Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
playa
2006 m. rugpjūčio 9 d. 15:33:35
Po vestuvių.

2006 m. rugpjūčio 9 d. 14:56:15
eglermknt rašė:
ka tu cia svaigsti jau kad pjaus i pievas matos kad is pelkes islindus neturejau omeny kad myletis turi pradeti kai "sedi ir pagalvoji "ai varau pasimylesiu"" netaip supratai

O tu žinoma negali apsieit be asmeniškumų ir įžeidinėjimų? Gerai, būsiu supratinga ir nurašysiu tai į tavo paaugliškumą
Jei jautiesi nesuprasta, gal susimąstytk ar pakankamai aiškiai ir nedviprasmiškai lieji savo išmintį

P.S. Kodėl, jūs, bukapročiai, manot, kad pasakę, jog aš iš pelkės išlindus, mane įžeisit ar bent į gelsit? Nežinot, jūs, kas yra tikra pelkė ir nematėt jos tuo momentu, kai teka saulė... Beje, į šią dalį atsakinėt nebūtina. Tai tiesiog lyrinis nukrypimas.

2006 m. rugpjūčio 9 d. 14:47:44
nuo tada kada nori... nekaltinciau tu kuriem/kuriom netiketai jauniem/jaunom buwo pirmas kartas..nes pati ta patyriau

2006 m. liepos 25 d. 16:18:07
tik su patikimu zmogumi

2006 m. birželio 5 d. 16:39:28
Aišku, visi neigia, kad yra kažkokie amžiaus standartai kada galima pradėt lytiškai santykiaut, bet jie yra. Praktiškai standartinis amžius būtų 16-18m. Jeigu anksčiau - kenkiama savo lytiniam vystymuisi, o tuo labiau, kad tokio amžiaus jaunuolio/ės suaugusiu nepavadins, kuris gali auginti vaikus. O seksas iki to gali privest, kai proto nėra.
O atvirai pasakius, dabar labai madinga būt "kaltom", užtai ir visokios 14likinės jau giriasi savo pasiekimais, haha. Tik kad nelabai supranta, kad nuo to ji dėl savo amžiaus ir tokios patirties "kietesnė" neatrodo, o priešingai - labiau tampa pajuokos objektu. Aš, aišku, už laisvę sekse, bet tik su protu

2006 m. gegužės 28 d. 01:04:15
kuomet sutinki zmogu, kurio gali pasitiketi, kuri myli, ir puikiai suvoki, jog dziaugsiesi kad pirma karta pasimylejai butent su tuo zmogumi

2006 m. gegužės 23 d. 13:27:30
ash taj nesu nusistaciu nuo kokiu metu galeciau pradet.. ir apskritaj net negalwoju.. kada bus su kuo ir kada ash tikraj noresiu...bet ciuju tajp atsitiks po 10 metu kokiu xDDDDD

Atsakyti
el_templar
2006 m. gegužės 5 d. 17:12:02
jau per velu. pats laikas baigti.

2006 m. gegužės 4 d. 19:53:16
Citata iš Radioshow į šitą temą:
"Vyksta preskonferencija, kurią rengia 26-ųjų metų partija, laimėjusi rinkimus:
ŽURNALISTAS FILADELFIJUS: žurnalas "Panelė", klausia Broniaus: o kaip tiesiog, ar leisite panelėms p....s?
PARTIJOS LYDERIS BRONIUS: Nu tox klausimas, nu... nu kaip neleisi žmogui p....s? Bet p....s galima bus, jeigu mums pavyx įgyvendint savo principus, tiktai nuo 33 metų. Ot kai sulauks žmogus tiek kiek Jėzus, vargšas, prisikentėjo, prieš ant + pakabinant, tik nuo tuomet galėsit statyt b....s ir kišt juos ten kur jiems reikia.
PARTIJOS ATSAKINGAS SEKRETORIUS ČESLOVAS: Antras dalykas, ką noriu pasakyt: bus įvesta "šeimos politika", Ateis koks nors vienas Lietuvos kariūnas, bo visi kiti saugos tėvynę, bus kareiviai, ir turės apvaisinti kokias 4-5 moteris. Kadangi Lietuva maža, gyventojų prieauglius yra labai mažas, pasėliai išdegę visi, ir kadangi Lietuva ant visų kaip sakant kryžkelių, tai vyrai turės stovėti "ant stražos".

2006 m. gegužės 3 d. 21:40:47
Dah, galvoja , kad Jau ,bet dar ilgai ne Jau ;>

2006 m. gegužės 3 d. 21:39:51
Cocaine_Katie rašė:
Stupid_enough rašė:
pazistu toki berna kuriam jau 25 ir jis nekaltas ir nenusimato artimiausiu laiko jog padetis pasikeistu

S_E,

2006.05.02 16:07:45 *********** vs Cocaine_Katie 99 % percent ı will do it this summer

(zodziai ne mano )

lol

Jis kiekviena vasara speju taip galvoja, kazanova lol

2006 m. gegužės 3 d. 21:38:09
Stupid_enough rašė:
pazistu toki berna kuriam jau 25 ir jis nekaltas ir nenusimato artimiausiu laiko jog padetis pasikeistu

S_E,

2006.05.02 16:07:45 *********** vs Cocaine_Katie 99 % percent ı will do it this summer

(zodziai ne mano )

lol

2006 m. gegužės 3 d. 21:34:55

2006 m. gegužės 3 d. 21:26:49
Nepradėti niekada ! Aišku? Labai jum čia to sekso reikia? Kiek galima, visi tik ir dulk... ant kiekvieno kampo. Jau narvuot pradeda...

Atsakyti
inami
2006 m. gegužės 3 d. 21:21:34
geriau nuo pilnametystes

2006 m. gegužės 3 d. 21:17:06
Gal nuo 22metų.,jeigu tu čia apie seksą,o jeigu apie kt.tai nežinau...Nu pvz.aš skustis pažastis pradėjau nuo 13m.,kai jos man pradėjo želti.Vyrams-barzdą-nežinau...

2006 m. vasario 12 d. 08:16:25
Kai surandi savo tikraji mylimaji....o ne su belent kuom.....kuris tik "krito"i aki

2006 m. sausio 30 d. 16:44:43
kai tikrai jautiesi tam pasirenges,myli savo partneri ir pan.kai man buvo 13,sugriuvau i lova su keturiolikmeciu,o vienas kitam jautem tik simpatija.po menesio issiskyrem...va,kas buna,kai vaikai zaidzia seima

Atsakyti
DJ_dizzy
2006 m. sausio 13 d. 16:16:26
as manau tada kai tam juotiesi pasiruoshes ir turi tikrai mylima zmuogu kuri gali atsiduoti ir padowanoti savo nekaltybe bet niekada niekr neskubekit ir neapsirikit ash tai padariau 12 metu ir dbr labai gailiuosi

2005 m. gruodžio 27 d. 20:25:59
taigi ir sakau kuo veliau tuo geriau.
kai zmogus susiprotes,t.y tures proto atsakyt uz savo veiksmus.o tai dazniausiai buna veliau.ne 12 ir manau ne 14metu.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Andrius Kulikauskas Andrius Kulikauskas
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1794
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 7963