Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar amžius iš tikrųjų taip svarbu?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
T_y_L_a
2006 m. sausio 25 d. 17:41:34
Štai daugelio amžius ir pasimatė. Niekas juk konkrečiai apie meilę nekalbėjo, o štai pusė jau apie ją suokia. ;]

Atsakyti

2006 m. sausio 25 d. 17:22:38
Nu aš ne senis dar todėl kai pagalvoju apie 1-2 metais už save jaunesnes mergas tai uhh... špakliaus kilogramas, kažkokios dūros arba atvirkščiai gangsteres laužia nu nežinau, nepatinka man jaunimas. Aišku, šaunių merginų yra daug ir turbūt visada bus.

Atsakyti
samsung
2006 m. sausio 25 d. 17:11:00
Mano geras draugas draugauja su pora metu jaunesne mergina. Nzn, man ji atrodo tokia vaikiska, o jis atrodo ja isimylejes Keli metai turbut nera lb baisu

Atsakyti
Vampirella
2006 m. sausio 25 d. 17:08:58
nesvarbus tas amzius.. meilej tai tikrai... nu jei isimyli 20metu vyresni, tai ka daryt ? sirdziai juk neysakysi.. o jei apie tik draugus kalbant, tai mano drauge galetu buti kad ir 100 metu bobute.. man tas pats, kad tik butu su ja idomu pasneket

Atsakyti
hip-hop_daughter
2006 m. sausio 23 d. 00:36:10
asmeniškai man vyresnis kažkiek nėra blogai...Bet jaunesnis...ač, nea

2006 m. sausio 21 d. 19:53:55
lacunacoil rašė:
man tai nesvarbu bet merginos gal atsakysit kodel jus ziurit i vyresnius o mum pvz man su 12 mete draugaurtcia rimtas klausimas prasau ats...nes nervina...

nu ir as ziuriu i 2-5 metais vyresnius. zinoma nesakau kad nera normaliu mano amziaus vaikinu, bet jie retenybe, o be to slepiasi kad draugeliai neisjuoktu...sutikt toki in real beveik be sansu. su vyresniu bent jau pakalbet norm gali, supranta tave....

zmoniu nevertinu pagal amziu....turiu tiek jaunesniu, tiek vyresniu draugu, bet siuolaiknej visuomenj amzius laaabai svarbu...

..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects.. i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
Atsakyti
Bartas_cool
2006 m. sausio 20 d. 07:46:02
man tai ne delto kad man 8 metai

2006 m. sausio 16 d. 15:54:23
swarbu.bent jau man tai tikrai swarbu.

Atsakyti
winkin
2006 m. sausio 16 d. 15:42:55
o kokiai temai priklauso amzius?

2006 m. sausio 16 d. 15:34:52
tikrai ne...

2006 m. sausio 16 d. 15:22:26
gaila,bet amzius svarbu..prisimenu kai anksciau norejau kuo greiciau uzaugt..durna buvau,juk taip faina but vaiku,kai niekas nerupi

2006 m. sausio 16 d. 14:54:27
Taip. Amžius svarbu.
Nors yra daug ir didelių išimčių, bet ..
Gera būti naiviu vaiku. Labai gera.
O bendraujant dar svarbiau, su amžium atitinkami dalykai ateina. Ir veltui stengtis kažką įrodyti beprasmiška..

Atsakyti
BloodyTears
2006 m. sausio 16 d. 14:32:07
nemegstu vertinimo pagal amziu ir lyti, nes tai ne visada teisinga

Atsakyti
savizudis
2006 m. sausio 16 d. 13:17:17
as linkes nesuzinot amziaus kad netektu nusivilt

2006 m. sausio 11 d. 14:00:43
The_Wicked_One rašė:
bl visi buvot ir astuonmeciai ir trylikmeciai ir panasiai..bet uzaugot. o kitus nuvertinat vos suzinoje ju metus. kvaila..

Ne visus nuvertinam. Bet kaip pati sakei, visi mes buvom aštuonmečiais, trylikamečiais, dvidešimtemečiais ir bla bla... Kadangi tą kelią jau kaip ir nuėjau, galiu pasakyti, kad pasaulis atrodo vienaip, kai tau 8, kitaip, kai tau 13, dar kitaip, kai 20...
Todėl žodžiai "sulauksi mano metų, tada ir pamatysi" turi prasmės. Aš, tarkim, dabar juokiuosi iš savęs, kai man buvo 17 ir bandžiau įrodyt pasauliui kokia aš suaugusi ir protinga, kai tebuvau vaikas, norintis pripažinimo suaugusiųjų pasaulyje.
Dabar aš suaugusi, ir, kas juokingiausia, noriu būti vaiku. Mane dabar vertina, vertina ne už kalbas, o už darbus, poelgius, asmenines savybes... ir vertina žmonės, kurie man tiktų į tėvus ar senelius. Tik man to nebereikia. Nebereikia ir tiek.

2006 m. sausio 11 d. 13:48:21
Zinai, tik vienetai elgiasi labiau apgalvotai, nei ju bendraamziai (linkusi tims vienetams ir save priskirt), o didzioji dauguma, deja, proto igauna tik sulauke tam tikro amziaus (jweigu is viso igauna).
Gaila, bet visi vidurkiai ir visuomenines normos nustatomos pagal pilkaja mase

2006 m. sausio 11 d. 13:30:11
Nuomonei susidaryti man svarbus ne amžius, o amžiaus ir proto santykis.
Va taip.

Atsakyti
wilmensina
2006 m. sausio 8 d. 13:43:21
meskiuke rašė:
Ne metuose esme , pamates zmogu nevisada patikesi ,kad jam tiek metu ,kiek jis sako . Juk dokumentus labai lengva padirbti , o isvaizda pakeisti , bet minciu ir mastymo taip lengvai nepakeisi , kaikurie moka meluot , bet kaikurie moka pamatyt kas meluoja . Geriau turet savo nuomone , o nesivadovait sterijotipais jeigu tau tiek metu tu vaikas , jeigu tautiek metu tu senas .
Visa Tai Tik Akiu Dumimas , kaip as sakau .

sutinku su sia tavo nuomone

2006 m. sausio 8 d. 13:36:27
mano manymu, amzius tikrai is dideles dalies yra rodiklis, nes su amziumi keiciasi poziuris i viska, o tuo paciu keiciasi ir asmenybe. nors, aisku, yra isimciu: zinau zmoniu, kurie budami paaugliai elgiasi ir masto kaip kokie 20meciai, zinau apie 30 metu zmogu, kuris elgiasi kaip 14metis...

2006 m. sausio 7 d. 14:49:11
Sutinku su Madam.

Atsakyti
Puslapiai: 123456
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

69 Danguje 69 Danguje
6,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3701
  Iš viso užsiregistravę: 73757
  Naujausias narys: Edvis666
  Šiandien apsilankė: 256816