mmm.. Ispnanijos kalnuose dar nebuvau. Bet Austrijos Alpes ir Slovaikijos Tatrai- nerealu ispudi paliko... Turbut kalnai- vienas didziausiu gamtos stebuklu., Ta didybe uzkopus y virshune (o uzkopia nedaugelis, nes aii.. pavargsta pernelyg 5val. grynai tik kopti..) ishvis nenusakoma.
Keistas ir tas jausmas, kai lipi ir zinai, jog vienas vienintelis zingsnis gali tau kainuoti bilieta y ,.. amzinybe.
Pats to nepatyres niekada nesuprasi.
Ech, Ispanijoje išsipildė viena iš mano svajonių Jausmas nepakartojamas Tiesiog kažkaip pasidaro sunku suvokti atstumus: ant vieno didelio kalno nuvažiavom (viršūnėje ausys visą laiką buvo užgulusios nuo išretėjusio oro, sumažėjusios spaudimo) - apačioj matosi vienas mažas miestukas, toliau - kitas ir sunku patikėti, kad nuo tavęs iki to kaimo apie 30 kilometrų...
Kitas jausmas - tarp tokių dyyydelių kalnų pasijunti toks mažas...
Vladimiras Visockis daug dainų yra parašęs apie kalnus. Va, čia ištrauka iš vienos (tiems, kas rusų supranta):
Tak ostavte nenūžnyje spory,
Ja sebe uže vsio dokazal:
Lūčše gor mogūt byt' tol'ko gory
Na kotoryx eščio nebyval...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugsėjo 13 d. 13:54:03
2005 m. rugsėjo 13 d. 13:31:17
2005 m. rugsėjo 12 d. 19:03:30
Nuostabu
2005 m. rugsėjo 12 d. 14:16:49
2005 m. rugsėjo 11 d. 22:46:48
Keistas ir tas jausmas, kai lipi ir zinai, jog vienas vienintelis zingsnis gali tau kainuoti bilieta y ,.. amzinybe.
Pats to nepatyres niekada nesuprasi.
2005 m. rugsėjo 11 d. 17:53:36
2005 m. rugsėjo 11 d. 17:48:37
2005 m. rugsėjo 11 d. 11:12:26
2005 m. rugsėjo 11 d. 10:13:46
Kitas jausmas - tarp tokių dyyydelių kalnų pasijunti toks mažas...
Vladimiras Visockis daug dainų yra parašęs apie kalnus. Va, čia ištrauka iš vienos (tiems, kas rusų supranta):
Tak ostavte nenūžnyje spory,
Ja sebe uže vsio dokazal:
Lūčše gor mogūt byt' tol'ko gory
Na kotoryx eščio nebyval...
2005 m. rugsėjo 11 d. 09:48:35
2005 m. rugsėjo 10 d. 23:17:35