BlackMilk rašė: Primena ir tiek... nesvarbu ka konkrechiai. Nenoriu i tai gilintis. Tiesiog primena. Ir tai sakiau be jokio noro izheisti. Gi ne Mineda primena. O tai ir yra geriausia... TAIKA!
pritariu...man irgi sitoks dainawimas labai nesa i kazkuria uzsienio grupe...truputis wienu, truputis kitu... bet man lb patinka...beje, labai grazus solisto balsas.))))
Na man is esmes tikrai nesvarbu ir tikrai cia nieko neizeisi, nes as pats tikrai nesimpatizuoju siai grupei, tiesog nustebau, pamates, kad pasakei, jog jie primena blinkus. Man tai du visiskai priesiningi kolektyvai... neizvelgiau nei vieno panasumo tiesog..
Hopeless --> Manau čia tu per drąsiai pasakei,kad tai vienintelis kolektyvas su savo idėja,perspektyva ir t.t. Va tarkim imkim 4fun. Bent jau man nepasirodė,kad jie ką nors daro atmestinai,be idėjos ir jie netiki savimi.
Na bet nenukrypstant nuo temos,man šios grupės Eurovizinė daina pasirodė visai nieko palyginant su kitom ten dalyvavusiom grupėm. Bet pačioj Eurovizijoj jie kažkaip nesižiūrėtų..
Į Blinkus .. ? ;x
O va, Eurovizijos pusfinalį jie tiką sugrojo ir man vėl ten buvo geriausi iš to ką mačiau. Gal aš perdaug simpatizuoju ir nematau blogų dalykų, bet iš esmės kuo man patinka Sweetness Theory - jie būdami scenoje atsipalaiduoja, ir tiesiog matos, kad tai yra vieningas kolektyvas, su sava idėja, su perspektyva su pasitikėjimu savimi ir savo kuriama muzika.
Primena ir tiek... nesvarbu ka konkrechiai. Nenoriu i tai gilintis. Tiesiog primena. Ir tai sakiau be jokio noro izheisti. Gi ne Mineda primena. O tai ir yra geriausia... TAIKA!
expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think & do your own thing.
Skaityk mano blogą: http://16div.tumblr.com
Neblogai... tik shiaip jauchiasi kopijavimas blinku ir kt... nezhinau... vokalas irgi neypatingas. Bet lai... svarbu, kad bent jau ne pop... ir zhmones su nuovoka.
https://www.youtube.com/watch?v=3p9PhUABo 0o čia pilnas video iš jų to atrankinio pasirodymo, kad ir labai prastos kokybės. O dainos sutrumpintas ir kiek greitesnė versija yra puslapį jau parsisiųsti ;o
manau jie į eurovizijos atranką eina vien dėl to, kad sulauktų didesnio dėmėsio, pripažinimo lietuvoje nemanau, kad tikisi laimėti.. šiaip labai juos palaikau, nes manau, kad tai perspektyvi grupe o tas Artūro lindimas į ekraną, kaip čia kažkas pasakė, manau yra visiems sweetness'ams tik į gerą
"Džiazas –-tai tam tikri dalykai,kurie gyvena žmogaus viduje,kai jis gali valdyti ne tik natas ar instrumentą,bet ir dvasią."
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. balandžio 28 d. 13:14:49
Primena ir tiek... nesvarbu ka konkrechiai. Nenoriu i tai gilintis. Tiesiog primena. Ir tai sakiau be jokio noro izheisti. Gi ne Mineda primena. O tai ir yra geriausia... TAIKA!
pritariu...man irgi sitoks dainawimas labai nesa i kazkuria uzsienio grupe...truputis wienu, truputis kitu...
2007 m. vasario 20 d. 18:01:27
2007 m. vasario 19 d. 23:59:27
2007 m. vasario 18 d. 17:59:50
2007 m. vasario 18 d. 17:01:01
Arkangelas >>> hmm, aš nesakiau "vienintelis", aš sakiau "vieningas!" ; )
Et. Manau man pats laikas įsigyti akinius..
2007 m. vasario 18 d. 14:22:29
Na man is esmes tikrai nesvarbu ir tikrai cia nieko neizeisi, nes as pats tikrai nesimpatizuoju siai grupei, tiesog nustebau, pamates, kad pasakei, jog jie primena blinkus. Man tai du visiskai priesiningi kolektyvai... neizvelgiau nei vieno panasumo tiesog..
2007 m. vasario 18 d. 14:17:54
2007 m. vasario 18 d. 01:58:48
Na bet nenukrypstant nuo temos,man šios grupės Eurovizinė daina pasirodė visai nieko palyginant su kitom ten dalyvavusiom grupėm. Bet pačioj Eurovizijoj jie kažkaip nesižiūrėtų..
2007 m. vasario 17 d. 23:02:20
O va, Eurovizijos pusfinalį jie tiką sugrojo ir man vėl ten buvo geriausi iš to ką mačiau. Gal aš perdaug simpatizuoju ir nematau blogų dalykų, bet iš esmės kuo man patinka Sweetness Theory - jie būdami scenoje atsipalaiduoja, ir tiesiog matos, kad tai yra vieningas kolektyvas, su sava idėja, su perspektyva su pasitikėjimu savimi ir savo kuriama muzika.
2007 m. vasario 17 d. 22:52:35
2007 m. vasario 17 d. 22:46:19
2007 m. vasario 17 d. 22:15:03
2007 m. vasario 16 d. 18:05:23
2007 m. vasario 16 d. 16:43:10
2007 m. vasario 5 d. 14:43:54
2007 m. vasario 5 d. 14:31:04
Cia daina siusti.. bet jinai kazkokia netokia ..
2007 m. vasario 4 d. 15:47:20
https://www.youtube.com/watch?v=3p9PhUABo 0o čia pilnas video iš jų to atrankinio pasirodymo, kad ir labai prastos kokybės. O dainos sutrumpintas ir kiek greitesnė versija yra puslapį jau parsisiųsti ;o
2007 m. sausio 31 d. 19:24:14
2007 m. sausio 28 d. 21:43:35
2007 m. sausio 28 d. 21:20:49