Vertinant jos sceninį įvaizdį, jos viešus pareiškimus, dainų tekstus, ir etc, išvada : ji nėra iš tų žmonių kurie man patiktų, bet neturiu nieko blogo prieš ją. Žodžiu ji mano gyvenime nulis.
...jus negalit sprest apie ja nes jos nepazistat,su ja nebendravot ir pan..o ka raso spauda,nuotraukos yra gryna nesamone...!!!!jos gyvenimas gal visai kitoks nei jus manot...jus suzinot is spaudos,beje zurnalistai daug ko prisigalvoja...
gal ir visai kitoks nei mes manom. bet man tai jau asmeniskai uztenka jos muzika isgirst kad man ji nepatiktu.
...jus negalit sprest apie ja nes jos nepazistat,su ja nebendravot ir pan..o ka raso spauda,nuotraukos yra gryna nesamone...!!!!jos gyvenimas gal visai kitoks nei jus manot...jus suzinot is spaudos,beje zurnalistai daug ko prikuria,prisigalvoja,kad butu idomiau,kad sukelt samysi pasaulyje ir pan..o kaip daininke tai neblogai dainuoja,grazus balsas,ir pati simpatiska moteris...na o kaip apie zmogu nieko negaliu sprest,nes jos nepazistu..!apie ja galiu pasakyt kaip apie daininke,kuri yra zinoma visame pasaulyje,o kaip apie zmogu nieko negaliu pasakyt...Tai jos asmeninis gyvenimas,manau zurnalistai perdaug kisasi,ispucia labai dideli burbula..o tai yra jai paciai nemalonu isgirst kritikos ar pan..oj sunkus tas izimybiu gyvenimelis..!!!
man ji kaip žmogus atrodo nusigyvenusi. o muzika, nežinau, na man netrukdo. tikrai ne tokia, kad pulčiau išjunginėti radiją. neseniai atsisiunčiau kažkokią iš koncerto dainą su nsync. ir vat.. geri laikai mergaitei buvo. o dabar, kaip sakiau, nusigyveno ;]
man labai patinka Britney..mano grozio idealas!!... kasdien per kompa ziuriu jos klipus ir mokausi nauju judeseliu, nes mergina, kuri nemoka sokti, niekada nepakabins vaikinuko toose. faktas. na o daugiausiai judesiuku ismokau is I'mA Slave 4 U klipo.
Mano idealas!
Jej rimtai, tai as ja seniai girdejau... Bet man ji atiko kai buwau 10 metuku. LucyAlex sako, kad i jos populiaruma sudeta daug darbo. taip. Bet ir pinigu... Bet kuria mergina su tokiom babkem galima zwaigzde padaryt. net wisiska baidykle galima su pinigais sutwarkyt taip, kad pagal jos atwaizda butu kuriamos barbes.
Britney yra fyfu iwaizdis ir man ji nepatinka.
Kazkada masciau. Wisi mate, kaip ji buwo nekalta mergele, o db jau laukiasi kudyki ir wizduoja patenkinta sutuoktine. Sawo realybes sou.
Isomu, ar ji pati tiki, kad taip buna be pinigu? Manau, kad ne. Tiki tik awidwaki jos fanai
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2005 m. lapkričio 12 d. 12:42:15
seubas kažkoks.
2005 m. spalio 9 d. 21:07:44
2005 m. rugpjūčio 29 d. 18:06:48
Smuko ji bishky mano akyse
2005 m. rugpjūčio 17 d. 08:48:39
2005 m. rugpjūčio 12 d. 16:05:12
2005 m. liepos 23 d. 17:27:47
gal ir visai kitoks nei mes manom. bet man tai jau asmeniskai uztenka jos muzika isgirst kad man ji nepatiktu.
2005 m. liepos 23 d. 17:25:58
2005 m. liepos 17 d. 19:19:40
2005 m. liepos 17 d. 19:12:17
2005 m. liepos 9 d. 16:44:59
2005 m. liepos 3 d. 13:18:05
Mano idealas!
Jej rimtai, tai as ja seniai girdejau... Bet man ji atiko kai buwau 10 metuku.
LucyAlex sako, kad i jos populiaruma sudeta daug darbo. taip. Bet ir pinigu... Bet kuria mergina su tokiom babkem galima zwaigzde padaryt. net wisiska baidykle galima su pinigais sutwarkyt taip, kad pagal jos atwaizda butu kuriamos barbes.
Britney yra fyfu iwaizdis ir man ji nepatinka.
Kazkada masciau. Wisi mate, kaip ji buwo nekalta mergele, o db jau laukiasi kudyki ir wizduoja patenkinta sutuoktine. Sawo realybes sou.
Isomu, ar ji pati tiki, kad taip buna be pinigu? Manau, kad ne. Tiki tik awidwaki jos fanai
2005 m. gegužės 16 d. 20:30:47
2005 m. gegužės 12 d. 22:02:29
2005 m. gegužės 12 d. 20:45:45
2005 m. gegužės 12 d. 14:00:39
2005 m. gegužės 11 d. 19:44:20
aha nescia...
tikiuosi ji bus gera mama
2005 m. balandžio 30 d. 20:03:44
2005 m. balandžio 1 d. 20:40:37
ne nu tokioj temoj tai visiskai jokios minties nebuvo ka noretum uzvalkiot po visas balas....
Tai va. Tu labai nelogiska tada =DDD~
2005 m. balandžio 1 d. 20:37:09
saugau tavo sveikata
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2005 m. balandžio 1 d. 20:33:03