Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar amžius iš tikrųjų taip svarbu?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
NataliLT
2006 m. vasario 14 d. 17:16:44
man amzius yra svarbus...
aisq visu nenurasau, bet kai kurie buna visiski mazvaikia budami 14os, o kiti jau buna gan subrende ir pan...nuo gyvenimo patirties priklauso.
man 17a kol kas patenkinta, 18os nelaukiu

2006 m. vasario 14 d. 17:15:09
esme tame, kad labai daug zmoniu yra tokie... kaip cia pasakyti... vidutinybes... ir ju protinius sugebejimus tikrai galima ismatuoti pagal amziu.. bet yra ir tokiu, kurie gerokai perlipa savo bendraamziu prota, branduma ir t.t. taciau vis tiek, zinant, kiek zmogui metu, galima daugmaz orientuotis, ko is jo galima tiketis ir panasiai... todel dauguma ir atsizvelgineja i ji... man asmeniskai svarbiau yra asmenybe, bet pradzioj gi susipazisti su amziumi, tik paskui isigilini i zmogaus vidu... o kokiu taip 10 metu skirtumas gali ir atbaidyti ta nora kur nors gilintis...

2006 m. vasario 14 d. 16:55:51
manau tai priklauso nuo jo poziurio i wiska juk su mazwaikiu bendraut nesinori nors jam sakykim 15 ar daugiau bet masto kaip 10 ... mhm .... siaip manau kad daug ka pasako protas

2006 m. vasario 14 d. 16:33:12
nemanau kad amziu yra svarbus...juk svabus pats zmogus ir kaip jis moka bendrautis o ne taj kiek jam metu...zinoma kap ir kiekvienas zmogus maloniau bendrautu su vyresniais zmonemis....

2006 m. vasario 13 d. 22:49:41
man ne, bet kitiems tai taiop nes pvz. sneki su kokiu vyresniu bernu ir normaliai viskas kalbam, sutariam ir t.t. smagu flirtuojam, pasakai kie is tikru metu tai iskart lekia pi krumais, todel as nebesakau savo tikru metu

2006 m. vasario 12 d. 11:54:21
nu man taj nesvarbu...

Atsakyti
Aušra
2006 m. vasario 12 d. 10:57:07
Žiūrint kas ten per žmogus ir koks jo mąstymas, nes jei ten kok susitupėję senis be humoro jausmo tai tada nieko gero...

2006 m. vasario 12 d. 10:01:10
man tai nera tas amzhius labai swarbus. pwz, jeigu bendraut tai tikrai nera. nors buna taip, kad susirashineji su kazhkokiu wyresniu zhmogum, o paskui kai pasakai, kiek tau metu tas zhmogus wengt pradeda... ;//

2006 m. vasario 12 d. 09:00:05
Kad ir kaip noreciau paneikti neimanoma. Nes jau puikiai jauciasi, kaip sneki su jaunesnio amziaus zmonemis 12-13 metu ar dar daugiau.Nors galiu pasakyti, kad as ju nesmerkiu, o tiesiog lyg atsiriboju ir nebendrauju. bet negaliu sakyti, kad rastai tokiu metu zymiai protingesni ir daugiau isgyvenusiu uz 15 metu pvz vaika. Na bet sia vienetai. O labai svarbu,kad turetu savo nuomone ir ja moketu apsiginti, kad butu imanoma snekti rimtomis temomis ir dalytis isgyvenimai. O is tiesu taip dazniausia iseina tik su vyresnio amziaus zmonemis. Bet visi buvome tokio amziaus ir tikriausia taip pat ir apie mus galvoju, del to as suprantu.Be to pati niekada nevaidinau dideles ir nesinaudojau fraze, "as didesne".

Atsakyti
aviettine
2006 m. vasario 12 d. 08:49:33
Man amzius nera rodiklis...Bent jau man, patinka bendrauti su vyresniais, turinciais savo nuomone, tikslus zmonemis...

