Irrma rašė: ka zn tam naujam net bloga paziuret, o sej del sitos temos taigi visi jie vienodi, visiem jiem rupi kad butu bent 90-60-90 ir visx. nesvarbu ar ten plaukai kaip arklio, kad tik butu blondine. ir viskas. nesvarbu ar tenkokia padlaize ar dar kas nors... sakau. ir taip visada...
Nu blem, kvailas tavo šitas komentaras, prieš rašydama pagalvok ką rašai ir venk žodžių 'visi', 'kiekvienas' ir etc. Žinok kad žmonės KIEKVIENAS yra išskirtinis ir kitoks, tad kalbėdama apie žmonių mąstymą ar charakterį tu tiesiog negali vartoti žodžio 'visi' . .
tai aisku nu priklauso ir nuo vaikino pwz pazystu tokiu kurie mirsta del mini sijoneliu ir tokiu kurie ju negali pakestitai cia panasiaibent as taip manau
ehm... ar dar reikia pasakyti, kad europoje moters krutine vertinama kaip jos sexualumo simbolis... pvz afrikoje, tai atitinka sedmenys... manau, kad normalu, jei didesnes krutines turetoja atrodo grazesne, bet tikrai nenormalu merginas traktuoti vien pagal Papu (kaip pasakytu geziukai) dydy...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugsėjo 9 d. 20:03:50
2005 m. rugsėjo 9 d. 20:03:35
2005 m. rugsėjo 9 d. 20:00:24
ka zn tam naujam net bloga paziuret, o sej del sitos temos taigi visi jie vienodi, visiem jiem rupi kad butu bent 90-60-90 ir visx. nesvarbu ar ten plaukai kaip arklio, kad tik butu blondine. ir viskas. nesvarbu ar tenkokia padlaize ar dar kas nors... sakau. ir taip visada...
Nu blem, kvailas tavo šitas komentaras, prieš rašydama pagalvok ką rašai ir venk žodžių 'visi', 'kiekvienas' ir etc. Žinok kad žmonės KIEKVIENAS yra išskirtinis ir kitoks, tad kalbėdama apie žmonių mąstymą ar charakterį tu tiesiog negali vartoti žodžio 'visi' . .
Išvis man tu nepatinka, kvaila kažkokia ...
2005 m. rugsėjo 9 d. 19:44:23
2005 m. rugsėjo 7 d. 09:32:31
2005 m. rugsėjo 7 d. 09:31:11
2005 m. rugsėjo 7 d. 06:39:30
2005 m. rugsėjo 6 d. 13:38:57
2005 m. rugsėjo 6 d. 13:24:50
vieniem daugiau, kitiem maziau, bet tai nerupet tiesiog negali.
2005 m. rugsėjo 6 d. 13:21:38
2005 m. rugsėjo 6 d. 13:17:29
smagu kaj papai dideli ir minkstucei!
nu jau,nu jau..o kaip gi smegenys????
2005 m. rugsėjo 6 d. 13:07:26
Shout out to all the Blink 182 fans out there!.. Coz' this is da REAL Punk-Rock!.. The Best of all time... And Damn It Feels Good To Be A Gangsta... .:< ThE pArTy IsN't OvEr, TiLl EvErYoNe'S pReGnAnT... >:.
2005 m. rugsėjo 4 d. 06:22:28
2005 m. rugsėjo 3 d. 19:22:42
2005 m. rugsėjo 3 d. 14:11:41
2005 m. rugsėjo 3 d. 13:40:59
2005 m. rugpjūčio 31 d. 16:13:04
2005 m. rugpjūčio 31 d. 16:12:24
šiaip čia buvo mano idėja
nenustebinai, nors psichologiniu knygu ir neskaitau, matyt as tave perpratau, juokauju.
Crawling, as su tavimi nesutinku kad tema kvaisa
2005 m. rugpjūčio 31 d. 16:07:25
2005 m. rugpjūčio 31 d. 14:08:44