galite miegot ramiai, nerupi
as aisku negaliu sakit uz visus, tai kaip kas biski protingesnis suprato, kalbu uz save,
nei krutu didis, nei dieve mano uzpakaliuko formos, minkstai sakant jokios reiksmes neturi. [sitoj vietoj reiketu patalpint koki beprotiska smaila]
kad ir ka as kalbejau situ ar panasiu klausimu ansciau, ... tada as buvau mazas ir kvailas
Kihiki rašė: Kiekvienas turi savo fetish'ą . Vieniems tai yra užpakalis, kitiems kaklas, tretiems krūtinė, ketvirtiems dar kas nors.
Neabejoju kad bet kuriam vaikinui norisi kad jo mergina turėtų šiokius tokius iškilimus, juk nelabai gražu kai mergina būna visiška "lenta" , bet nevisiem tas dydis svarbus (na bent jau mano nuomone).
As turbut vienintelis tada , kuriam patinka panos be iskilimu ) aisku tik grazaus veido
Daugeliui rupi. Bet nebutinai vaikinai didesnes nori. Pvz as tai nenoriu, kad mano merginos krutine didesne butu. Man patinka tokios... truputi mazesnes nei vidutines.
Tai aisku, kad vaikinams ji svarbi... (Daugmai bent jau)
O ir man paciai graziau kai mergina JĄ TURI, nei kad vaiksto lenta, bet, zinoma, ji nebutinai turi but tokia, kad kelia uzstotu
Tos "lentos" pastebejau, kad ir pacios pakankamai del to kompleksuoja...
Aš tai iš akies dabar galiu pasakyt, koks merginos krūtinės dydis. Va
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
Kiekvienas turi savo fetish'ą . Vieniems tai yra užpakalis, kitiems kaklas, tretiems krūtinė, ketvirtiems dar kas nors.
Neabejoju kad bet kuriam vaikinui norisi kad jo mergina turėtų šiokius tokius iškilimus, juk nelabai gražu kai mergina būna visiška "lenta" , bet nevisiem tas dydis svarbus (na bent jau mano nuomone).
ne tik vaikinams ;o ne ką mažiau rūpi merginoms kitos merginos krūtinės dydis
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
r2 rašė: Kuri darba rinksites? Kur mokes 1000lt ar 3000lt? Tas pats ir su papais
skirtingi zmones, skirtingi ir poreikiai.
darbo laikas, darbo salygos, kolektivas, darbo pobudis, as tai pasirinkciau 1000
smagi diskusija
ir man patinka, kad daugiau kaip puse (speju) komentaru is moteriskiu stovyklos smagu
taip sakant, kas geriau zino, jeigu ne jos : ]
o jei papildant savo si komentara ir tesiant sia ne visai prasminga tema, as galeciau bent nuo saves pasakyti, kad man asmeniskai turbut rupetu sudejimas bendras. kazkaip slykstoka, kai mergina 50 nesveria, o krutine neproporcingai didele arba pilva siekia. arba jei mergina apkuni, o krutine maza. proporcijos yra grazu. proporcijos.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Tik nereikia apsimetineti , zinoma kad vaikinams rupi. Taip pat kaip ir kitos kunos dalys .O stai dydis tai jau kiekvienam individualu.Vienam mazesnes kitam didesnes.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. vasario 13 d. 16:14:22
as aisku negaliu sakit uz visus, tai kaip kas biski protingesnis suprato, kalbu uz save,
nei krutu didis, nei dieve mano uzpakaliuko formos, minkstai sakant jokios reiksmes neturi. [sitoj vietoj reiketu patalpint koki beprotiska smaila]
kad ir ka as kalbejau situ ar panasiu klausimu ansciau, ... tada as buvau mazas ir kvailas
2008 m. rugsėjo 8 d. 18:42:43
Kiekvienas turi savo fetish'ą . Vieniems tai yra užpakalis, kitiems kaklas, tretiems krūtinė, ketvirtiems dar kas nors.
As turbut vienintelis tada , kuriam patinka panos be iskilimu
2008 m. rugsėjo 8 d. 17:37:00
2008 m. rugpjūčio 19 d. 11:25:59
O ir man paciai graziau kai mergina JĄ TURI, nei kad vaiksto lenta, bet, zinoma, ji nebutinai turi but tokia, kad kelia uzstotu
Tos "lentos" pastebejau, kad ir pacios pakankamai del to kompleksuoja...
2008 m. rugpjūčio 18 d. 00:13:02
aisku labai gilus klausimas
2008 m. rugpjūčio 17 d. 23:40:28
2008 m. rugpjūčio 16 d. 23:56:46
2008 m. balandžio 29 d. 20:16:27
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
2007 m. birželio 5 d. 17:53:25
2007 m. birželio 4 d. 23:13:35
o tay ka dbr daryt ,jei neturi mergina dideles krutines??? negi varys didintis.. nu kokias jau dave Dievas ,tay tegu ir buna tokios
kažkodėl linkus pritarti. kam patiks, tam patiks ne dėl krūtinės tokia pana. kaip ir bachūras, aišku, geriau su ferariu ir galinga sąskaita banke, negu be nieko. bet jau kokį pamilsi, tokį
2007 m. birželio 4 d. 23:08:07
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2007 m. birželio 4 d. 22:28:14
Kuri darba rinksites? Kur mokes 1000lt ar 3000lt?
skirtingi zmones, skirtingi ir poreikiai.
darbo laikas, darbo salygos, kolektivas, darbo pobudis, as tai pasirinkciau 1000
2007 m. birželio 4 d. 22:19:04
2007 m. birželio 4 d. 21:28:07
ir man patinka, kad daugiau kaip puse (speju) komentaru is moteriskiu stovyklos
taip sakant, kas geriau zino, jeigu ne jos : ]
2007 m. birželio 4 d. 21:16:37
daugeliui
o jei papildant savo si komentara ir tesiant sia ne visai prasminga tema, as galeciau bent nuo saves pasakyti, kad man asmeniskai turbut rupetu sudejimas bendras. kazkaip slykstoka, kai mergina 50 nesveria, o krutine neproporcingai didele arba pilva siekia. arba jei mergina apkuni, o krutine maza. proporcijos yra grazu. proporcijos.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2007 m. birželio 4 d. 18:54:49
2007 m. balandžio 4 d. 23:37:51
2007 m. kovo 25 d. 16:16:41
2007 m. vasario 19 d. 20:38:44
visi bernai vienodi... jie kaip gyvuliai ziuri i moteri... aisku kad jiems rupi... tieisog kai kam daugiua... kai kam maziau
ash irgi tajp sakau. visi jie kiaules
va feminizmas taj pavaldo, jam nei krutine , nei dar kas nors rupi
2007 m. vasario 19 d. 20:13:34