man amzius yra svarbus...
aisq visu nenurasau, bet kai kurie buna visiski mazvaikia budami 14os, o kiti jau buna gan subrende ir pan...nuo gyvenimo patirties priklauso.
man 17a kol kas patenkinta, 18os nelaukiu
esme tame, kad labai daug zmoniu yra tokie... kaip cia pasakyti... vidutinybes... ir ju protinius sugebejimus tikrai galima ismatuoti pagal amziu.. bet yra ir tokiu, kurie gerokai perlipa savo bendraamziu prota, branduma ir t.t. taciau vis tiek, zinant, kiek zmogui metu, galima daugmaz orientuotis, ko is jo galima tiketis ir panasiai... todel dauguma ir atsizvelgineja i ji... man asmeniskai svarbiau yra asmenybe, bet pradzioj gi susipazisti su amziumi, tik paskui isigilini i zmogaus vidu... o kokiu taip 10 metu skirtumas gali ir atbaidyti ta nora kur nors gilintis...
manau tai priklauso nuo jo poziurio i wiska juk su mazwaikiu bendraut nesinori nors jam sakykim 15 ar daugiau bet masto kaip 10 ... mhm .... siaip manau kad daug ka pasako protas
Je voulais te dire que je t'attends....:)
man ne, bet kitiems tai taiop nes pvz. sneki su kokiu vyresniu bernu ir normaliai viskas kalbam, sutariam ir t.t. smagu flirtuojam, pasakai kie is tikru metu tai iskart lekia pi krumais, todel as nebesakau savo tikru metu
man tai nera tas amzhius labai swarbus. pwz, jeigu bendraut tai tikrai nera. nors buna taip, kad susirashineji su kazhkokiu wyresniu zhmogum, o paskui kai pasakai, kiek tau metu tas zhmogus wengt pradeda... ;//
Kad ir kaip noreciau paneikti neimanoma. Nes jau puikiai jauciasi, kaip sneki su jaunesnio amziaus zmonemis 12-13 metu ar dar daugiau.Nors galiu pasakyti, kad as ju nesmerkiu, o tiesiog lyg atsiriboju ir nebendrauju. bet negaliu sakyti, kad rastai tokiu metu zymiai protingesni ir daugiau isgyvenusiu uz 15 metu pvz vaika. Na bet sia vienetai. O labai svarbu,kad turetu savo nuomone ir ja moketu apsiginti, kad butu imanoma snekti rimtomis temomis ir dalytis isgyvenimai. O is tiesu taip dazniausia iseina tik su vyresnio amziaus zmonemis. Bet visi buvome tokio amziaus ir tikriausia taip pat ir apie mus galvoju, del to as suprantu.Be to pati niekada nevaidinau dideles ir nesinaudojau fraze, "as didesne".
Nebutinai.Idomiausia bendrauti su zmogumi ,kuris daug gyvenime mates,patyres,kuris jau kazka suvokia apie pasauli ,o ne siaip ziuri i viska is fotelio ,o toks supratimas gali vienam zmogui ateit labai greit,kitam ne...
P.S. Pasikarrtosiu, bet svarbu ne amžius, o protas ir pasaulio supratimas.
man amžius nesvarbu, tiksliau - visai nesvarbu... turiu nuostabių draugų ar šiaip artimų žmonių, kurie priklauso labai įvairioms amžiaus kategorijoms... o kaip bebūtų keista, patys brangiausi man žmones (čia nekalbu apie šeimą) yra visiškai nepanašaus amžiaus su manimi: 7 ir 41 metų... taip kad niekada pernelyg nesureikšminu amžiaus kriterijaus, jeigu su žmogum man tiesiog gera būti...
gyvenu kaip moku gyvent...
