uuu druskininku vardas paminetas... garbe, bet kas cia buvo per koncas??? negirdejau...
bet whatever... ji man patinka, tokia paprasta ir nesupopsejus, mamontovas jos pasoneje ir ji jega)))
Visu pirma - "Nebijok" yra ne shios atlikejos, bet A.Mamontova daina, prashome nemaishyti.
Perdainuoti - nera sudetingas darbas, jame reikia tik grazhaus balso, tachiau kaip Kurejas tokioje situacijose atsikleisti atlikejas negali, o tai didelis minusas. Reikia kurti Savo, o ne kopijuoti kitus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugsėjo 7 d. 18:04:56
2005 m. rugsėjo 7 d. 17:25:18
2005 m. rugsėjo 7 d. 17:09:28
bet whatever... ji man patinka, tokia paprasta ir nesupopsejus, mamontovas jos pasoneje ir ji jega
2005 m. rugsėjo 7 d. 16:39:04
Perdainuoti - nera sudetingas darbas, jame reikia tik grazhaus balso, tachiau kaip Kurejas tokioje situacijose atsikleisti atlikejas negali, o tai didelis minusas. Reikia kurti Savo, o ne kopijuoti kitus.
2005 m. rugsėjo 7 d. 16:27:48
2005 m. rugsėjo 7 d. 16:19:55
2005 m. rugsėjo 7 d. 16:16:46
2005 m. rugsėjo 7 d. 15:18:06
2005 m. rugsėjo 7 d. 15:17:03
Kai tik pamatysiu- iš karto pirksiu..