In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
vixxxe rašė: rytoj perku 'kamasutrą' iki naujų tikiuosi išbandyti bent jau iki 53 puslapio.
kama sutra nėra VIEN pozos, tai meilės mokslas, savęs ir partnerio gilesnio supratimo mokytojas, seksas, kaip aukštesnė dvasinė būsena, o ne vien tik tik įmantrios sekso pozos kiekviename puslpyje, juoba, kad kai kurios iš jų tikrai įmantrios ir ne kiekvienam iš pirmo karto ar iš viso gali pavyklti jas padaryti.
Samodas rašė: e bachurai padekit, ka daryt jei kai pasistoja i kaire puse kazkaip metasi inagis ? biski geda pries merga bus
nieko cia nepadarysi,. taip susiformavo evoliucijos raidoje,.. begiojo homogibonai po laukus su ietim paskui mamantus, o, kad galas nesitrankytu i liaskas, prilaikydavo kaire ranka,... va taip ir liko iki siolei..... pas kairiarankius atatinkamai... taip, kad nesigedyk, o zinok savo istorija ir buk isdidus kaip grizlis....
Šuniuko poza, nes patogiausia įsiskverbti, ir merginai patinka. Bet kadangi iš prigimties esu gan tingus, tai jei rinkčiausi geriausią pozą, tai ko gero būtų - aš apačioje, mergina viršuje.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. sausio 14 d. 01:54:48
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2007 m. spalio 25 d. 14:19:38
Vaikuciai, nebandet ir nerasykit: "as dar nezinau". Niekam nerupi zinot ar ne, tai kam tersti tema?
2007 m. kovo 31 d. 00:46:45
seksas, kaip aukštesnė dvasinė būsena
2007 m. kovo 30 d. 23:10:03
rytoj perku 'kamasutrą' iki naujų tikiuosi išbandyti bent jau iki 53 puslapio.
kama sutra nėra VIEN pozos, tai meilės mokslas, savęs ir partnerio gilesnio supratimo mokytojas, seksas, kaip aukštesnė dvasinė būsena, o ne vien tik tik įmantrios sekso pozos kiekviename puslpyje, juoba, kad kai kurios iš jų tikrai įmantrios ir ne kiekvienam iš pirmo karto ar iš viso gali pavyklti jas padaryti.
2007 m. kovo 21 d. 19:19:01
2007 m. vasario 21 d. 15:37:03
e bachurai padekit, ka daryt jei kai pasistoja i kaire puse kazkaip metasi inagis ?
nieko cia nepadarysi,. taip susiformavo evoliucijos raidoje,.. begiojo homogibonai po laukus su ietim paskui mamantus, o, kad galas nesitrankytu i liaskas, prilaikydavo kaire ranka,... va taip ir liko iki siolei..... pas kairiarankius atatinkamai...
2007 m. vasario 19 d. 17:49:58
2007 m. sausio 11 d. 21:25:43
2006 m. lapkričio 28 d. 21:17:02
moteris turi moketi 70 dalyku: daryti valgyt ir 69
2006 m. lapkričio 28 d. 21:12:34
2006 m. lapkričio 12 d. 23:52:28
2006 m. lapkričio 9 d. 18:20:17
2006 m. rugsėjo 4 d. 17:58:44
69 geriausia. aj nu bet daznai panom tai atrodo per daug ziauru, tai uztenka ir paprastu..
2006 m. rugpjūčio 27 d. 22:41:52
Gerausia kai abu stovi ant galvų?
o,sita poza sudomino...
2006 m. rugpjūčio 27 d. 22:22:43
nu kadangi ash dar su nieko nesimylejau, taj ir patinkancios pozos neturiu xDDDDD
o tai juoko...
mane labiausia tenkina - misionieriaus
2006 m. gegužės 23 d. 11:37:39
2006 m. gegužės 9 d. 19:44:02
2006 m. kovo 26 d. 20:20:31
2006 m. sausio 15 d. 17:23:53
2006 m. sausio 14 d. 18:36:06