Labiausiai laukiu tai turbūt Blur ir Oasis naujų, įdomu, ar gali sukurt dar ką nors klasiško.
Zodziu, jei prikciau visus albumus, kuriu beprotiskai laukiu, tai man grestu finasine krize. Bet kaip nors. Tai laukiamiausi butu:
Blur (nors jau nebelabai aisku, ar bus jis, ir jei taip. tai kada)
Oasis (lyg ir turetu dar siais metais but. Tikiuosi, pirmoj metu pusej)
Klaxons (kada?...)
Beck- Odelay Deluxe Version (nors man regis jau isleistas, reiks eBay pasisniukstinet)
Franz Ferdinand (jau tiek laiko zadetas...)
Arctic Monkeys (tai ar bus tas zadetas per trumpa laika irasytas albumas, ar ne?...)
Solobob (nepirkciau ne uz ka, bet idomu visgi, kaip ten tam Schwartzmaniukui vienam seksis)
Flamingo (kai kas mane jais uzkrete )
Ech, dabar daugiau vis tiek nieko neatgaminu. O ir taip pazurejus nusimato ne patys linksmiausi laikai piniginei. Na, bent jau ausu gal nenuvils.
Ne dėl to, kad labai didelis fanas daktariūkščio būčiau, bet kad detoxą jau apie aštuonis metus daro, tai įdomu, ką ten jau tokio pridarė per tiek laiko
Dar D-12 "Ambition", pavasarį pasirodys. Nostalgija vaikystei, nigga
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
Timbaland "Shock"
Idomu, ka jis padarys is tokiu kviestiniu zvaigzdiu bandos, kaip
Nelly Furtado, JT, Jay-Z, Snoop Dogg, The Hives (!), Elton John, Fall Out Boy,
M.I.A (kas ji per viena ?), She Wants Revenge ir Keri Hilson (pastaruju nepazistu ...).
Koks keistas glitch'as. Pirmą kartą pasitaikė. Kai spaudžiau vertinti dainą ir pasirodė toks vertinimas kaip 0 (!). Perkrovus puslapį, parašyta, kad vertinta 1, nors nespaudžiau tokio vertinimo.
Matytumet, Silentistas online. Viskas regis tvarkoj. Tik metus ne zodzio puslapyj nesurezga, children of bodom ir bury tomorrow 10-ais vertina kasdien.
2 sportai, kur kartais reikia galvos.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
2008 m. sausio 30 d. 23:01:49
2008 m. sausio 30 d. 20:41:14
Morten Harket - "Letter from Egypt"
Bryan Adams - "11"
2008 m. sausio 30 d. 18:29:12
Zodziu, jei prikciau visus albumus, kuriu beprotiskai laukiu, tai man grestu finasine krize. Bet kaip nors. Tai laukiamiausi butu:
Blur (nors jau nebelabai aisku, ar bus jis, ir jei taip. tai kada)
Oasis (lyg ir turetu dar siais metais but. Tikiuosi, pirmoj metu pusej)
Klaxons (kada?...)
Beck- Odelay Deluxe Version (nors man regis jau isleistas, reiks eBay pasisniukstinet)
Franz Ferdinand (jau tiek laiko zadetas...)
Arctic Monkeys (tai ar bus tas zadetas per trumpa laika irasytas albumas, ar ne?...)
Solobob (nepirkciau ne uz ka, bet idomu visgi, kaip ten tam Schwartzmaniukui vienam seksis)
Flamingo (kai kas mane jais uzkrete
Ech, dabar daugiau vis tiek nieko neatgaminu. O ir taip pazurejus nusimato ne patys linksmiausi laikai piniginei. Na, bent jau ausu gal nenuvils.
2008 m. sausio 30 d. 16:34:17
Ne dėl to, kad labai didelis fanas daktariūkščio būčiau, bet kad detoxą jau apie aštuonis metus daro, tai įdomu, ką ten jau tokio pridarė per tiek laiko
Dar D-12 "Ambition", pavasarį pasirodys. Nostalgija vaikystei, nigga
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
2008 m. sausio 30 d. 14:56:24
2008 m. sausio 30 d. 13:32:39
Obtest - "Gyvybės medis"
ir Taake singlas - "Svartekunst"
2008 m. sausio 26 d. 10:12:41
Sausio 28-ąją.
2007 m. kovo 11 d. 19:41:15
2007 m. kovo 11 d. 19:09:45
"the postal service" girdėjau išleis albumą, tai gal ir visai laukiu. ir gal atsiras daugiau apie tai ką nors žinančių?
O laibai įdomu,gaila, kad nepavyko rasti jokios informacijos. Dar laukiu naujo Arctic Monkeys albumo ,nedaug teliko laukti
2007 m. vasario 28 d. 00:10:25
2007 m. vasario 24 d. 22:03:32
2007 m. vasario 23 d. 19:18:18
2007 m. vasario 3 d. 01:41:00
2007 m. vasario 2 d. 21:33:53
2007 m. vasario 1 d. 22:07:53
dabar laukiu nesulaukiu Tha Dogg Pound naujo albumo.
2007 m. vasario 1 d. 17:30:08
Idomu, ka jis padarys is tokiu kviestiniu zvaigzdiu bandos, kaip
Nelly Furtado, JT, Jay-Z, Snoop Dogg, The Hives (!), Elton John, Fall Out Boy,
M.I.A (kas ji per viena ?), She Wants Revenge ir Keri Hilson (pastaruju nepazistu ...).
2007 m. vasario 1 d. 17:12:59
2007 m. vasario 1 d. 15:08:25
2007 m. sausio 31 d. 12:02:23
2007 m. sausio 22 d. 21:13:48