| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2006 m. rugpjūčio 9 d. 15:33:35
2006 m. rugpjūčio 9 d. 14:56:15
ka tu cia svaigsti
O tu žinoma negali apsieit be asmeniškumų ir įžeidinėjimų? Gerai, būsiu supratinga ir nurašysiu tai į tavo paaugliškumą
Jei jautiesi nesuprasta, gal susimąstytk ar pakankamai aiškiai ir nedviprasmiškai lieji savo išmintį
P.S. Kodėl, jūs, bukapročiai, manot, kad pasakę, jog aš iš pelkės išlindus, mane įžeisit ar bent į gelsit? Nežinot, jūs, kas yra tikra pelkė ir nematėt jos tuo momentu, kai teka saulė... Beje, į šią dalį atsakinėt nebūtina. Tai tiesiog lyrinis nukrypimas.
2006 m. rugpjūčio 9 d. 14:47:44
2006 m. liepos 25 d. 16:18:07
2006 m. birželio 5 d. 16:39:28
O atvirai pasakius, dabar labai madinga būt "kaltom", užtai ir visokios 14likinės jau giriasi savo pasiekimais, haha. Tik kad nelabai supranta, kad nuo to ji dėl savo amžiaus ir tokios patirties "kietesnė" neatrodo, o priešingai - labiau tampa pajuokos objektu. Aš, aišku, už laisvę sekse, bet tik su protu
2006 m. gegužės 28 d. 01:04:15
2006 m. gegužės 23 d. 13:27:30
2006 m. gegužės 5 d. 17:12:02
2006 m. gegužės 4 d. 19:53:16
"Vyksta preskonferencija, kurią rengia 26-ųjų metų partija, laimėjusi rinkimus:
ŽURNALISTAS FILADELFIJUS: žurnalas "Panelė", klausia Broniaus: o kaip tiesiog, ar leisite panelėms p....s?
PARTIJOS LYDERIS BRONIUS: Nu tox klausimas, nu... nu kaip neleisi žmogui p....s? Bet p....s galima bus, jeigu mums pavyx įgyvendint savo principus, tiktai nuo 33 metų. Ot kai sulauks žmogus tiek kiek Jėzus, vargšas, prisikentėjo, prieš ant + pakabinant, tik nuo tuomet galėsit statyt b....s ir kišt juos ten kur jiems reikia.
PARTIJOS ATSAKINGAS SEKRETORIUS ČESLOVAS: Antras dalykas, ką noriu pasakyt: bus įvesta "šeimos politika", Ateis koks nors vienas Lietuvos kariūnas, bo visi kiti saugos tėvynę, bus kareiviai, ir turės apvaisinti kokias 4-5 moteris. Kadangi Lietuva maža, gyventojų prieauglius yra labai mažas, pasėliai išdegę visi, ir kadangi Lietuva ant visų kaip sakant kryžkelių, tai vyrai turės stovėti "ant stražos".
2006 m. gegužės 3 d. 21:40:47
2006 m. gegužės 3 d. 21:39:51
pazistu toki berna kuriam jau 25 ir jis nekaltas ir nenusimato artimiausiu laiko jog padetis pasikeistu
S_E,
2006.05.02 16:07:45 *********** vs Cocaine_Katie 99 % percent ı will do it this summer
(zodziai ne mano )
lol
Jis kiekviena vasara speju taip galvoja, kazanova lol
2006 m. gegužės 3 d. 21:38:09
pazistu toki berna kuriam jau 25 ir jis nekaltas ir nenusimato artimiausiu laiko jog padetis pasikeistu
S_E,
2006.05.02 16:07:45 *********** vs Cocaine_Katie 99 % percent ı will do it this summer
(zodziai ne mano )
lol
2006 m. gegužės 3 d. 21:34:55
2006 m. gegužės 3 d. 21:26:49
2006 m. gegužės 3 d. 21:21:34
2006 m. gegužės 3 d. 21:17:06
2006 m. vasario 12 d. 08:16:25
2006 m. sausio 30 d. 16:44:43
2006 m. sausio 13 d. 16:16:26
2005 m. gruodžio 27 d. 20:25:59
kai zmogus susiprotes,t.y tures proto atsakyt uz savo veiksmus.o tai dazniausiai buna veliau.ne 12 ir manau ne 14metu.