2006 m. sausio 26 d. 19:29:54
ne, ne ne...Jaučiu jau rašiau čia, bet nieko
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Mitochondrija666 rašė: tai uzknisa...na gerai,man dar tik 14...bet buna kai su kokiu idomiu zmogum susirasineji,o jis paklausia "kiaek tau metuku?" parasai savo tikra amziu...o tada jis pareiskia,kad tu jam per maza,nors pradzioj viskas buvo ok.....nervina....
na as irgi kazkada (kai man buvo tarkim apie 20) bendravau su viena mergaite,
kuriai buvo apie 16 kiek atsimenu, kai jai pasakiau kad man 14, ji mane mazaug pasiunte, pasake kad as jai per mazas. : )
man patiko. bet tikrai kad nenervina.
na amzius ira rodiklis, daznai, jo
jo jis ira tox svarbus
jo ziurim i asmenibe.
beja cia muzike pasnekovu amziu ira beveik visiskai nesvarbus, nefiltroju pagal ji zmoniu,
bet ka padarisi asmenibes 12-16 metu mastimas daznai mane zlugdo (daznai, nezinai, kiek ten tam pasnekovui metu, bet jeigu suzinai, tai ir matai kad pasitvirtino tavo nuojauta, kuri tau sake, kad cia vaikas), neidomu ir viskas, tiek to.
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. sausio 25 d. 18:01:04
Al-Hisam rašė: Nu aš ne senis dar todėl kai pagalvoju apie 1-2 metais už save jaunesnes mergas tai uhh... špakliaus kilogramas, kažkokios dūros arba atvirkščiai gangsteres laužia nu nežinau, nepatinka man jaunimas. Aišku, šaunių merginų yra daug ir turbūt visada bus.
gangsteres laužia? xe xe
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. vasario 14 d. 17:16:44
aisq visu nenurasau, bet kai kurie buna visiski mazvaikia budami 14os, o kiti jau buna gan subrende ir pan...nuo gyvenimo patirties priklauso.
man 17a
2006 m. vasario 14 d. 17:15:09
2006 m. vasario 14 d. 16:55:51
2006 m. vasario 14 d. 16:33:12
2006 m. vasario 13 d. 22:49:41
2006 m. vasario 12 d. 11:54:21
2006 m. vasario 12 d. 10:57:07
2006 m. vasario 12 d. 10:01:10
2006 m. vasario 12 d. 09:00:05
2006 m. vasario 12 d. 08:49:33
2006 m. vasario 6 d. 21:04:50
2006 m. vasario 6 d. 19:52:49
P.S. Pasikarrtosiu, bet svarbu ne amžius, o protas ir pasaulio supratimas.
2006 m. vasario 5 d. 17:57:52
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. vasario 4 d. 20:41:22
2006 m. vasario 4 d. 10:45:02
2006 m. sausio 26 d. 19:29:54
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. sausio 26 d. 19:17:37
Dažniausiai.
2006 m. sausio 26 d. 19:14:12
tai uzknisa...na gerai,man dar tik 14...bet buna kai su kokiu idomiu zmogum susirasineji,o jis paklausia "kiaek tau metuku?" parasai savo tikra amziu...o tada jis pareiskia,kad tu jam per maza,nors pradzioj viskas buvo ok.....nervina....
na as irgi kazkada (kai man buvo tarkim apie 20) bendravau su viena mergaite,
kuriai buvo apie 16 kiek atsimenu, kai jai pasakiau kad man 14, ji mane mazaug pasiunte, pasake kad as jai per mazas. : )
man patiko. bet tikrai kad nenervina.
2006 m. sausio 26 d. 19:10:44
jo jis ira tox svarbus
jo ziurim i asmenibe.
beja cia muzike pasnekovu amziu ira beveik visiskai nesvarbus, nefiltroju pagal ji zmoniu,
bet ka padarisi asmenibes 12-16 metu mastimas daznai mane zlugdo (daznai, nezinai, kiek ten tam pasnekovui metu, bet jeigu suzinai, tai ir matai kad pasitvirtino tavo nuojauta, kuri tau sake, kad cia vaikas), neidomu ir viskas, tiek to.
2006 m. sausio 25 d. 18:01:04
Nu aš ne senis dar todėl kai pagalvoju apie 1-2 metais už save jaunesnes mergas tai uhh... špakliaus kilogramas, kažkokios dūros arba atvirkščiai gangsteres laužia nu nežinau, nepatinka man jaunimas. Aišku, šaunių merginų yra daug ir turbūt visada bus.
gangsteres laužia?
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis