vinipuchas rašė: Moters idealas mažoms mergaitėms, tas pats kaip lėlė Barbė. Jos dėka ir atsiranda tokių "mažulių", kurios rašinėja, jog "mergina, kuri nemoka sokti, niekada nepakabins vaikinuko toose" Žemesnysis žmonių sluoksnis.
Tikrai, kad taip ir nieko cia nebepakeisi...
Moters idealas mažoms mergaitėms, tas pats kaip lėlė Barbė. Jos dėka ir atsiranda tokių "mažulių", kurios rašinėja, jog "mergina, kuri nemoka sokti, niekada nepakabins vaikinuko toose" Žemesnysis žmonių sluoksnis.
Lola rašė: deja as girdejau kaip ji dainuoja gyvai parsisiunciau per dc++ daina patikekit balsa ji turi jos balsas kaip ne kiekvieno kitoks nera nei aukstas nei zemas tiesiog grazus ir tiek o ka jus sapaliojat tai puse ismest as 5m.lankau muzikos mokykla tai gal geriau zinau ar turi ji ar ne bet nesuprantu kam taip ant zmogaus varyt gerai ji jum nepatinka bet nereikia rasyti tokiu nesamoniu kaip 3m vaikas lietuva kas jums darosi atsiprasant lojat ant normalios moters Britney kaip kales jums sazine negriauzia taip zmogu slykstint kuris jum 10m atidave gedos turekit tokius zmones kurie be gailescio tokias nesamones raso tik... nu zodziu po to pagalvokit ka parasiau zmogus puse gyvenimo atidave o jus ... kaip galit taip rasyt. man liudna
Kaip vienoje diskusijoje sakė Violator1982: jei balsas gražus, dar nereiškia, kad jis geras.
O dėl tų metų, ji man nieko neatidavė...
Mažulė rašė: man labai patinka Britney..mano grozio idealas!!... kasdien per kompa ziuriu jos klipus ir mokausi nauju judeseliu, nes mergina, kuri nemoka sokti, niekada nepakabins vaikinuko toose. faktas. na o daugiausiai judesiuku ismokau is I'mA Slave 4 U klipo.
2021 m. rugpjūčio 11 d. 23:14:57
Daugiau kaip sokeja iš 1999-2003 klipu.
2013 m. kovo 20 d. 01:12:11
Vienas vieno portalo rimtesniu apzvalgininku po Britnės singlų rinkinio review skele komentara: "Anyone that's given this a 1 is officialy a moron" :)
2013 m. kovo 18 d. 21:33:54
Senoji geroji Britnė :)
2012 m. spalio 8 d. 17:46:02
Kazkada kabino(kai buvau popso fane) bet dabar nelabai
2012 m. balandžio 17 d. 21:02:33
bet kaip kreive kyla.
2012 m. vasario 21 d. 12:07:30
Don't like
2012 m. vasario 20 d. 19:37:58
Wtf?
2012 m. vasario 20 d. 18:39:17
Why.. Britney why..?
I loved you so long ago.. But tell me why...?

2010 m. rugpjūčio 29 d. 18:48:47
2010 m. birželio 30 d. 14:02:18
2010 m. birželio 29 d. 23:52:40
Britney Britney
Nesąmonė ta Britney. Kvaila muzika jos. Originalumo jai trūksta
2010 m. birželio 29 d. 11:35:09
2010 m. birželio 29 d. 11:31:58
2009 m. gruodžio 26 d. 10:23:26
2009 m. spalio 18 d. 20:40:20
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. spalio 18 d. 20:07:22
Moters idealas mažoms mergaitėms, tas pats kaip lėlė Barbė. Jos dėka ir atsiranda tokių "mažulių", kurios rašinėja, jog "mergina, kuri nemoka sokti, niekada nepakabins vaikinuko toose"
Tikrai, kad taip ir nieko cia nebepakeisi...
2009 m. birželio 16 d. 15:40:48
2009 m. birželio 16 d. 13:20:56
2009 m. birželio 15 d. 19:06:24
deja as girdejau kaip ji dainuoja gyvai parsisiunciau per dc++ daina patikekit balsa ji turi jos balsas kaip ne kiekvieno kitoks nera nei aukstas nei zemas tiesiog grazus ir tiek o ka jus sapaliojat tai puse ismest as 5m.lankau muzikos mokykla tai gal geriau zinau ar turi ji ar ne bet nesuprantu kam taip ant zmogaus varyt gerai ji jum nepatinka bet nereikia rasyti tokiu nesamoniu kaip 3m vaikas lietuva kas jums darosi atsiprasant lojat ant normalios moters Britney kaip kales jums sazine negriauzia taip zmogu slykstint kuris jum 10m atidave gedos turekit tokius zmones kurie be gailescio tokias nesamones raso tik... nu zodziu po to pagalvokit ka parasiau zmogus puse gyvenimo atidave o jus ... kaip galit taip rasyt. man liudna
Kaip vienoje diskusijoje sakė Violator1982: jei balsas gražus, dar nereiškia, kad jis geras.
O dėl tų metų, ji man nieko neatidavė...
2009 m. birželio 15 d. 18:40:30
man labai patinka Britney..mano grozio idealas!!... kasdien per kompa ziuriu jos klipus ir mokausi nauju judeseliu, nes mergina, kuri nemoka sokti, niekada nepakabins vaikinuko toose. faktas. na o daugiausiai judesiuku ismokau is I'mA Slave 4 U klipo.
Super...