| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2006 m. birželio 11 d. 00:24:33
2006 m. birželio 2 d. 23:25:27
ar noretumete kad lt atsidarytu didesne tokio tipo parduotuve?
ar moketumete uz norima daikta, kad ir daugiau?
kokio tipo daiktai labiausiai domintu?
2006 m. gegužės 14 d. 18:50:48
Wisokes neformas ir kitas nesamones stato lietuwoi, o. kad skateshopu ir skateparku lietuwoi daugieu reike nei niex nesupranta...
Neformalai, pankai, metalista tas pats s..as eikit ir pirkites sawo grandines ir krzus i turgu o ne pardotuviu ieskokite
Supranti, tai, kad esi kvailas nieko nezavi... Ir nereikia megint to parodyt, mes ir taip tai suprantam...
Kam tie skatesopai ir skateparkai ? Eikit riedlentes i maxima pirktis, o vazinet bet kur galit gi...
i kokia dar maxima?ko cia nusisneki?nors vilniuj tikraj nedaug neformalu parduotuviu,bet del to skeiteriai nekalti.
2006 m. gegužės 14 d. 18:44:52
pastebejau daug kas rase"nieko gero nera"
o kas jums tas "geras" reiskia.jai einat i drabuziu parduotuve ieskot knygu apie satanistus-aisku kad nerasit.jai einat i juvelyrikos parduotuve-ten juodo lako nei kokiu metalovu apyrankiu irgi nebus.
aciu dievuj kad tokios neformalios parduotuves pasirode.tik dar neaisku,ar tas neformalumas ilgai bus neformalumu ar mada.
eee...pala pala...zarazuose yra knyga Biblijos linksmybes",kuria parase satanistas issityciodamas is biblijos.iskart nusipirkau,jeigu kas nori duagiau paskaityt,tai: www.satan.lt
2006 m. gegužės 14 d. 00:16:14
2006 m. gegužės 13 d. 16:59:40
2006 m. kovo 5 d. 13:04:10
waryk i wln....FantasmAgoria geriausia parduotuwe...o jei batu nori tai zinoma i grinders...irgi wln...
Buvau toje Fantasmagorijoje, daugelio tų gražių skudurėlių, kurių nuotraukas mačiau internete, nebuvo ten nė kvapo. Vien XXL dydžio marškinėliai... teko labai nusivilti.
O dabar dar ir jų puslapis miręs.
2006 m. kovo 4 d. 19:59:19
2006 m. vasario 22 d. 17:05:46
gal ALDI? Leader Price?
2006 m. sausio 21 d. 20:46:19
Wisokes neformas ir kitas nesamones stato lietuwoi, o. kad skateshopu ir skateparku lietuwoi daugieu reike nei niex nesupranta...
Neformalai, pankai, metalista tas pats s..as eikit ir pirkites sawo grandines ir krzus i turgu o ne pardotuviu ieskokite
Supranti, tai, kad esi kvailas nieko nezavi... Ir nereikia megint to parodyt, mes ir taip tai suprantam...
Kam tie skatesopai ir skateparkai ? Eikit riedlentes i maxima pirktis, o vazinet bet kur galit gi...
2006 m. sausio 14 d. 15:44:35
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. sausio 14 d. 15:10:55
2006 m. sausio 14 d. 15:09:42
ei gal kas neseniai ten buvot(dauksos 4
yra skareliu, kai buvau tai maciau tokias su che guevara ir bob marliu. yra ir arafatkiu. visokiu spalvu: melynu, zaliu, juodu ir raudonu. tik velnias, klaikiai brangios, po 30 lt, o as Egipte uz 5 lt pirkau ;/
a kada buvai?
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. sausio 14 d. 14:31:23
o kas jums tas "geras" reiskia.jai einat i drabuziu parduotuve ieskot knygu apie satanistus-aisku kad nerasit.jai einat i juvelyrikos parduotuve-ten juodo lako nei kokiu metalovu apyrankiu irgi nebus.
aciu dievuj kad tokios neformalios parduotuves pasirode.tik dar neaisku,ar tas neformalumas ilgai bus neformalumu ar mada.
2006 m. sausio 14 d. 13:27:40
2006 m. sausio 14 d. 12:55:02
2006 m. sausio 13 d. 16:34:00
2006 m. sausio 12 d. 20:45:19
ei gal kas neseniai ten buvot(dauksos 4
yra skareliu, kai buvau tai maciau tokias su che guevara ir bob marliu. yra ir arafatkiu. visokiu spalvu: melynu, zaliu, juodu ir raudonu. tik velnias, klaikiai brangios, po 30 lt, o as Egipte uz 5 lt pirkau ;/
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. sausio 12 d. 20:33:29
2006 m. sausio 12 d. 18:27:22