| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rutonė | Comfortably NumbPink Floyd |
||||
| Alvydas1 | HierophantSepticflesh Simfoniškumas plius demoniškumas |
||||
| Very_crazy_enough | Too Close for ComfortFrank Sinatra |
||||
| 4Blackberry | Opening NightArctic Monkeys Gero čempionato visiems stebintiems |
||||
| Sahja | Comfort MeRight Said Fred |
2005 m. rugsėjo 23 d. 15:11:59
O kad pralaimėjo prieš prancūzus tai čia nėra kažkas įpatingo. Pažiūrėk į prancūzų komandą. 2 aukščiausio lygio gynėjai, 3 geri puolėjai (2 - Diaw ir Pietrus jei neklystu žaidžia NBA), + dar toki pusė velnio centrai kaip Julianas ir Weisas. Lietuviai. Kas liko pas lietuvius? Šiškauskas kuris buvo atidavęs daug jėgų per grupės varžybas, Lavrinovičiai kurie kovoja iki galo bet ne visada tai daro gerai, sakyčiau dažnai piktnaudžiauja indvidualiais veiksmais, Ginevičius kuris nusileidžia abiem Prancūzų įžaidėjams, Javtokas kuris gali žaisti neblogai, bet nėra labai pavojingas žaidėjas, .. Dar Jasaitis kuris gali pataikyti, bet tam reikia kad jam progas sukurtų kiti. . .Žukauskas kuris yra aukščiausio lygio gynyboje bet yra labai vidutinis puolime ... ir dar keletas atsarginių neturinčių didelės reikšmės komandos žaidimui (Lukauskis, Gustas, Jankūnas . .na Jankūnas iš visų šių reiškia daugiausiai, bet jis visgi nėra tarp rinktinės lyderių).
Dabar pažiūrėkime kas gaunasi. Ginevičiui kada gina Parkeris sunku persivaryti kamuolį į priešininikų aikštės pusę, beto jis nesugeba sustyguoti žaidimo ir vadovauti visai komandai. Tad kamuolys duodamas Šiškauskui. Prieš jį stovi aukštesnis, šoklumu ir fizine jėga nei kiek jam nenusileidžiantis ir kaip įsitikinome puikiais gynybiniais sugebėjimais pasižymintis Pietrus'as. Jis įvykdė didžaiusią prancūzų darbą - atskyrė Šiškauską nuo viso rinktinės žaidimo, praktiškai jį uždarė. Ir kas tada? viskas. Pavieniai Lavrinovičių taiklūs metimai ilgam komandos negelbėdavo, Javtokas pasireikšdavo labai retai, Snaiperiai ( Jasaitis, Žukauskas) tylėjo ir komandos žaidimas puolime visiškai subyrėjo. Prancūzai taipat neblizgėjo puolime tačiau retkarčiais pataikydavo. Pagrindinis jų darbas buvo gynyboje. Su juo jie susitvarkė 100% ir lietuviams beliko praleimėti. Galėjo jie tada, kada buvo sumažinę skirtumą iki 8 taškų toliau tęsti savo gerą žaidimą ir dar labiau priartėti .. tada viskas būtų buvę kitaip. Bet to padaryti nepavyko, ir lietuviai PRALAIMĖJO. Nieko tragiško, iš šitos rinktinės medalių prisipažinkime, daukas nesitikėjo. Nors aš širdyje visada tikėjau kad mes galime laimėti ir auksą, o po rungtynių su bulgarais tas mano įsitikinimas dar labiau sustiprėjo, kada buvo sužaisti pirmi 2 kėliniai su prancūzais pasidarė aiškios rinktinės problemos, ir nors aš ir tikėjau kad mes dar galime laimėti (kam tada apskritai žiūrėti tas rungtynes), bet pagalvojus realiai matėsi, kad šansai minimalūs.
Dabar reikia laimėti rungtynėse su Rusais (o tai bus irgi sunku, galiu garantuoti kad niekas neuždengs J Holdeno), ir mes galėsime vadinti šį Europos Čempionatą geru mūsų rinktinej
2005 m. rugsėjo 23 d. 13:42:34
Negative Tha Deep a.k.a MDP From Da RnG Squad I hear you talkin' but I ignore it Cause you garbage and your rhymes borin' So keep standin' on the corner, the thrash-man will collect you in the mornin' Sunaikinsiu tavo karjerą trim pirmom eilutėm, tai bus tik pirmas barjeras,nes parašysiu geriau nei tu parašysi gyvenime,per dvi minutes Tha War Is On http://odb.tinkle.lt
2005 m. rugsėjo 23 d. 13:41:51
Negative Tha Deep a.k.a MDP From Da RnG Squad I hear you talkin' but I ignore it Cause you garbage and your rhymes borin' So keep standin' on the corner, the thrash-man will collect you in the mornin' Sunaikinsiu tavo karjerą trim pirmom eilutėm, tai bus tik pirmas barjeras,nes parašysiu geriau nei tu parašysi gyvenime,per dvi minutes Tha War Is On http://odb.tinkle.lt
2005 m. rugsėjo 23 d. 13:30:32
ir isvis, kas jus per sirgaliai, kad varot ant musiskiu, kai nesiseka???
joa... mane ir tai ziaurej nerwina... kai komandai sekas, tai jau sirgaliai, palaiko baisiausiai, o kai nepasiseka, tai tada nusisuka...
2005 m. rugsėjo 23 d. 12:47:46
nu bet ajshku wakar taj shudinai gynesi.
bet hopeless tejsus, jie gerai pasistenge, juk ish shitos rinktines niekas nieko ir nesitikejo, o ishejo pirmo grupej
dbr swarbiausia, kad laimetu priesh rusus
2005 m. rugsėjo 23 d. 12:42:29
2005 m. rugsėjo 23 d. 12:40:34
2005 m. rugsėjo 23 d. 12:39:24
2005 m. rugsėjo 23 d. 12:32:57
sudas paskutinis su tokiu zaidimu ir pries pirmokus kistu
tu apgailėtina. tiesą sakė treneriai ir kai kurie žaidėjai: kai pralaimi, lietuvoje atsiranda milijonas aukšto lygio profesionalų, aiškinančių, kaip tragiškai mūsų rinktinė žaidė...
2005 m. rugsėjo 23 d. 12:19:14
2005 m. rugsėjo 23 d. 12:06:10
2005 m. rugsėjo 22 d. 20:46:20
2005 m. rugsėjo 22 d. 20:27:35
2005 m. rugsėjo 22 d. 20:22:03
2005 m. rugsėjo 22 d. 20:14:33
2005 m. rugsėjo 22 d. 20:06:20
2005 m. rugsėjo 22 d. 19:49:40
2005 m. rugsėjo 22 d. 19:48:10
2005 m. rugsėjo 22 d. 19:35:58
2005 m. rugsėjo 22 d. 19:29:57