Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Lietuvos krepšinio rinktinė (2005 m.)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
R-One
2005 m. rugsėjo 18 d. 07:53:29
Hopeless rašė:
Dead_soul rašė:
mes zluge (( ZLUGE blet

Ša tu! :* **

o cia- GERAS!

'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
Atsakyti
R-One
2005 m. rugsėjo 18 d. 07:51:56
hmm.. na, vakar 18 tasku.. neblogai.. tik kad kazkaip jie keistai zaidzia.. uzvakar man broliu zaidimas patiko.. vakar Siskauskas taip gan neblogai..
pala.. o kada sivakar bus kasis? M?

'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
Atsakyti
Mirtis
2005 m. rugsėjo 18 d. 07:24:18
nemanau. turkai - vangūs individualistai, ir nieko jie nelaimės. drįsčiau sakyti, kad kroatija šiais metais subūrė labai neblogą rinktinę, drąsiai galinčią pretenduot į apdovanojimus.

2005 m. rugsėjo 18 d. 06:42:42
na, nebuvo puikus pirmasis kėlynys, nebuvo... antrasis - ju patenkinamas, trečiasis - geras, o ketvirtas - pavyzdinis
Kroatija yra tikrai stipresnė komanda už Turkiją. Puiku, kad nugalėjome tokiu taškų skirtumu. Ir tritaškiai mums puikiai krito, kas yra labai smagu

2005 m. rugsėjo 17 d. 17:58:17
Na o kaip dabar po mačo su Kroatija? Šiandien jie sužaidė tiesiog puikiai. Kroatai gale neturėjo jokių šansų, rungtynes Lietuviai sužaidė tiesiog profesionaliai. Nesitikėjau to iš jų. Po šio mačo aš jau pradėjau galvoti kad mes galime pasiekti ir medalius.

Atsakyti
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 17 d. 14:35:46
vakar iš laimės nesitvėriau savame kailyje

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti

2005 m. rugsėjo 17 d. 13:31:58
musiskaiai saunuoliai!!!! labai myliu musu krepsininkus!!! jie labai stengiasi!!! gaila kad daug geru zaideju nezaidzia, bet gera pradzia - puse darbo!!! nors musu rinktine persekioja prakeiksmas...pirmi trys keliniai mega dry ultra super,o paskutisi susimauna.... tai gerai kad per tuos kelis atsiplesia...

Atsakyti
Mirtis
2005 m. rugsėjo 17 d. 12:13:52
pff...
Rinktinė buvo jau nurašyta, taigi visa, ką ji galėjo padaryti, tai įrodyti, kad tokia nėra.
Mes turime puikią priekinę liniją.
Man patiko komentatoriaus ištarta frazė: "...broliai šaunuoliai..." (viskas normaliai) Taip ir yra. Labai universalūs žaidėjai. Jiems puikiai talkino ir R. Javtokas. Na, o Šiškauskas - tikras lyderis. Gerai pasirodė Jasaitis, Jankūnas ir kiti. Nuvylė Ginevičius, padaręs ne vieną nedovanotiną klaidą ir nesurinkęs nė vieno rezultatyvaus perdavimo. Aišku, tokio žaidėjo kaip Jasikevičius nepakeistų niekas, bet šįkart mūsų įžaidėjai mažiau nei vidutiniški. Na, iš dalies ramu tik todėl, kad Gustas po 2003m. čempionato buvo pavadintas "pergalių simboliu", o krepšinio prietarais aš tikiu

Tiesa, reikia pažymėti, kad Kroatijos rinktinė yra stipresnė, nors garsių pavardžių ten mažiau. Turkai - tinginiai, ir aš jų visai negerbiu: bet kas gali reaguoti į akivaizdžiausią pražangą išpūsdamas nekaltas akytes, bet kas gali nuo prisilietimo nugriūti, bet kam, po galais, to reikia? O dar kai komentatorius užsiminė, jog jie ironiškai šypsojosi žvelgdami į ne pačios geriausios sudėties mūsų rinktinę, aš iš viso ėmiau griežti dantimis. Gavo, ko nusipelnė.

Grupėje galime nesunkiai užimti pirmą vietą. Tačiau ketvirtfinalyje nusimato labai stiprios komandos: serbai, slovėnai...

2005 m. rugsėjo 17 d. 11:48:18
galwojau kad bus blogiau bet kai vakar laimejo pries turkus pasidariau optimiste!!

