2009 m. gegužės 12 d. 21:16:43
Lola rašė: deja as girdejau kaip ji dainuoja gyvai parsisiunciau per dc++ daina patikekit balsa ji turi jos balsas kaip ne kiekvieno kitoks nera nei aukstas nei zemas tiesiog grazus ir tiek o ka jus sapaliojat tai puse ismest as 5m.lankau muzikos mokykla tai gal geriau zinau ar turi ji ar ne bet nesuprantu kam taip ant zmogaus varyt gerai ji jum nepatinka bet nereikia rasyti tokiu nesamoniu kaip 3m vaikas lietuva kas jums darosi atsiprasant lojat ant normalios moters Britney kaip kales jums sazine negriauzia taip zmogu slykstint kuris jum 10m atidave gedos turekit tokius zmones kurie be gailescio tokias nesamones raso tik... nu zodziu po to pagalvokit ka parasiau zmogus puse gyvenimo atidave o jus ... kaip galit taip rasyt. man liudna
deja as girdejau kaip ji dainuoja gyvai parsisiunciau per dc++ daina patikekit balsa ji turi jos balsas kaip ne kiekvieno kitoks nera nei aukstas nei zemas tiesiog grazus ir tiek o ka jus sapaliojat tai puse ismest as 5m.lankau muzikos mokykla tai gal geriau zinau ar turi ji ar ne bet nesuprantu kam taip ant zmogaus varyt gerai ji jum nepatinka bet nereikia rasyti tokiu nesamoniu kaip 3m vaikas lietuva kas jums darosi atsiprasant lojat ant normalios moters Britney kaip kales jums sazine negriauzia taip zmogu slykstint kuris jum 10m atidave gedos turekit tokius zmones kurie be gailescio tokias nesamones raso tik... nu zodziu po to pagalvokit ka parasiau zmogus puse gyvenimo atidave o jus ... kaip galit taip rasyt. man liudna
labai nesigilinu i jos asmenini gyvenima neidomu kas ten ka sako / raso.
bet visgi pagrindini savo darba (muzika) ji ismano maniciau visai gerai. yra paklausa yra ir pasiula, ji yra reikalinga, kitaip jos nebebutu ir nemanau kad ji uzdirbo tiek milionu vien del to kad turi gera uzpakali ar tai dar kokiu isorisku dalikeliu
o tai kad ji neturi balso, paliksiu be komentaro
turi turi tu turbut ausu neturi :@ as per dc++ parsisiunciau daina kur ji gyvai dainavo ir balsa ji turi jei tavo ausys uzsikimsusios tai tu geriau patylek
Aš samdau žmones, kad jie mane garbintu. True story.
as jos visas dainas tai pat kaip jinai padainuoju ir net geriau!taip kad jin balso tikrai neturi ir jus ce nesigincykit!
noreciau as i tai paziureti, (isgirsti gal tiksliau butu)
bet visgi pagrindini savo darba (muzika) ji ismano maniciau visai gerai. yra paklausa yra ir pasiula, ji yra reikalinga, kitaip jos nebebutu ir nemanau kad ji uzdirbo tiek milionu vien del to kad turi gera uzpakali ar tai dar kokiu isorisku dalikeliu
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2009 m. gegužės 12 d. 21:26:27
2009 m. gegužės 12 d. 21:16:43
deja as girdejau kaip ji dainuoja gyvai parsisiunciau per dc++ daina patikekit balsa ji turi jos balsas kaip ne kiekvieno kitoks nera nei aukstas nei zemas tiesiog grazus ir tiek o ka jus sapaliojat tai puse ismest as 5m.lankau muzikos mokykla tai gal geriau zinau ar turi ji ar ne bet nesuprantu kam taip ant zmogaus varyt gerai ji jum nepatinka bet nereikia rasyti tokiu nesamoniu kaip 3m vaikas lietuva kas jums darosi atsiprasant lojat ant normalios moters Britney kaip kales jums sazine negriauzia taip zmogu slykstint kuris jum 10m atidave gedos turekit tokius zmones kurie be gailescio tokias nesamones raso tik... nu zodziu po to pagalvokit ka parasiau zmogus puse gyvenimo atidave o jus ... kaip galit taip rasyt. man liudna
2009 m. gegužės 12 d. 21:12:57
2009 m. gegužės 10 d. 12:02:39
2009 m. gegužės 9 d. 21:46:08
Naujas albumas nieko gero bet viena daina tikrai mane veza - shattered glass
mane ir ir ipac pradzia
2009 m. gegužės 9 d. 21:44:41
as jos visas dainas tai pat kaip jinai padainuoju ir net geriau!taip kad jin balso tikrai neturi ir jus ce nesigincykit!
bet visgi pagrindini savo darba (muzika) ji ismano maniciau visai gerai. yra paklausa yra ir pasiula, ji yra reikalinga, kitaip jos nebebutu
turi turi tu turbut ausu neturi :@ as per dc++ parsisiunciau daina kur ji gyvai dainavo ir balsa ji turi jei tavo ausys uzsikimsusios tai tu geriau patylek
2009 m. balandžio 22 d. 18:56:11
2009 m. balandžio 22 d. 15:28:04
Nuo daugumos jos dainų mane pykina
O man ne... Dėl skonio nesiginčijama
2009 m. balandžio 22 d. 15:13:18
Nuo daugumos jos dainų mane pykina
2009 m. balandžio 22 d. 15:09:50
2009 m. balandžio 21 d. 21:00:58
2009 m. balandžio 21 d. 20:58:43
2008 m. gruodžio 4 d. 16:09:00
bet visgi pagrindini savo darba (muzika) ji ismano maniciau visai gerai. yra paklausa yra ir pasiula, ji yra reikalinga, kitaip jos nebebutu
2008 m. gruodžio 4 d. 15:11:33
2008 m. lapkričio 12 d. 18:06:51
2008 m. rugsėjo 27 d. 19:57:08
2008 m. rugsėjo 27 d. 17:35:06
2008 m. rugsėjo 27 d. 17:34:39
2008 m. rugsėjo 25 d. 14:31:00
niekam ji nerūpi, tik visi skaito tuos pliotkus apie ją.
2008 m. rugsėjo 25 d. 14:30:14