nu ka as zinau galiu pasakyt tik tiek kad taj nerealus filmas pats ydomiausias turbut kury esu maciusi... ziuridama wisada werkiu.. wnz labaj geras filmas...labaj..;}
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 15 d. 17:24:08
labai patiko.tikrai.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
AnsweR rašė: joa, kazkada ir ash buvau tema apie si filma sukures, bet ziuriu, kad jau nebera...
o filmas tai man tikrai milziniska ispudi padare gal ne tiek ish menines puses, kiek del idejos
joa man irgi labaj dideli ispudi paliko. pirma kart netycia tajp tetis sako atejk, gera filma rodys. as tajp skeptiskaj nusiteikiau, bet filmas tikrai pasirode super. dabar jau gal kokius 4 kartus maciau.
joa, kazkada ir ash buvau tema apie si filma sukures, bet ziuriu, kad jau nebera...
o filmas tai man tikrai milziniska ispudi padare gal ne tiek ish menines puses, kiek del idejos
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. lapkričio 11 d. 16:25:48
man ziauriai patiko....
2005 m. lapkričio 11 d. 15:27:42
2005 m. lapkričio 11 d. 14:33:59
2005 m. lapkričio 11 d. 13:44:07
2005 m. lapkričio 11 d. 13:27:31
2005 m. rugsėjo 17 d. 17:38:33
2005 m. rugsėjo 15 d. 17:24:08
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugsėjo 15 d. 17:23:00
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2005 m. rugsėjo 15 d. 17:19:38
nerealus, net verkti norejosi, o pabaigoj kai daina uzgrojo, nerealu buvo....
beveik skaitai mano mintis
2005 m. rugsėjo 15 d. 17:02:48
2005 m. rugsėjo 15 d. 16:57:47
2005 m. rugsėjo 4 d. 16:20:26
joa, kazkada ir ash buvau tema apie si filma sukures, bet ziuriu, kad jau nebera...
o filmas tai man tikrai milziniska ispudi padare
joa man irgi labaj dideli ispudi paliko. pirma kart netycia tajp tetis sako atejk, gera filma rodys. as tajp skeptiskaj nusiteikiau, bet filmas tikrai pasirode super. dabar jau gal kokius 4 kartus maciau.
2005 m. rugsėjo 4 d. 10:23:44
o filmas tai man tikrai milziniska ispudi padare
2005 m. rugsėjo 3 d. 21:43:59
2005 m. rugsėjo 3 d. 19:38:16