Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Neformalų parduotuvės

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
kalamana
2006 m. birželio 11 d. 00:24:33
klausykit, zmones, o neformoj yra kokiu nors dzemperiu su dideliaaaaaaaais kapisonajs?=PPP ir ilgoooooom rankowem?=D

Atsakyti
be_inis
2006 m. birželio 2 d. 23:25:27
klausimas:
ar noretumete kad lt atsidarytu didesne tokio tipo parduotuve?
ar moketumete uz norima daikta, kad ir daugiau?
kokio tipo daiktai labiausiai domintu?

Atsakyti
skeitaz
2006 m. gegužės 14 d. 18:50:48
Iron_Meal rašė:
Rock_Boyz rašė:
Wisokes neformas ir kitas nesamones stato lietuwoi, o. kad skateshopu ir skateparku lietuwoi daugieu reike nei niex nesupranta...
Neformalai, pankai, metalista tas pats s..as eikit ir pirkites sawo grandines ir krzus i turgu o ne pardotuviu ieskokite

Supranti, tai, kad esi kvailas nieko nezavi... Ir nereikia megint to parodyt, mes ir taip tai suprantam...
Kam tie skatesopai ir skateparkai ? Eikit riedlentes i maxima pirktis, o vazinet bet kur galit gi...

i kokia dar maxima?ko cia nusisneki?nors vilniuj tikraj nedaug neformalu parduotuviu,bet del to skeiteriai nekalti.

Atsakyti
skeitaz
2006 m. gegužės 14 d. 18:44:52
Puolusi rašė:
pastebejau daug kas rase"nieko gero nera"
o kas jums tas "geras" reiskia.jai einat i drabuziu parduotuve ieskot knygu apie satanistus-aisku kad nerasit.jai einat i juvelyrikos parduotuve-ten juodo lako nei kokiu metalovu apyrankiu irgi nebus.
aciu dievuj kad tokios neformalios parduotuves pasirode.tik dar neaisku,ar tas neformalumas ilgai bus neformalumu ar mada.

eee...pala pala...zarazuose yra knyga Biblijos linksmybes",kuria parase satanistas issityciodamas is biblijos.iskart nusipirkau,jeigu kas nori duagiau paskaityt,tai: www.satan.lt

Atsakyti
IstillmissU
2006 m. gegužės 14 d. 00:16:14
Zarrazos saunus pardavejas.

2006 m. gegužės 13 d. 16:59:40
https://www.fantasm-agoria.com

2006 m. kovo 5 d. 13:04:10
asara_ rašė:
waryk i wln....FantasmAgoria geriausia parduotuwe...o jei batu nori tai zinoma i grinders...irgi wln...

Buvau toje Fantasmagorijoje, daugelio tų gražių skudurėlių, kurių nuotraukas mačiau internete, nebuvo ten nė kvapo. Vien XXL dydžio marškinėliai... teko labai nusivilti.
O dabar dar ir jų puslapis miręs.

2006 m. kovo 4 d. 19:59:19
waryk i wln....FantasmAgoria geriausia parduotuwe...o jei batu nori tai zinoma i grinders...irgi wln...

2006 m. vasario 22 d. 17:05:46
nežinau kas tai.
gal ALDI? Leader Price?

2006 m. sausio 21 d. 20:46:19
Rock_Boyz rašė:
Wisokes neformas ir kitas nesamones stato lietuwoi, o. kad skateshopu ir skateparku lietuwoi daugieu reike nei niex nesupranta...
Neformalai, pankai, metalista tas pats s..as eikit ir pirkites sawo grandines ir krzus i turgu o ne pardotuviu ieskokite

Supranti, tai, kad esi kvailas nieko nezavi... Ir nereikia megint to parodyt, mes ir taip tai suprantam...
Kam tie skatesopai ir skateparkai ? Eikit riedlentes i maxima pirktis, o vazinet bet kur galit gi...

2006 m. sausio 14 d. 15:44:35
tai galutu savo saite paskelbti kada ruosiasi dirbti,nors kita vertus tai tas jus saitas ten apmires.

“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Atsakyti
ruko_muzika
2006 m. sausio 14 d. 15:10:55
White_Weapon<<< tai kad kiek kartu buvau tai ji jau nuo rugsejo nedirba

2006 m. sausio 14 d. 15:09:42
rocky rašė:
White_Weapon rašė:
ei gal kas neseniai ten buvot(dauksos 4 ir matet ar yra skareliu,nes kazkaip tinklapi ju tai nematyti...

yra skareliu, kai buvau tai maciau tokias su che guevara ir bob marliu. yra ir arafatkiu. visokiu spalvu: melynu, zaliu, juodu ir raudonu. tik velnias, klaikiai brangios, po 30 lt, o as Egipte uz 5 lt pirkau ;/

a kada buvai?

“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Atsakyti
Puolusi
2006 m. sausio 14 d. 14:31:23
pastebejau daug kas rase"nieko gero nera"
o kas jums tas "geras" reiskia.jai einat i drabuziu parduotuve ieskot knygu apie satanistus-aisku kad nerasit.jai einat i juvelyrikos parduotuve-ten juodo lako nei kokiu metalovu apyrankiu irgi nebus.
aciu dievuj kad tokios neformalios parduotuves pasirode.tik dar neaisku,ar tas neformalumas ilgai bus neformalumu ar mada.

2006 m. sausio 14 d. 13:27:40
lopatinuose galit visko rasit

2006 m. sausio 14 d. 12:55:02
klausimas ar neforma dirba,nes kai neseniai buvai tai tikrai nedirbo ...

Atsakyti
kojote666
2006 m. sausio 13 d. 16:34:00
o tai "fantasmagoria" dirba dabar, ar ne?

2006 m. sausio 12 d. 20:45:19
White_Weapon rašė:
ei gal kas neseniai ten buvot(dauksos 4 ir matet ar yra skareliu,nes kazkaip tinklapi ju tai nematyti...

yra skareliu, kai buvau tai maciau tokias su che guevara ir bob marliu. yra ir arafatkiu. visokiu spalvu: melynu, zaliu, juodu ir raudonu. tik velnias, klaikiai brangios, po 30 lt, o as Egipte uz 5 lt pirkau ;/

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
IstillmissU
2006 m. sausio 12 d. 20:33:29
deficitas tu parduotuviu. o gaila....

2006 m. sausio 12 d. 18:27:22
neforma kaune www.neforma.lt liktais tox adresas

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Saulės Laikrodis Saulės Laikrodis
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 5425
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 208571