir gerai. bet tai nera labai patikima. nes paprasciau bet kokiu kad ir nuo pershalimo vaistu vartojimas ji gerokai iskreipia arba stresas, ir siaip dabar retai kuriai panai neturinciai 18 ciklas reguliarus buna.

Atsakyti
Misantropia
2005 m. rugpjūčio 29 d. 07:46:26
Tačiau statisika rodo, kad nemažai jaunų žmonių 15-25, būtent taip ir saugosi neužbaigdami. Pati kažkada taip dariau, laimei be pasekmių.
O dienų skaičiavimas gana slidus reikalas. Reguliarus ciklas bet kada gali sutrikti. tai įtakoti gali daugybė veiksnių: stresas, netaisyklinga mityba, infekcija etc.

2005 m. rugpjūčio 29 d. 07:40:48
Misantropia: tegul mano. Nutraukimas niekada nebuvo saugus. Antra, ir vyrui tai nesveika, neuzbaigt.

O del mano minetu dienu skaiciavimo, tai cia saugu, Isbandyta. Na, nebent moters ciklas netvarkingas, tada negalima to daryt.

2005 m. rugpjūčio 29 d. 06:06:03
Jei jau pradėjai tokią temą, pirmiausia siūlyčiau išmokt teisingai parašyti patį žodį. O antra, manau, kad čia kiek ne tas saitas, kur teikiama kvalifikuota informacija apie apsisaugojimo priemones. Nenustebčiau, jei dauguma čia esančių mano, kad lytinio akto nutraukimas - taip pat apsisaugojimo priemonė.

2005 m. rugpjūčio 29 d. 05:49:18
arba morcius koks ..

2005 m. rugpjūčio 29 d. 05:48:38
kreminei_kalei hormonu audrosDD

Atsakyti
hip-hop_daughter
2005 m. rugpjūčio 28 d. 21:47:19
bet tu ziurek kokios popular tava naujos temosDD a aneurysm sumiso, net neatsakineja

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1499
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 265127