2005 m. rugsėjo 17 d. 11:43:43
rinktine taj meshlas. nieko gero neber.
bet taj kajp supratau jie lajmejo priesh turkus? (mama man neleido zhiuret, nes zhiurejo kwn'a....)
taj tada liux
bet wisumoj meshlas meshlu ir lieka (sorry, ash pesimiste).

Atsakyti

2005 m. rugsėjo 17 d. 11:35:59
Na ką, manau niekas tokio mūsiškių žaidimo nesitikėjo ;] puiki pergalė

Atsakyti
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 16 d. 18:36:24
liūdna padėtis.mano nuomonė tokia.

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
Aquarius
2005 m. rugsėjo 16 d. 18:34:10
Nu ka... per zinias sake, kad Jasaitis treniruoteje pasitempe ciurna ir rungtynese su turkais tikriausiai negales zaisti visa jega. Jau net nezinau juoktis ar verkti del tu musiskiu traumu?!

Atsakyti
lacunacoil
2005 m. rugsėjo 16 d. 16:02:08
oi gausim gausim oi kaip ziaruai gausim: ne nu seip manau bus rezultatas kazkur tox : 75-69 musu naudai

2005 m. rugsėjo 16 d. 16:01:12
Na pirmos rungtynės artėja .. ;] po jų manau daukas paaiškės

Atsakyti
lars (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 15 d. 15:22:26
auksas musu!!!!

2005 m. rugsėjo 14 d. 19:32:47
kad ir kaip gaila, bet reikia pripazinti be macijausko ir jasikeviciaus ji siemet tikrai nieko neiskovos bus gerai jei pateks i koki 8....gaila, bet taip bus.....

2005 m. rugsėjo 13 d. 16:13:36
Zinau, bet reikia tiketis, kad tai tiks ir rinktinei.DDDDDDDDD

Atsakyti
AnsweR
2005 m. rugsėjo 13 d. 15:28:59
Aquarius> Sireikia taip apie Zalgiri sake...
dead_eye> juokas pro asaras.....

2005 m. rugsėjo 13 d. 11:58:49
Nereikia buti tokiais pesimistais.Juk Sireika yra pasakes "Kuo mums sunkiau, tuo mes geriau zaidziam.

Atsakyti
Puslapiai: 12345678
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Rutonė Pink Floyd Comfortably Numb
 Pink Floyd

Alvydas1 Septicflesh Hierophant
 Septicflesh
 Simfoniškumas plius demoniškumas
Very_crazy_enough Frank Sinatra Too Close for Comfort
 Frank Sinatra

4Blackberry Arctic Monkeys Opening Night
 Arctic Monkeys
 Gero čempionato visiems stebintiems
Sahja Right Said Fred Comfort Me
 Right Said Fred

Šiuo metu vertiname

Donata Virbilaitė Donata Virbilaitė
4,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:08 - 4Blackberry
Kas per pirmosios rungtynės... Trys raudonos kortelės
21:05 - 4Blackberry
Bet ir retai jie pasitaiko. Pirmas kol kas toks atvejis man.
21:02 - 4Blackberry
Turbūt teks palikti prie studijinio, nors techniškai neteisingai. Bet gal niekam ir neįdomu čia.
21:01 - 4Blackberry
Tačiau kompiliacinis ar rinktinis albumas skiriasi nuo mixtape. Mixtape yra labiau nepriklausomas, paties atlikėjo išleistas albumas, ir ne rinktinės dainos. Problemėlė, kad nėra tokio skirstymo music'e, tai nežinau kur priskirti albumą.
19:54 - Konditerijus
Atėjo į galvą: muzikinių įrašų kompiliacija arba rinkinys.
16:00 - 4Blackberry
Gal kas žino, kaip lietuviškai pasakyti "mixtape"?
00:54 - edzkaa1
Italai išvis sugebėjo į trečią PČ iš eilės nepatekti.. net padidinus dalyvių skaičių
22:51 - 4Blackberry
Gal Sahja koks rusų šnipas infiltravęsis visą šį laiką... Kas čia su ta sovietine muzika vis.
18:45 - Konditerijus
Siaubas Italai net nedalyvaus...
18:22 - einaras13
Ketvirtadienį prasideda FIFA World Cup. Iki 2018-ųjų music'e žaisdavom totalizatorius (rezultatų spėliones). Ar būtų, kas norėtų totalizatoriuje dalyvauti ir šiemet? Galėčiau sukurti diskusijos temą ir užsiimt rezultatų skaičiavimu.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3980
  Iš viso užsiregistravę: 73768
  Naujausias narys: DaivaReklauri
  Šiandien apsilankė: 84616