Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
T_y_L_a
2005 m. spalio 1 d. 12:38:32
nesu. Bet manau turetu buti nuostabu..

Atsakyti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 28 d. 21:07:28
gaila nebuvau... seip visai butu idomu ten nuvykt

Atsakyti
JusT_Chi
2005 m. rugsėjo 27 d. 20:00:13
aga buwau blyn jausmas nenusakomas mmm tox nerealus, faina noriu dar!

2005 m. rugsėjo 27 d. 19:37:13
y Kaukazo + Chalkidikes kalnus norechiau. dar su ta daina.,

2005 m. rugsėjo 16 d. 19:25:47
austrija.. kalnai.. greitkelis.. muzika.

2005 m. rugsėjo 16 d. 15:44:04
Didžiausią įspūdį paliko Šveicarijos Alpės.Nors Aukštuosiuose Tatruose Slovakijoj ir Čekijoj taip pat nepakartojamai gražu.Turkijos kalnynai taip pat įspūdingi,tačiau ten mažai žalumos,viskas išdžiūvę arba uolos,O Šveicarijoj visai kas kita....Ir dar sniegas viršūnėse...ech Kalnai yra kažkas neapsakomo.Kaip kad ballsas sakė "tarp tokių dyyydelių kalnų pasijunti toks mažas..."

Atsakyti
ewana_
2005 m. rugsėjo 16 d. 15:32:23
Buvau Sveicarijoj, Austrijoj, Italijoj, Prancuzijoj, Slovakijoj, Cekijoj, Vokietijoj, Svedijoj kalnuose. Ir ispudis zodziais neapibudinamas.

2005 m. rugsėjo 16 d. 15:09:39
kalnuose, su baltom sniego virsunem, dar neteko buti, bet maciau truputeli is toliau...Norvegijoje. taciau teko kalnuose praleisti nakti... oi durniavom...matyt euforijos pagauti...fantastiski vaizdai ir dar rudeni.
apskritai, kalnai yra fantastiskas dalykas...ir mes ju cia neturedami, liaupsiname svetur pabuve.

Atsakyti
Gabux
2005 m. rugsėjo 16 d. 12:24:39
_Milduxe_nexT- rašė:
aha..esu,,kazkur Vokietijoje..jausmai..nebuvo ispudingi,nes pute stiprus vejas,salta nerealiai buvo,,reikejo daug ir toli aeiti..bet..atsisukus atgal ir pamacius tuos neaprepiamus tolius..kazkos geras ir siltas jausmas uzliejo..

ten visus metus taip. lipi- ir kas kazkiek metru keichiasi oras. vis shalchiau. na- dar ta gaivuma. net augalija kinta. pachioje virshuneje nieko jau nebelieka. tik ten tolumoj - kai zvelgi ish aushtai- matosi daug zalios. ir tie mazi tashkai- zmones.
visai kitoks pasaulis. nei baimes. nei idealizmo. tik ekstazine ramybe.

2005 m. rugsėjo 16 d. 08:01:20
koks trumpalaikis ir tuščias aš esu.

2005 m. rugsėjo 15 d. 19:38:57
yep yep...ant Simonaitytes kalno in Klaipeda..pati uzlipau...jausmas nekoks nes lyg kazkur imyniau[gal nebetikslinsiu kur]

O siaip,tai jausmas tikrai neblogas..ypac sliuziant slidem zemyn....bet poto ateina griuvimas,kelimasis,juokas ir dar vienas griuvinmas...et..ka jau cia bepadarysi

2005 m. rugsėjo 15 d. 19:07:13
aha..esu,,kazkur Vokietijoje..jausmai..nebuvo ispudingi,nes pute stiprus vejas,salta nerealiai buvo,,reikejo daug ir toli aeiti..bet..atsisukus atgal ir pamacius tuos neaprepiamus tolius..kazkos geras ir siltas jausmas uzliejo..siaip buvo linxma..su gera kompanija..aciu tiems,kas buvo ten su manimi

Nusivylusiems - meile - tai ne poetu issigalvojimas.... Egoistams - jei tikiesi kazka gauti,visu pirma privalai duoti.... Vejavaikiams - gyvenimas bet kuria sekunde gali apsiversti.... Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
Atsakyti
R-One
2005 m. rugsėjo 15 d. 17:58:21
1. esame.
2. nepakartojamus.

'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
Atsakyti
Gabux
2005 m. rugsėjo 15 d. 17:51:27
SugarFreeKiss rašė:
Pabuvojau Slovakijos Tatruose ir Anglijos bei Velso kalnuose...ispudis nepakartojamas.

ooOo taip.

2005 m. rugsėjo 14 d. 11:11:42
Galvos_skausmas rašė:
Vėjo_Glostytoja rašė:
Neesu ir nenorečiau... MAn kartais baisu kad netyčia koks akmuo galėtu nukristi man ant galvos.... Nu i šiaip asmeninių priežasčių yra dėl to savo nenoro...

Nuo kur nukris kai ant kalno stovi ? iš dangaus ?

O kas sakė kad aš į kanus lipsiu, m???

2005 m. rugsėjo 14 d. 10:32:13
nepatinka ir gyvenime nepatix...nes man jau nuo kalnu yra bloga...nes kiekviena diena per langa matau...ir y betkur vaziuojant matau....
(nes gyvenu kur yra daug kalnu)

Atsakyti
Galvos_skausmas
2005 m. rugsėjo 13 d. 20:06:31
Vėjo_Glostytoja rašė:
Neesu ir nenorečiau... MAn kartais baisu kad netyčia koks akmuo galėtu nukristi man ant galvos.... Nu i šiaip asmeninių priežasčių yra dėl to savo nenoro...

Nuo kur nukris kai ant kalno stovi ? iš dangaus ?

2005 m. rugsėjo 13 d. 18:08:31
Slovakijos Tatruose... nerealu ir gražu... bet labai išsekino, galbūt dėl to kad buvau mažas berniukas =)

The singular of bitches is MDP... He's got screwed up, booed of just like his RnB B B... A kid with a hand in his pants thinkin' he's fuckin' rock... Grand rapper writin' songs to me, ain't a mo'fuck... All he had was a PC and a childish dream in his heart... Well fuck him, bullshit like his always fallin' apart... O Gustas tai tikras kopustas...
Atsakyti
enigmatic
2005 m. rugsėjo 13 d. 17:57:13
Esu buvęs kalnuose.
Įspūdį paliko visam gyvenimui-suvokimas,kad toks grožis gali egzistuoti trenkia į galvąnepakartojama

2005 m. rugsėjo 13 d. 17:17:40
esu / neatsimenu. jausmas kaip jausmas. kaip ir visi kiti jausmai su laiku praejo/uzsimirso.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1537
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 264534