2006 m. vasario 6 d. 21:04:50
Nebutinai.Idomiausia bendrauti su zmogumi ,kuris daug gyvenime mates,patyres,kuris jau kazka suvokia apie pasauli ,o ne siaip ziuri i viska is fotelio ,o toks supratimas gali vienam zmogui ateit labai greit,kitam ne...

2006 m. vasario 6 d. 19:52:49
Tirai ne. Aš žiūriu į žmogu kaip asmenybę, one į jo amžių. Svarbu kas tu esi, o ne kiek tau metų.
P.S. Pasikarrtosiu, bet svarbu ne amžius, o protas ir pasaulio supratimas.

2006 m. vasario 5 d. 17:57:52
man amžius nesvarbu, tiksliau - visai nesvarbu... turiu nuostabių draugų ar šiaip artimų žmonių, kurie priklauso labai įvairioms amžiaus kategorijoms... o kaip bebūtų keista, patys brangiausi man žmones (čia nekalbu apie šeimą) yra visiškai nepanašaus amžiaus su manimi: 7 ir 41 metų... taip kad niekada pernelyg nesureikšminu amžiaus kriterijaus, jeigu su žmogum man tiesiog gera būti...

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
JusT_Chi
2006 m. vasario 4 d. 20:41:22
manau pora trejeta metu tai tikrai netrugdo, jei randi su zmogum bendra kalba, bet kai paraso trisdesimtmetis, tai kazkaip tikrai nejauku pasidaro...

2006 m. vasario 4 d. 10:45:02
Dazniausia tai priklauso nuo kito zmogaus, o ne nuo manes...bet amziaus skirtumas nera blogai jai surandi bendra kalba...

2006 m. sausio 26 d. 19:29:54
ne, ne ne...Jaučiu jau rašiau čia, bet nieko

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
theSIN
2006 m. sausio 26 d. 19:17:37
Deja taip.
Dažniausiai.

2006 m. sausio 26 d. 19:14:12
Mitochondrija666 rašė:
tai uzknisa...na gerai,man dar tik 14...bet buna kai su kokiu idomiu zmogum susirasineji,o jis paklausia "kiaek tau metuku?" parasai savo tikra amziu...o tada jis pareiskia,kad tu jam per maza,nors pradzioj viskas buvo ok.....nervina....

na as irgi kazkada (kai man buvo tarkim apie 20) bendravau su viena mergaite,
kuriai buvo apie 16 kiek atsimenu, kai jai pasakiau kad man 14, ji mane mazaug pasiunte, pasake kad as jai per mazas. : )
man patiko. bet tikrai kad nenervina.

2006 m. sausio 26 d. 19:10:44
na amzius ira rodiklis, daznai, jo
jo jis ira tox svarbus
jo ziurim i asmenibe.
beja cia muzike pasnekovu amziu ira beveik visiskai nesvarbus, nefiltroju pagal ji zmoniu,
bet ka padarisi asmenibes 12-16 metu mastimas daznai mane zlugdo (daznai, nezinai, kiek ten tam pasnekovui metu, bet jeigu suzinai, tai ir matai kad pasitvirtino tavo nuojauta, kuri tau sake, kad cia vaikas), neidomu ir viskas, tiek to.

2006 m. sausio 25 d. 18:01:04
Al-Hisam rašė:
Nu aš ne senis dar todėl kai pagalvoju apie 1-2 metais už save jaunesnes mergas tai uhh... špakliaus kilogramas, kažkokios dūros arba atvirkščiai gangsteres laužia nu nežinau, nepatinka man jaunimas. Aišku, šaunių merginų yra daug ir turbūt visada bus.

gangsteres laužia? xe xe

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
Puslapiai: 123456
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

69 Danguje 69 Danguje
6,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3701
  Iš viso užsiregistravę: 73757
  Naujausias narys: Edvis666
  Šiandien apsilankė: 256816